Miratech marka gebelik testi 1 saat sonra çıkan çizgi

Geri cekilmeyle
Nasil hamile kaliyorsunuz bizim yillardir oyleydi hic kalmadim. Icime hic kactigi olmadi o bolgenin yakinladinada gelmedi. Valla sok oluyorum sperm iceri girmeden hamilelik nasil olusuyor
Belki çekilirken geç çekiliyor içine kaçıyor bilemiyorum nasıl olduğunu

Belki çekilirken geç çekiliyor içine kaçıyor bilemiyorum nasıl olduğunu

Geri cekilmek bir yontem degil sperm sadece bosaldigi an salgilanan bisey olmayabilir.. iliski sirasinda penisin ucundan gelen islakligin icinde sperm olabilir yada islaklik olmasa bile bosalma olmadan bi kac damla sperm cikabilir..

Geri cekilmek bir yontem degil sperm sadece bosaldigi an salgilanan bisey olmayabilir.. iliski sirasinda penisin ucundan gelen islakligin icinde sperm olabilir yada islaklik olmasa bile bosalma olmadan bi kac damla sperm cikabilir..
Evet yöntem değil zaten biz aman aman olmasın demedikilk 3 ay doğum kontrol ilacı kullandım 6 kilo aldım bıraktım sonra bu şekilde devam ettik

Tabikide kesinlikle istemiyorum diyen ciftler icin uygun bir korunma degil
Biz 5 senedir sadece geri çekilme ile korunuyoruz. Sıvıdan hamile kalma olayı efsane gibi geliyor bana, yöntem tamamen erkeğin doğru çekilmesine bağlı. İçeri sperm kaçmadığı müddetçe hamilelik söz konusu olamaz. Ama riskli bir yöntem o kısım doğru.
Sizin kan testiniz çıktı mı konu sahibi?

Evet zevk suyundan bende inanmiyorum ama birkısmı içine kaçmış olma ihtimali olabilir tabi.. yok cnm henüz cikmadi öğlen 2 de alicam sonucu

Tamamen katiliyorum yillardir boyle hamile kalmadim doktorumda icine kacmiyorsa bisey olmaz dedi gerisi sehir efsanesi bence

Selam canim benim bugun adetimden 12.gun gecti gebelik negatif 7.gunu yaptim kan verdim dünde verdim kan sonucumu bekliyorum ne zaman sonuc aldim canim bilgi verirmisin
Benimde 9 gün geçmişti negatifti 4 gün sonra tekrar yaptırdım yani 12 gün geçmişti ozaman çıktı kanda canım
İnşaAllah sendede vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…