Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben en son sanırım Eylül gibi birkaç parça almıştım, şehre inip avmye gidince alasım geliyor önümde bir ihtiyaç listesi yok gibi, kafamda bir jean modeli var ama aylardır bekletiyorum, o yüzden size katılabilirim
Ben en son sanırım Eylül gibi birkaç parça almıştım, şehre inip avmye gidince alasım geliyor önümde bir ihtiyaç listesi yok gibi, kafamda bir jean modeli var ama aylardır bekletiyorum, o yüzden size katılabilirim
Günaydınn, ya şu an size çok heveslendim ama ben yapamam sanırım, geçen sene çok giyindim aynı şeyleri bu sene giymek istemiyorum, aralarına biraz ekleme yaparım diye düşnüyordum, beni es geçin siz, çünkü öyle yaparsam strese girerim biliyorum, güzel bişi görür almazsam alacağım zaman da önüme çıkmaz gıcık olurum yani. ben denk gelirse almayı sevenlerden kalayım.
Günaydınn, ya şu an size çok heveslendim ama ben yapamam sanırım, geçen sene çok giyindim aynı şeyleri bu sene giymek istemiyorum, aralarına biraz ekleme yaparım diye düşnüyordum, beni es geçin siz, çünkü öyle yaparsam strese girerim biliyorum, güzel bişi görür almazsam alacağım zaman da önüme çıkmaz gıcık olurum yani. ben denk gelirse almayı sevenlerden kalayım.
Günaydın
Dün o kadar yorulmuşum ki çok güzel uyumuşum. Boş gündü ama temizlik, çamaşır, kızı parka götürdüm, iftara
patatesli börek tavuk çorbası cacık yaptım.
Kızımı yıkadım. Artan yufkayı sarıp buzluğa attım derken çok yorulmuşum.
Günaydın
Dün o kadar yorulmuşum ki çok güzel uyumuşum. Boş gündü ama temizlik, çamaşır, kızı parka götürdüm, iftara
patatesli börek tavuk çorbası cacık yaptım.
Kızımı yıkadım. Artan yufkayı sarıp buzluğa attım derken çok yorulmuşum.
Yaa boş günde her şeyi birden yapma dinlen işler bitmiyo zaten
Ben dün bol bol dinlendim kitap okudum
Bugün iftara börek yaparim diye düşündüm bende
Oğlum mozaik pasta istedi onu yaparım.