Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyleyiz acabaBenim de sanırım kuaför fobim var kendim yapıyorum kaş usturasiyla yapıyorum ben diğer türlü beceremiyorum![]()
Ben de sabah soluğu aile hekiminde aldım, öksürük ve boğaz ağrısı var. Geçmiş olsun sana daGünaydın kızlar
Biraz grip oldum.
Evet okullar açıldı eski düzene geri döndük.
Alarmsız uyanmayı özleyeceğim.
Bugün 26. Gün
Dün kızıma pijama takımları aldım.
Bir umut havalar isinirsa giyer diye şort aldım.
kendime kıyafet bakarken buldum sonra "kendine gel mia "dedim çıktım siteden
Bu ay evde olan ne varsa kozmetik bakım ürünleri idare edeceğim zaten o kadarlık malzemem var.
Çok az kalan ürünler bile yeter bu ay.
Sonraki aylar tamamlarım eksikleri.
Kışa girerken alışveriş yapacagim için alışveriş birikimi yapmayı düşünüyorum.
Her ay gr altın almaya devam edeceğim veya biriktikce alırım piyasa ne olur bilemiyorum
Kendime aylik harcama limiti koyacağım
Kalanı da alışveriş birikim bütçesine dahil edeceğim.
Olay aslında birikim ve harcama dengesi
Bazen çok birikim yapmak istiyorum kendimi zorluyorum sonra harcarken çok fazla rahat davranıyorum. Gün sonunda elde kalan sıfır
Kendime kitap siparişi verdim. "Babilin en zengin adamı " onuda okuyup değişiklik yapabilirim belki planda.
Geçmiş olsun Mikan banada eşimden bulaştı onun ilaclarindan devam ediyorumBen de sabah soluğu aile hekiminde aldım, öksürük ve boğaz ağrısı var. Geçmiş olsun sana da
Eylül ayı itibari ile ben de birikime ağırlık vereceğim inşallah
Bu arada tatil boyunca 7 de uyandık kızım sağ olsun![]()
Ben bunu kullanamam sanırım yaGeçmiş olsun kızlar
Mikan şöyle bir şey. Yüzüme de yapıyorum lazer yapıyorum iki haftada bir. Çoğalma olmuyo zaten çoktu şuan azaldı bile
![]()
İyi tarafından bak diyorsunGeçmiş olsun Mikan banada eşimden bulaştı onun ilaclarindan devam ediyorum
Az çok demeyelim birikim yapalım.
Maşallah kızınaokul dönemi zorluk çekmez.
Mecburİyi tarafından bak diyorsun![]()
Lumea ile mi yapiyorsun ?Geçmiş olsun kızlar
Mikan şöyle bir şey. Yüzüme de yapıyorum lazer yapıyorum iki haftada bir. Çoğalma olmuyo zaten çoktu şuan azaldı bile
![]()
Evet Lumea ile yapıyorum. Yüzüme daha önce güzellik merkezinde yaptırdım inan ki Lumea orda ki cihazdan daha etkili oldu benim içinLumea ile mi yapiyorsun ?
Yüzüne de mi kendin yapıyorsun?
Allah bereket versin canımAltınları aldım.
Alisverisimi yaptım.
Eve geldim bir kısmını yerleştirdim enerjim bitti
Kızımı almaya gideceğim yapılacak iş çok ama akşama doğru bir toparlayıp fasulye pilav yapsam yeter.
Geçmiş olsunDün arabamızın aynasını kırmışlar sabah esim görmüş. Geçerken sırayla kırmışlar aynalari başka arabalara da yapmışlar![]()
Kolay gelsin ben bugün sadece mutfakla ilgilensem yeterAllah bereket versin canım
Benim de işlerim var
Kahve içip basliycam nedense tansiyonum düşüyor biseyler yerim. Kahvaltı da az yemiştim çok açim
Bugün hava yağmurlu hiç iş yapılacak hava değil ama mecbur![]()