- 23 Eylül 2013
- 24.917
- 51.374
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok geçmiş olsun canımGünaydınlar herkese
Dün eve döndük, sudan çıkmış balık gibiyimtatilde de hiç dinlenemedim. Ful yağmurluydu hava. Her gün çocuklarla kısa kol ve şort giyme tartışması yaşadık
![]()
Sonuç kızım antibiyotik kullanıyor ben de öksürük boğaz ağrısı, oğlanlar bir nebze daha iyi gibi![]()
Geçmiş olsunGünaydınlar herkese
Dün eve döndük, sudan çıkmış balık gibiyimtatilde de hiç dinlenemedim. Ful yağmurluydu hava. Her gün çocuklarla kısa kol ve şort giyme tartışması yaşadık
Sonuç kızım antibiyotik kullanıyor ben de öksürük boğaz ağrısı, oğlanlar bir nebze daha iyi gibi![]()
Oh ne güzelBakımlarımi yaptım. 1 aydir kuru fırça yapıyorum fark edilir tek şey batiklarima iyi geldi onun dışında fark bilemedimama batık problemim vardı zaten onun için devam ederim. Yarında saçıma yağ yaparım karışım yağ almıştım o da çok güzel saçımı boyamama rağmen yumuşacık oldu. Saç toniği de kepek problemim için iyi geldi bunlar gözlemlerim hepsine devam ederim yine
![]()
Sürüyorum canım vücut losyonu sürüyorum. Vaseline losyonu çıkmış ondan aldım. Çok beğendim onu da alırım ondan hep. Evet lazerde çok iyi geliyo batıklara. Memnun kalmana sevindim o kadar para veriyoruzOh ne güzel
Fırçalama sonrası krem yada yağ sürüyormusun
Benim Bacaklarım baya pürüzsüz parlak oluyor lazerin de çok faydasını gördüm iyiki almışım![]()
Yaza kadar dahada iyi olurSürüyorum canım vücut losyonu sürüyorum. Vaseline losyonu çıkmış ondan aldım. Çok beğendim onu da alırım ondan hep. Evet lazerde çok iyi geliyo batıklara. Memnun kalmana sevindim o kadar para veriyoruz
Benim bacaklarım da pürüzsüz olmak üzere her yeri mor sadece sürekli bi yerlere carpiyorum![]()
Evet hava çok dengesiz teşekkür ederimAyyy çok geçmiş olsun canım
Evet burda da hava dün soğuktu bir gün öncesi sıcaktan bunalmistik tam hasta olma havaları![]()
Teşekkür ederim. Bol bol yağmur yağması çok iyi oldu aslında. Ben yanlış kıyafet götürdüm o sıkıntı olduGeçmiş olsunbu hafta hep kapalıydı hava
Philips aldım ilk seanslar 2 haftada bir yapılıyor tüyler iyice bitene kadar sonra ayda bir uygulamaya geciliyormuş. Kullanımı kolayKızlar ben de düşünüyorum lazer almayı. Hangisini kullanıyordunuz? Kullanımı kolay mı? Ayda 1 mi yapmak gerekiyor?
Teşekkür ederim, Eylül Ekim gibi almayı düşünüyorum bakalımPhilips aldım ilk seanslar 2 haftada bir yapılıyor tüyler iyice bitene kadar sonra ayda bir uygulamaya geciliyormuş. Kullanımı kolay
Ben Philips kullanıyorum. İlk başta 2 haftada bir daha sonra ayda bir yapılıyorKızlar ben de düşünüyorum lazer almayı. Hangisini kullanıyordunuz? Kullanımı kolay mı? Ayda 1 mi yapmak gerekiyor?
Benim de sanırım kuaför fobim var kendim yapıyorum kaş usturasiyla yapıyorum ben diğer türlü beceremiyorumÇok yorucu bir gündü, ev işi, valiz boşaltma, çamaşır, çocukların banyosu, yemek vs derken hiç oturmadım sayılır.
Şimdi duşumu aldım, ojelerimi sürdüm, çayımı içiyorum. Yarına hazırım sanırım
Memlekette kuaför kuzenimi çağırıp saçımı kestirdim kaş vs. Çok iyi oldu. Kuaför fobim var sanırım benim ya hiç sevmiyorum gitmeyi. Bekarken de eve gelirdi kuaförüm. Tanıdık kişiler tabi. Burda öyle çağırabileceğim biri yok hep erteliyorum kuaför işlerimi ya da kendim hallediyorum o da iyi olmuyor