• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir ağırlama sorunu

O kadar mı daginiksin ki kirlensin mutfak bir yandan yap bir yandan topla koy kirleneni makineye.
Bu kadar imkansız bir şey değil..
Ayrıca evinize gelen yarım saatte olsa misafir ve ilk kez gördünüz sultan sofrası olmasa bile en azından birşeyler ikram edilmeli..
Kek , kurabiye , kısır o felan yapabilirsiniz güzel de bir çay yanına badem fındık fıstık cerezlerle gayet hoş olur..
Evinizin güzelliğine bakmayacaklar. Nasıl ağırladiginiz akıllarında kalacak.

O kadar mı daginiksin ki kirlensin mutfak bir yandan yap bir yandan topla koy kirleneni makineye.
Bu kadar imkansız bir şey değil..
Ayrıca evinize gelen yarım saatte olsa misafir ve ilk kez gördünüz sultan sofrası olmasa bile en azından birşeyler ikram edilmeli..
Kek , kurabiye , kısır o felan yapabilirsiniz güzel de bir çay yanına badem fındık fıstık cerezlerle gayet hoş olur..
Evinizin güzelliğine bakmayacaklar. Nasıl ağırladiginiz akıllarında kalacak.
Tam tersi dağınık değil çok düzenleyim aşırı temizlik takıntım var temizliğim uzun sürüyor detaylı yapıyorum çok zaman alıyor

temizliğe o kadar gerek yok bence de
bir kek, bir börek bir çeşit de salata yapın, masaya koyun, tabak çatalları da koyun yanına, herkes kendi alsın. bebeklerle servis için uğramamış olursunuz.

Seni cok iyi anliyorum bende temizlik takintiliyim .. Gecen komsum ve esi gelecekti 2 gub temizlik yaptim 1 gun once aksamdan tatli kek kurabiye yaptim. . onlar g geldi salonda oturdular sadece sonra kalkip gittiler ben yoruldugumla kaldim .. Kızım la da babasi ilginlendi isleri yaparken.. Su temizlik isi beni de yipratiyor

Bir arkadaş yazmış. A101 den dondurulmuş tepsi börek ve ekler alabilirsin. Çok oturmayacaklarsa yeterli olur bence. Yetmez diyorsan yanına kısır, patates salatası veya Makarna salatası tarzı birşey yapabilirsin. Kolay olur

Sakın kendini iki bebek ve temizlik üstüne daha fazla yorma, kimsenin madalyası yok omuzlarında bu iyi misafir ağırlıyor diye. Hazır bir şeyler al, bi çay koy bi de tepsiyle browni al tamamdır. Yemeye içmeye gelen kafeye gitsin, iki bebekli kadının arkasından laf etmez aklı olan kimse.

Bazı Pastanede yaprak sarmasıdır a satılıyor. Su böreği, dolma, kek ve kurabiye alabilirsiniz. Çayın yanında iyi gider. İkramsız olmaz bence.

Çok basit tarifler var vakit almıyor fazla irmikli hira tatlısı yap bir gün önceden zaten durdukça lezzetleniyor öyle bir tatlı. Yanına amerikan salatası ya da makarna salatası ya da hazır mantı üçünden biri bir de yanına börek tamamdir hazır da alabilirsin yufkadan da olur yanina çay bebekle zor olur ama hepsini aynı anda yapmazsan sorun olmaz

Kahve ve lokum bence basit kaçar.Samimiyetinizin olmaması kahveyle geçiştirmenizi gerektirmez bence.Mutlaka bir börek bi tatlı olsun.Yapamazsanız hazır alın.Boş geçmeyin.sizi sayıp hayırlı olsuna geliyorlar

Merhaba kızlar sizin görüşleriniz çok güzel hafta içinde misafirlerim olacak öğretmen arkadaşlarım bebek görmeye gelecekler iki bebeğim var bu yüzden hazırlık yapamayacağım sanırım çayın yanında ne ikram edeyim ya da kahve lokum yeterli mi ayıp olur mu

Gece bebeişler uyuyunca kurabiye yap mesela yaprak kurabiye var hem çok kolay hem çok şık, basit börekler var bir de poğaça yeter. Bana da ansızın misafir geldiğinde bunları yapıyorum hazırlaması 45 dakika falan. Biri pişerken diğerini yap o pişerken öteki. Çok zaman almaz.

Yarım saat bir saat oturacak insanlara çay verilmez.
Kahve lokum yeterli, içinize sinmiyorsa basit bir tiramisu yapabilirsiniz hatta daha güzeli alabilirsiniz.

Bizdeki ne hizmet aşkı anlamıyorum, 2 bebekle ne kısırı ne böreği.
Eviniz niye çok cok temiz olmalı, ona da gerek yok.
Biraz doğaldan yana olalım.
Evi temizlersiniz, ertesi güne kadar kirlenme miktarı normal olandır, müdahale gerektirmez. Bence.

Gelecek olanlar nezaketen yarım sa bir sa oturacağız demiştir. Sonuçta daha öncesinden haber vermişler kahve lokum çok çok basit. En azından bir pasta alın yanına çay. Veya börek + hazır kurabiye çay.

Merhaba kızlar sizin görüşleriniz çok güzel hafta içinde misafirlerim olacak öğretmen arkadaşlarım bebek görmeye gelecekler iki bebeğim var bu yüzden hazırlık yapamayacağım sanırım çayın yanında ne ikram edeyim ya da kahve lokum yeterli mi ayıp olur mu

Canım ikram olarak hazır şeyler alabilirsin. Şahsen bana hazır yaş pasta verilse bunu mu getirdi demem. Hatta mümkünse bi şey yapmasınlar rahatsız olmasınlar isterim. Sonuçta Bebek görmeye gidiliyor. 30 dk otur kalk doymaya gitmiyoruz ya

Back
X