- 19 Şubat 2021
- 5.572
- 14.633
- 198
- 38
İyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
Hoşgeldin iyiyim sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
Çok şükür canım benim rutin tempo devamİyiyiz canım sen nasılsın
Bende iyiyim canımHoşgeldin iyiyim sen nasılsın![]()
Ayyyy bir adana bir konya maşallah mekik dokuyoz
Çok şükür canım benim rutin tempo devamİyiyiz canım sen nasılsın
Bende iyiyim canımHoşgeldin iyiyim sen nasılsın![]()
bizde temizliği dün yaptık bugün sadece robota süpürttümOkuldan geldim ve saati 20 dkya ayarladım.
Makineye çamaşır attım. Üst katı süpürdüm. Bi sepet çamaşırı katlarken alarm çaldı ama durmadım tabi
çamaşırları katladım, yerleştirdim. Çıkan çamaşırları serdim. İptekileri topladım. Topladıklarımı katladımkısır döngü
bulaşık makinesi boşalttım. Sabahki bulaşıklari Makineye dizdim. Bir tane bardak kırdım. Bardağı kırınca mutfağı süpürmek durumunda kaldım.
Bamya yapıyorum. Yoruldum zaten nöbetçiydim![]()
Benim eşim de yemezdi şimdi bayılarak yiyorÇok şükür canım benim rutin tempo devam
Bende iyiyim canım
Gittin mi kuyumcuya
Ya benim küçük cadı tam bir altınsever 15 tatilde küpe aldırdı
Sonrasında zincir kolye ve ucı
Geçen günde babasının baş harfini aldırdı hepsi de altın
bizde temizliği dün yaptık bugün sadece robota süpürttüm
Şimdide yemek yapıyorum
Ayyyy bamya hiç yiyemediğim bir yemek rabbim affetsin aksine eşimde bayılır![]()
Git gel zor oluyordur bizim de kaderimiz böyle sağlık olsunÇok şükür canım benim rutin tempo devam
Bende iyiyim canım
Gittin mi kuyumcuya
Şimdide yemek yapıyorum
Ayyyy bamya hiç yiyemediğim bir yemek rabbim affetsin aksine eşimde bayılır![]()
Ayyyy rabbim affetsin hayatım boyunca hiç pişirmedim annem yapar çok lezzetli olduğunu söylerler eşim bayılarak yer ama benBenim eşim de yemezdi şimdi bayılarak yiyor
Şans ver ara ara belki seversin birgün
Altın yatırımı yapıyor akıllı kız maşallah
Ya yatılı kalmak insanı zorluyor kendi evimi düzenimi özlüyorum ama kızlar maşallahGit gel zor oluyordur bizim de kaderimiz böyle sağlık olsun
İlk hamileliğime kadar ben de yemezdim ama şimdi çok seviyorum bugün de muhtemelen benden başka kimse yemeyecek eşim de zorla yiyor![]()
Güle güle kullansın bizim kız yatırımlık alıyorÇok şükür canım benim rutin tempo devam
Bende iyiyim canım
Gittin mi kuyumcuya
Şimdide yemek yapıyorum
Eline sağlık bugün çamaşır günü olmuşOkuldan geldim ve saati 20 dkya ayarladım.
Makineye çamaşır attım. Üst katı süpürdüm. Bi sepet çamaşırı katlarken alarm çaldı ama durmadım tabi
çamaşırları katladım, yerleştirdim. Çıkan çamaşırları serdim. İptekileri topladım. Topladıklarımı katladımkısır döngü
bulaşık makinesi boşalttım. Sabahki bulaşıklari Makineye dizdim. Bir tane bardak kırdım. Bardağı kırınca mutfağı süpürmek durumunda kaldım.
Bamya yapıyorum. Yoruldum zaten nöbetçiydim![]()
Ooo hayırlı olsun.Mobilya işine giriştikMia- , fiyat alıyoruz çeşitli yerlerden çocuk odası yatak odası ve vestiyer yapılacak ilk etapta, sonra balkon ve banyo ölçüsü alınacak, baya masraflı şeyler ama bir şekilde yapılacak artık, çok fazla seçenek yok mobilyacılarda sıradan şeyler yapıyorlar ama biraz antrasit gibi renklere bakıyoruz havası olsun diye
![]()
Arkadaşıma dolap iki yanda çekmece 240 bin fiyat vermişlerOoo hayırlı olsun.
Kapakları mebran yaptirsan. Düz mdf olmasın.
Teşekkür ederimEline sağlık bugün çamaşır günü olmuş![]()
Aynen çok yüksek fiyatlar istiyorlar ve istediğin gibi yaptırmak daha çok yoruyor.Arkadaşıma dolap iki yanda çekmece 240 bin fiyat vermişler
Dedim bu ne
Çok uçuk diyor fiyatlar
Mebran direk hazır geliyor çok pahalı oluyor diyorlar yaOoo hayırlı olsun.
Kapakları mebran yaptirsan. Düz mdf olmasın.