Miratech marka gebelik testi 1 saat sonra çıkan çizgi

Canım sonradan da çıksa bukadar net çıkan ilk defa gördüm bak buda benim testim ama çok silik saat sonra
Eki Görüntüle 2294297
Adetine kaç gün varki cnm cok silik cizgi var benim 3 gün var miratech markayı kimse önermiyor ama o yüzden şüpheye düştüm test yanlış diye bide ilk tecrübem daha 10 ay lik evliyim ilk defa test yapıyorum

Bence de hamilelik var hayırlı olsun. Adetiniz henüz geçmemiş, vücuttaki hcg henüz düşük olduğu için geç çıkmıştır diye düşünüyorum.
3 gün var cnm adetime ben 25 günde bir oluyorum hayırlısı olsun cnm aslında hiç düşünmüyorduk ama olursada sağlıkla gelsin yeter herkesin gönlüne göre olsun ins

Adetine kaç gün varki cnm cok silik cizgi var benim 3 gün var miratech markayı kimse önermiyor ama o yüzden şüpheye düştüm test yanlış diye bide ilk tecrübem daha 10 ay lik evliyim ilk defa test yapıyorum
11 gün geçti

Başka markayla tekrarla bence canım bu marka bende de silik çıkarmıştı gerçi seninki baya belirgin gibi

Merhaba bizde dediğiniz ilkel yöntem ile korunuyoruz
Bende gebe olduğumu hissediyorum bu ay

Geri cekilmeyle
Nasil hamile kaliyorsunuz bizim yillardir oyleydi hic kalmadim. Icime hic kactigi olmadi o bolgenin yakinladinada gelmedi. Valla sok oluyorum sperm iceri girmeden hamilelik nasil olusuyor

Geri cekilmeyle
Nasil hamile kaliyorsunuz bizim yillardir oyleydi hic kalmadim. Icime hic kactigi olmadi o bolgenin yakinladinada gelmedi. Valla sok oluyorum sperm iceri girmeden hamilelik nasil olusuyor

Daha belli değil hamile olup olmadigim ama olursa bende çok sasircam cidden bu testte 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı çünkü o yüzden kesinliği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…