• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

wendy wendy Psidan Psidan sabah gelince katılım olur belki
@CKbeautyandsheer

Ve burayı okuyan isteyen varsa katılabilirsiniz kızlar 😊
Ben en son sanırım Eylül gibi birkaç parça almıştım, şehre inip avmye gidince alasım geliyor 🙈 önümde bir ihtiyaç listesi yok gibi, kafamda bir jean modeli var ama aylardır bekletiyorum, o yüzden size katılabilirim 🥳

Günaydınn, ya şu an size çok heveslendim ama ben yapamam sanırım, geçen sene çok giyindim aynı şeyleri bu sene giymek istemiyorum, aralarına biraz ekleme yaparım diye düşnüyordum, beni es geçin siz, çünkü öyle yaparsam strese girerim biliyorum, güzel bişi görür almazsam alacağım zaman da önüme çıkmaz gıcık olurum yani. ben denk gelirse almayı sevenlerden kalayım.

Günaydınn, ya şu an size çok heveslendim ama ben yapamam sanırım, geçen sene çok giyindim aynı şeyleri bu sene giymek istemiyorum, aralarına biraz ekleme yaparım diye düşnüyordum, beni es geçin siz, çünkü öyle yaparsam strese girerim biliyorum, güzel bişi görür almazsam alacağım zaman da önüme çıkmaz gıcık olurum yani. ben denk gelirse almayı sevenlerden kalayım.
Tamam canım 😊

Günaydın ☀️
Dün o kadar yorulmuşum ki çok güzel uyumuşum. Boş gündü ama temizlik, çamaşır, kızı parka götürdüm, iftara
patatesli börek tavuk çorbası cacık yaptım.
Kızımı yıkadım. Artan yufkayı sarıp buzluğa attım derken çok yorulmuşum.

Günaydın ☀️
Dün o kadar yorulmuşum ki çok güzel uyumuşum. Boş gündü ama temizlik, çamaşır, kızı parka götürdüm, iftara
patatesli börek tavuk çorbası cacık yaptım.
Kızımı yıkadım. Artan yufkayı sarıp buzluğa attım derken çok yorulmuşum.
Yaa boş günde her şeyi birden yapma dinlen işler bitmiyo zaten 😬
Ben dün bol bol dinlendim kitap okudum 😍
Bugün iftara börek yaparim diye düşündüm bende 🤗
Oğlum mozaik pasta istedi onu yaparım.

Yaa boş günde her şeyi birden yapma dinlen işler bitmiyo zaten 😬
Ben dün bol bol dinlendim kitap okudum 😍
Bugün iftara börek yaparim diye düşündüm bende 🤗
Oğlum mozaik pasta istedi onu yaparım.
Ay ne biliyim plansız bir şekilde gelişti olaylar 😂 kitabımı kaç gündür okumuyorum, senin örgü nasıl gidiyor ?

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben gece anneme gideceğim iki gün orda kalacağım
Ne zamandır gidemiyordum
Bayramda kalabalık olur diye şimdiden gideceğim
Eşim arkadaşları ile yiyecek yemeğini
Ben de oğlumla kolay bişeylet yerim
Oğlum gelince arabayı yerleştireceğim
Benden bu kadar şimdilik 🙈

Back
X