• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir ağırlama sorunu

Buraya cevap yazana kadar bir borek yapip buzluga atabilirdiniz yanina da bir kek.
Buzluktan cikarip tepsiye dizmesi 3 dakika.
Buraya tuvaletteyken bile yazabilirsiniz ama herkes 3 dk da kek börek yapamayabilir. Kek onerecekseniz kek yapın çok zaman almaz diyebilirsiniz buraya yazana kadar deyip konu sahibinı kırmaya gerek yok diye düşünüyorum

Buraya tuvaletteyken bile yazabilirsiniz ama herkes 3 dk da kek börek yapamayabilir. Kek onerecekseniz kek yapın çok zaman almaz diyebilirsiniz buraya yazana kadar deyip konu sahibinı kırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Mesele yapmak değil çok dağılıyor mutfak bi de çocuklar ilgi bekliyor onları boş veremem

Tuvalette insanlarin telefon kullanacagi aklima gelemiyor pis ya o yuzden.

Hafta ici gelecekmis misafirler o zamana kadar vakit bulur diye dusunuyorum ustelik esi var bakabilir cocuga.

Sen pastaneden alabilirsen soyle tuzlu minik tatli kurabiyelerden al.. birde galete filan al.. corek otlu filan oluyor..
Birde markette şu lokumluk kekler var onlardanda alabilirsin.. hazir sarma bile var degerlendirebilirsin

İki gün önce kaynanamı ağrldm yemekler her şey hazrdı evi de topladım ama onlar gelnce ev daha temiz olmalı vaktmi temizliğe ayrcğm evin temiz olması çok önemli gelenler yarım saat oturacaklar samimi değlz o yüzden kahve lokum yeterli mi basit mü kararsz kaldm

Sutlu tatli sadraazam lokumu filan yap.. basitte dagitmaz bi yeri.. lokunluk ikran edersin

Tuvalette insanlarin telefon kullanacagi aklima gelemiyor pis ya o yuzden.

Hafta ici gelecekmis misafirler o zamana kadar vakit bulur diye dusunuyorum ustelik esi var bakabilir cocuga.
Canım beni tam anlamadnz benim eşim çocuğa bakar hazrlrm gelenler çok oturmyck yarım saat kdr ancak kalırlar samimi değilm o yüzden uzun uzun hazrlk yapmk istemedm bi kahve lokum da basit kalır diye kararsz kaldm

Kahve yanina incir hurma kuru kaysii flan varsa da koyabilirsin madem oyle evde mevcutsa oda olur :)

Çayın yanına hazır kurabiye pasta hangisi olur börek falan mı alsam
Börek alabilirsiniz, bir arkadaş da yazmış a101deki donmuş tepsi böreği çok güzel oluyor. Hem taze olur yeni pişmiş sıcak sıcak verirsiniz. Bir de marketlerin fırınları oluyor ya orda çok güzel kekler kurabiyeler oluyor onlardan alabilirsiniz. Pastaneden de bakabilirsiniz. Ev yapımı değil diye kimse eleştirmez merak etmeyin. Kolay mı iki bebekle yapmak.

Canım beni tam anlamadnz benim eşim çocuğa bakar hazrlrm gelenler çok oturmyck yarım saat kdr ancak kalırlar samimi değilm o yüzden uzun uzun hazrlk yapmk istemedm bi kahve lokum da basit kalır diye kararsz kaldm
Bence basit kalir en azindan bir sutlu tatli kahve olabilir.

Çayın yanına hazır kurabiye pasta hangisi olur börek falan mı alsam
Bim de satılan tepsi böreklerinden al ısıt misafirlerine ikram edersin,yaş pasta al birde yeter,pastaneden pogaçada alabilirsin .Patates haşlayıp salatada yaparsın zor olmaz.

Buraya cevap yazana kadar bir borek yapip buzluga atabilirdiniz yanina da bir kek.
Buzluktan cikarip tepsiye dizmesi 3 dakika.
Öyle kolay değil her şey:) kahvaltı bulaşklrm hala tezgahta duruyor küçük bebeğimi ayağımda sallıyorum şimdi büyük bebeğim de yapışmış oyun istiyor sırtıma çıktı:)

Misafirimiz hafta içi gelecekse mesela bu akşam yarım saat 45 dk da bi kurabiye yapın buzluya atın. Yarın akşam bi poaça yapın buzluğa atın. Gelecekleri günde bi patates salatası veya kek yaparsınız sabahtan. Hallolur. Ne kadar samimi olmasanızda sonuçta kahve içmeye geliyoruz demedilerse kahve tatlı az olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin :)

Ev yapimi pasta yapan yerler var onlardan alin kahve tek olmaz yani ben bi kahveyle agirlamazdim

Canim benim 1 bebegim var misafir gelecegi zaman temizligi zor yetistiriyorum arti bebek bakimi durmuyor onu aglatipda yemekle ugrasmakta acikcasi hic icime sinmez. Ustelik sende iki bebek..Dunde misafirim vardi cay kestane kuruyemis , turk kahvesi ve lokum ikram ettim bence yeterli. Kek yapicaktim yetistiremedim uyumadigi icin huysuzdu Sende cayin yanina ikramlik kurabiye alabilrsin kuruyemis pratik bi tatli yeterde artar bile

Back
X