- Konu Sahibi kimsesizler
-
Boşanma davası aç üstünede tazminat dedesinden Kalan şeyide alırsın vekaliyeti çocugun saten senin Bir ev kiralarsın çalırsın felan hiç dert etme..
Allah yardımcın olsun..Eşin çok yanlış yapmış ve yapmaya devam ediyor.Allah çalışana emek harcayana mutlaka karşılğını verir ancak eşin gelecek olan 100 bin lirayla hem sana ev alacak hem de iş kuracak işte bu mümkün değil be canım..
Sana tavsiyem çocuğunu bırak eşine ve sen gir bir işe çalış belki utanır biraz...Eşin ve sen normalde ne iş yapıyordunuz merak ettim..
bir kasiyerlik yapsaydı bir yerde hani kolay bulunan bir iş olduğu için diyorum 3 yılda enazından yağmasa da damlardıı
Soran arkadaşlara toplu cevap vereyim eşim 17 yaşından beri aralıksız çalışıyor aynı firmada 9 yıl çalıştı daha sonra aralıksız 1 gün boşluksuz başka işlerde...Ama kriz döneminde talihsizlik işten çıkarıldı...Yani şöyle söyleyim 14 yıl çalışmadan sonra bunlar geldi başımıza...
Sonrasında nasıl böyle oldu bende anlamış değilim..
Ne iş yapıyordu diye sorulmuş eşim 4 yıllık ünv mezunu kimya mühendisi...
Bende ünv mezunuyum işletme mezunuyum..
Eşim için dediğim gibi sürekli iş başvurusunda bulunuyoruz iş bulma sitelerinden ve firmaların sitelerinden ama henüz bir haber gelmedi...
Geliyorda söylemiyor derseniz benim cep telefonumu yazdım firmalara imkansız birşey anlıyacağınız...
4 yıl üniversite okumuş kimya mühendisi 14 yıllık çalışma hayatı var
17 yaşından beri böyle bir insan neden çalışmak istemesin ki
bence eşiniz sorumsuz filan değil sorumsuz olsa sizin paranızda gözü olsa şimdiye kadar
bankadaki 12000 de olmazdı bence sadece mirasa çok güvenmiş anlaşılan miktarda yüksek olunca
insanoğlu işte çoğu görünce aza kanaat getirmiyor 1000 liralık işe girmiyor bu bir hata yapmanız gereken tek şey iş başvurularına devam etmek
yine bulamazsa düşük bir maaşla işe girmesi için ikna edin miras ya gelmezse ozaman tamamen çökücek
ozamana kadarda mecburen bankadaki hesapla idare ediceksiniz yapılıcak bişey yok çocuk var sonuçta
evet işte o kadar doğru yazmışsınız ki...Mirasa güvendi çünkü rakam ona göre yüksekti..
Burda yanlış algılanan eşimin hiç çalışmamış olması gibi bir durumdu..Oysa eşim ünv bile yaz aylarında çalışıp biriktirerek kendi imkanlarıyla okumuş..
şuan 33 yaşında ve 17 yaşından 31 yaşına kadar aralıksız bir çalışma hayatı oldu..
Benim sorunum bu mirasa bu kadar hayatını bağlamasıydı..Yoksa onun nasıl çalıştığını gece 11 lerde mesaiye kalıp işten geldiği sabaha kadar çocuk gazı çıkarıp işe gittiği günleri unutursam nankörlük olur...
Benim tek kızdığım nokta bugünlere gelene kadar beklemek yerine çalışabilirdi...
Nasıl böyle oldu ben bile anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?