• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech marka gebelik testi 1 saat sonra çıkan çizgi

Kizlar meraba benimde bekledikten sonra 2.ci silik cizgi cikti 1haftaya kadar tekrar gelmezse birdaha test yapacagim adetim duzensiz oldugu icin kafam karmakarisik 2aydir 15de geliyordu duzenliydi bu ay gene gelmedi korunmasiz iliski oldu bu ay cok varmidir sizce ?

Eklentiler

• PicsArt_09-19-07.24.14.jpg
    PicsArt_09-19-07.24.14.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 203
Kizlar meraba benimde bekledikten sonra 2.ci silik cizgi cikti 1haftaya kadar tekrar gelmezse birdaha test yapacagim adetim duzensiz oldugu icin kafam karmakarisik 2aydir 15de geliyordu duzenliydi bu ay gene gelmedi korunmasiz iliski oldu bu ay cok varmidir sizce ?
bariz var ikinci çizgi ama bu marka pek güvenilir değil sanırım çünkü burda çok okudum yalancı pozitifleri hatta az önce bir konu okudum ama siz 1 hafta beklemeyin başka marka bir test alıp sabah ilk idrarla tekrar yapın testi çünkü gebeliğin ilk haftaları çok önemli folik asit kullanmanız gerekli çok iyi beslenmeniz lazım bu kadar geciktirmeyin derim

bariz var ikinci çizgi ama bu marka pek güvenilir değil sanırım çünkü burda çok okudum yalancı pozitifleri hatta az önce bir konu okudum ama siz 1 hafta beklemeyin başka marka bir test alıp sabah ilk idrarla tekrar yapın testi çünkü gebeliğin ilk haftaları çok önemli folik asit kullanmanız gerekli çok iyi beslenmeniz lazım bu kadar geciktirmeyin derim
cok tsk ederim 2.3gun daha bekeleyip tekrar test yapicam bende guvenmedim bu teste hamile olmayanlarda bile bekleyince 2.ci cizgi cikiyormus belkide gelir 2.3gune duzensiz zaten bole bekleyip bekleyip geldigi oldu bakalim kader kismet gelirsede sevinirim gelmezsede bu marka testi neden kaldirmiyorlar acaba hala satiliyor bununla ilgili saglik bakanligini aramayi dusunuyorum

Back