- Konu Sahibi kimsesizler
-
üç sene beklemişsiniz ve sadece iki ay daha beklemeniz gerekiyor sanırım.biraz sabredin bakalım dava nasıl sonuçlanacak.hakkınızda hayırlısı olsun
canim ben evli degilim evliligin sorumluluklarini anlamam zor ama,
akliniza gelmistir heralde sizin de ama olmadi heralde, cocugu esinin ailesine birakip tekrar calismaya baslasaydin iki maas girerdi evinize oyle olmaz mi?
onun disinda kendi birikimin olan parayi verip vermemekte kararsizsin sanirim, ben olsam napardim tam kestiremiyorum ama sanirim esinle aran iyiyse yani birbirinize kotu gun dostuysaniz, bosanmak falan aklinizdan gecmiyorsa ben olsam parami verirdim. sonucta evlilikte senin paran benim param yok, onun ailesi de destek vermis size hep.
kimsesiz oldugun icin birikimin sana guven veriyordur ama enazindan 3 kurus kenarda birak mesela 2.5 milyarini kenarda birak 10 milyarini ver esine.
ama esin bosanalim falan muhabbeti yapiyorsa verme parani kimsesizsin madem bosanma sonrasi guvencen olur... yani ben olsam oyle yapardim.
umarim sorunu tam anlayabilmisimdir.
allah kolaylik versin.
üç senedir bir mahkemeyi bekliyor eşiniz hazır yiyerek
1ooo lira diye beğenmediği işlere girse en azından borçlarınız ödenir di
mahkemenizi de kazanınca bırakır istediğini yapardı
begenmedigi parayla elalem kac ocuk okutuyor haberi var mi??
yerinizde olsam tek kurusumu dahi vermezdim cunku yeterince yemis sizi
hayat elbetteki müsterek ama senin kocan müsterekligin afedersin b...kunu cikartmis
sakin ola verme bak kimin kimsende yok hayatta
eşiniz halen çalışmıyo mu
dava sürecini çalışarak da bekleyebilir
en kötü ihtimali de göz önünde bulundurması gerek çocuğu için
ya davayı kaybederse
tutun ki kazansa bile hazıra dağ dayanmaz
kolay para beklemektense bu dönemi çalışarak geçirebilir
siz de ufacık birikiminizi kaybetmek durumda kalmazdınız
cnm nickin içimi acıttı; "kimsesizler"
Allah çocuğuna ve sana yardım etsinn..
o minicik çocuğun hatırına tüm kapılar size açılsın..
sen elinden geleni yapmışsın,halis muhlis bi bayan profili çizdin gözümde,
annesiz ve babsız olman sessiz kalmanda etkenmiş gibi geldi bana..
cnm eşinin silkelenmesi lazım,asgari ücretle bile işe girseydi şuan epey rahat etmiştiniz..
eşiniz tembelliğe alışmış gibi geldi,sakın parana dokundurma,o bebeğinizin parasıı..
emin ol eriyip gidicek o para ve eşin o paraya güvendiğinden 1000 tl lik işleri beğenmemeye devam edicek..
lütfen güçlü ol ve sağlıklı kararlar al..bu çaresiz dönemde eşini yönlendirebilirsin..
senin aklına ihtiyacı var çünkü..[/B]
işte bu konu da zaten paranı güvenle veremiyorsun çalışmaması ve istememesi
sen şimdi deseydin ki adam en basitinden gitti garsonluk yaptı ama aldığı şu kadar ne yapayım,adam çırpınıyor ama oluyor
paranı gözünü kırpmadan verirsin böylesine
ama şimdi herkesi rahatsız eden şu rahatlığı
şimdi düşünüyorum
senin 12 bin de bitti belki de ona güvendiğinden çalışmıyor,mahkeme de olumsuz oldu
ne yapacak...
senin de yapacağın bişey yok haklısın adam kendi rahatsız olmalı boş oturmaktan
ama dediğim gibi sen de bu kadar rahat bir adama varını yoğunu harcama
Arkadaşım,
O kadar haklısınız ki... Kenarda beş kuruşunuzu harcamasanız aç, açık kalacak yavrunuz. Harcasanız elinizde bir şey olmayacak kalan. Ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, çok çok üzüldüm.
Bende bazı arkadaşlarımıza katılıyorum, eşiniz mahkeme sürecini çalışarak beklese bu kadar kötü olmayabilirdi. Hala geç kalmış değil... Çalışmak istemeyen insana da sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Bu da başka bir çıkmaz, Allah kolaylık versin...
Eşiniz de bir tür bunalım geçiriyor olabilir. Yaşınız daha çok genç, en heyecanlı güzel yıllarınız kızınızla... Eminim ki böyle geçirmek onu da en az sizin kadar üzüyordur. Bence o parayı harcayın, eşinize de anlatın durumu. Bu böyle gitmez, hazıra dağ dayanmaz. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda atlatın bu durumu. İçim acıdı, içim burkuldu. Eşiniz kimseyi düşünmüyorsa dünyalar güzeli kızınızı düşünsün.
Sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?