Selam kızlar 24. Günümüz bitmek üzere 😊
Bugün bol bol camasir yıkadım kızım geldi banyosunu yaptı.
Akşam oldu ancak gelebildim.
Yarın büyük ihtimalle evdeyiz markete gideriz.
2 haftadır buzluktan yemek yapıyorum çoğunu tükettim kalanlar da ay sonuna ancak biter.

Günaydınlar herkese🌺
Dün eve döndük, sudan çıkmış balık gibiyim😅 tatilde de hiç dinlenemedim. Ful yağmurluydu hava. Her gün çocuklarla kısa kol ve şort giyme tartışması yaşadık🤦‍♀️
Sonuç kızım antibiyotik kullanıyor ben de öksürük boğaz ağrısı, oğlanlar bir nebze daha iyi gibi😂

Günaydınlar herkese🌺
Dün eve döndük, sudan çıkmış balık gibiyim😅 tatilde de hiç dinlenemedim. Ful yağmurluydu hava. Her gün çocuklarla kısa kol ve şort giyme tartışması yaşadık🤦‍♀️
Sonuç kızım antibiyotik kullanıyor ben de öksürük boğaz ağrısı, oğlanlar bir nebze daha iyi gibi😂
Ayyy çok geçmiş olsun canım 😔
Evet burda da hava dün soğuktu bir gün öncesi sıcaktan bunalmistik tam hasta olma havaları 😬

Bakımlarımi yaptım. 1 aydir kuru fırça yapıyorum fark edilir tek şey batiklarima iyi geldi onun dışında fark bilemedim 😁😁 ama batık problemim vardı zaten onun için devam ederim. Yarında saçıma yağ yaparım karışım yağ almıştım o da çok güzel saçımı boyamama rağmen yumuşacık oldu. Saç toniği de kepek problemim için iyi geldi bunlar gözlemlerim hepsine devam ederim yine 🥰

Günaydınlar herkese🌺
Geçmiş olsun 😔 bu hafta hep kapalıydı hava

Bakımlarımi yaptım. 1 aydir kuru fırça yapıyorum fark edilir tek şey batiklarima iyi geldi onun dışında fark bilemedim 😁😁 ama batık problemim vardı zaten onun için devam ederim. Yarında saçıma yağ yaparım karışım yağ almıştım o da çok güzel saçımı boyamama rağmen yumuşacık oldu. Saç toniği de kepek problemim için iyi geldi bunlar gözlemlerim hepsine devam ederim yine 🥰
Oh ne güzel 😊
Fırçalama sonrası krem yada yağ sürüyormusun
Benim Bacaklarım baya pürüzsüz parlak oluyor lazerin de çok faydasını gördüm iyiki almışım 👍

Oh ne güzel 😊
Fırçalama sonrası krem yada yağ sürüyormusun
Benim Bacaklarım baya pürüzsüz parlak oluyor lazerin de çok faydasını gördüm iyiki almışım 👍
Sürüyorum canım vücut losyonu sürüyorum. Vaseline losyonu çıkmış ondan aldım. Çok beğendim onu da alırım ondan hep. Evet lazerde çok iyi geliyo batıklara. Memnun kalmana sevindim o kadar para veriyoruz 😁
Benim bacaklarım da pürüzsüz olmak üzere her yeri mor sadece sürekli bi yerlere carpiyorum 😁😁

Sürüyorum canım vücut losyonu sürüyorum. Vaseline losyonu çıkmış ondan aldım. Çok beğendim onu da alırım ondan hep. Evet lazerde çok iyi geliyo batıklara. Memnun kalmana sevindim o kadar para veriyoruz 😁
Benim bacaklarım da pürüzsüz olmak üzere her yeri mor sadece sürekli bi yerlere carpiyorum 😁😁
Yaza kadar dahada iyi olur 😊 biraz yavaş hareket et morluklar geçsin 😅
İlk 2 seansta hiç fark olmadı sonra azalmaya başladı

Ayyy çok geçmiş olsun canım 😔
Evet burda da hava dün soğuktu bir gün öncesi sıcaktan bunalmistik tam hasta olma havaları 😬
Evet hava çok dengesiz teşekkür ederim ☺️
Geçmiş olsun 😔 bu hafta hep kapalıydı hava
Teşekkür ederim. Bol bol yağmur yağması çok iyi oldu aslında. Ben yanlış kıyafet götürdüm o sıkıntı oldu

Son düzenleme:
Günlük 20 dk ev temizliğine ayırmaya karar verdim. Alarm kurup yapabildiğim kadarını yapacağım. Sürekli ev işlerinin kafamı meşgul etmesini istemiyorum artık.

Bir de bir konuya çok kafamı takmıştım. Çözüme kavuşturmak için çok çabaladım. Ama bu çabalar hep akıntıya karşı kürek çekmek oldu. O yüzden akışına bıraktım. Bu kararı almak bile beni ruhen çok rahatlattı. Gerginliğimi aldı.

Çok yorucu bir gündü, ev işi, valiz boşaltma, çamaşır, çocukların banyosu, yemek vs derken hiç oturmadım sayılır.
Şimdi duşumu aldım, ojelerimi sürdüm, çayımı içiyorum. Yarına hazırım sanırım 😅

Memlekette kuaför kuzenimi çağırıp saçımı kestirdim kaş vs. Çok iyi oldu. Kuaför fobim var sanırım benim ya hiç sevmiyorum gitmeyi. Bekarken de eve gelirdi kuaförüm. Tanıdık kişiler tabi. Burda öyle çağırabileceğim biri yok hep erteliyorum kuaför işlerimi ya da kendim hallediyorum o da iyi olmuyor

Çok yorucu bir gündü, ev işi, valiz boşaltma, çamaşır, çocukların banyosu, yemek vs derken hiç oturmadım sayılır.
Şimdi duşumu aldım, ojelerimi sürdüm, çayımı içiyorum. Yarına hazırım sanırım 😅

Memlekette kuaför kuzenimi çağırıp saçımı kestirdim kaş vs. Çok iyi oldu. Kuaför fobim var sanırım benim ya hiç sevmiyorum gitmeyi. Bekarken de eve gelirdi kuaförüm. Tanıdık kişiler tabi. Burda öyle çağırabileceğim biri yok hep erteliyorum kuaför işlerimi ya da kendim hallediyorum o da iyi olmuyor
Benim de sanırım kuaför fobim var kendim yapıyorum kaş usturasiyla yapıyorum ben diğer türlü beceremiyorum 😁

Back
X