Çizgi çıkmış canım, adeti n geçince çizgi daha net çıkar inşallah,kan testi yaptır ırsan sonucu kesin öğrenirsin,gözünaydın şimdidenKızlar merhaba takip ediyorum ama yeni üye oldum. Adetime3 gün var
2 tane test yaptım 2 gün arayla ilkindede uzun süre sonra ikinci çizgi cikti (bebe time marka) ikincide de 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı(miratech marka) bu iki marka hakkında da olumsuz yorum oldukça fazla testin resmini atıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Korunuyoruz aslında doğal yolla ama hiç beklemiyorum böyle bisey bide bu ay antibiyotik felan kullandım o yüzden de istemiyorum aslında inşallah hayırlısı olur cnm kan verdik bugün yarın çıkcak sonuç tskrler cvp içinÇizgi çıkmış canım, adeti n geçince çizgi daha net çıkar inşallah,kan testi yaptır ırsan sonucu kesin öğrenirsin,gözünaydın şimdiden
Çizgi baya net çıkmış ama 1 saat sonra cikti yazmışsın 10 dk sonra çıkan test geçersiz yazar bütün testlerde en garantisi kan testi
Vermişsin galiba insallah sizin için hayirli bir sonuc cikar
Sanmıyorum canım çünkü çizgi çok sonra çıktı hayırlısı olsun bakalım yarın belli olacak kesin:)Bence tebrikler
Sonra çıksa bile bence var. Demişti dersin.Sanmıyorum canım çünkü çizgi çok sonra çıktı hayırlısı olsun bakalım yarın belli olacak kesin:)
Bu ay tatilde eenfeksiyon kaptim cok ilac ictim o yüzden aslında korkuyorum bu ay olmasın istiyorum ama hayırlısı allah verdiyse yapcak bisey yok inşallah sende hamissindir:)Sonra çıksa bile bence var. Demişti dersin.
Buna bakabilir misin? Ben istemiyorum aslında 3. Olacak çünküBu ay tatilde eenfeksiyon kaptim cok ilac ictim o yüzden aslında korkuyorum bu ay olmasın istiyorum ama hayırlısı allah verdiyse yapcak bisey yok inşallah sende hamissindir:)
Sanki çok hafif çizgi var gibi iki gün sonra tekrar yap istersen varsa eğer daha belirgin olur 3 mu masallah ne güzel:) ben de daha 10 ay lik evliyim o yüzden düşünmüyordukBuna bakabilir misin? Ben istemiyorum aslında 3. Olacak çünkü
Aa çok iyi o zaman bunu duyduğum iyi oldu benim tek korkum ilaç kullanmış olmam zaten o yüzden de dua ediyorum ki negatif olsun diye çünkü ben ilaç içtim diye 9 ay da 9 doğururum kesin1 saat sonra genelde testler yanlis sonuc verebiliyor ama hayirlisi olsun.. ilac kullanmis olmaniz sorun degil baslarda kullanmis olan bir suru kisi var... gebelikte bile kullanilabilinen antibiotikler mevcut zaten
Bence hamilesinKızlar merhaba takip ediyorum ama yeni üye oldum. Adetime3 gün var
2 tane test yaptım 2 gün arayla ilkindede uzun süre sonra ikinci çizgi cikti (bebe time marka) ikincide de 1 saat sonra ikinci cizgi cıktı(miratech marka) bu iki marka hakkında da olumsuz yorum oldukça fazla testin resmini atıyorum yorumlarınızı bekliyorum ♥
Ama 1 saat sonra felan ikinci çizgi çıktı hemen çıkmadıBence hamilesin
Bu forumda "gebelik testinde çığır" diye bir bölüm var orayı okuyun.Ama 1 saat sonra felan ikinci çizgi çıktı hemen çıkmadı
İlk ay içilen ilaçların zararı olmuyor diye biliyorum hayırlısı olsun hakkınızdaBu ay tatilde eenfeksiyon kaptim cok ilac ictim o yüzden aslında korkuyorum bu ay olmasın istiyorum ama hayırlısı allah verdiyse yapcak bisey yok inşallah sende hamissindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?