- 29 Ocak 2017
- 4.407
- 8.440
- 158
Hangimiz istemiyor ki:)
Daha bugün en az 20 parça kiyafetimi raftan çıkardım, 8 senedir giymedigim, hala kiyamiyorum vermeye atmaya vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de isterimYapalım mı![]()
Aynen. Buraya yazmaya başladığımız zamanlar ben de poşet poşet elemiştim. Şimdi tek tük 2-3 parça falan eleyebiliyorum.Zamanında bu sürece ilk başlarken çuval çuval elemiştim ferahlamıştım. 2018 yılıydı. Geçen sürede yeniden birikti kıyafetler, sürekli de elim üstlerindedir elerim sık sık ama yine de durum bu.
Bence de yapalım.Yapalım mı![]()
Aydınlanma yaşadımAynen. Buraya yazmaya başladığımız zamanlar ben de poşet poşet elemiştim. Şimdi tek tük 2-3 parça falan eleyebiliyorum.
Mia- sen zaten sadesin. Elemiş olduğun parça sayısı hepimize fazla geldi
şoktayız.
Bence de yapalım.
Evet fazlalıkları kadar eksiklerde önemli konu kombinlemede mesela tamamladıktan sonra 3 ayda bir ekleme çıkartma yapılsa yetiyormuşBen çoğu yazlik ve kışlık kiyafetlerimi eledim dolabım çok boş şuan eksiğim var fazlam yokayakkabılarda dahil. Ev giysilerimi de eledim yazın idare ederim kış girerken bi kaç parça ekleme yaparım
Vintage ürünler hariç son 2 yılda giyilmiyorsa tekrar giyilebilirmi bakmak gerekiyormuş sonra ya elden çıkartılacak yada kombilemek yapıp hayata geri kazanılacakHangimiz istemiyor ki:)
Daha bugün en az 20 parça kiyafetimi raftan çıkardım, 8 senedir giymedigim, hala kiyamiyorum vermeye atmaya vs
edemedim ya, cumatesi ve pazar 3 katı wc banyo dahil hallettim, dağ gibi çamaşır yıkayıp büyük çoğunluğunu kaldırdım, pazar dışarıdan yedik, sonrasında çocukları scooter/paten sürmeye götürüp bi kahve içtik, verimli bi hafta sonuydu bi de nöbet tuttuğumu varsayarsak.Yarın da ikna etpazartesi yaparım de
maşallah, harikasınSelamssss
Valla 2 gündür iyi yoruldum
Bütün camları sildim perdeler yıkandı asıldı
Wc banyo yıkandı
Büyük kız kendi odasını düzenledi heryerini
Küçüğün odasını da ben yaptım kışlık kaldırdım baza altları toparladım
Küçüğün bir büyük poşet dolusu kıyafetini ayırdım bayağı birşey var burda verecek kimsem yok bir teyze var torunu var küçük bakalım ona sorarım kabul ederse ona veririm
Pazar market de yapıldı
Yemek de lahana ve yaprak sarması yaptım yarına da var![]()
Senin kombinleme durumuna bağlı kıyafet sayısı. Temel yapısı kapsül olacak geri kalanı senin tarzınla ilgili eklemelerya düşünüyorum düşünüyorum kapsül dolap bana hiç uymuyor, mia çok elemişsin maşallah ya, takip edeyim bakalım seni.
Günaydın kızlar
edemedim ya, cumatesi ve pazar 3 katı wc banyo dahil hallettim, dağ gibi çamaşır yıkayıp büyük çoğunluğunu kaldırdım, pazar dışarıdan yedik, sonrasında çocukları scooter/paten sürmeye götürüp bi kahve içtik, verimli bi hafta sonuydu bi de nöbet tuttuğumu varsayarsak.
maşallah, harikasın![]()
Bir gün daha tadını çıkart isler hep var zatenGünaydın biz de dün piknikteydik çok isim var benim de. Annem hafta sonu dönecek diğer hafta detaylı temizliğe başlarım bugün dolaşmaya çıkarız yarın bı süpürüp silmem gerek![]()
Ellerine sağlık ne güzel işler yapmışsınSelamssss
Valla 2 gündür iyi yoruldum
Bütün camları sildim perdeler yıkandı asıldı
Wc banyo yıkandı
Büyük kız kendi odasını düzenledi heryerini
Küçüğün odasını da ben yaptım kışlık kaldırdım baza altları toparladım
Küçüğün bir büyük poşet dolusu kıyafetini ayırdım bayağı birşey var burda verecek kimsem yok bir teyze var torunu var küçük bakalım ona sorarım kabul ederse ona veririm
Pazar market de yapıldı
Yemek de lahana ve yaprak sarması yaptım yarına da var![]()