• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mia- Mia- Edremit’te sanırım öğretmenevinde kalmıştık. Çok bakımsız eskiydi ama konumu çok çok iyiydi denizin dibiydi. İlçelerin sokaklarında sahilinde gezmek bana çok keyifli gelmişti. Ev yemekleri yapan butik çok tatlı bir restoranda yemek yemiştik hiç unutmuyorum. Bi de kaz dağlarında kaybolmuştuk eşimle o kadar güzeldi ki oksijenden başımız ağırmıştı.

Benim için en güzel tatil şehrin ara sokaklarında gezmek, butik restoran kitapçı vs keşfetmek. Ben en çok kültür gezilerini seviyorum sanırım ☺️
Aynen şehre yakın olunca gezmek daha keyifli olur bakıyım da önümüzdeki ay yer ayirtiriz. 😊
Gezileri seviyorum öğlene kadar denizde sonra geziye cikiyorduk çocuktan önce 😊

Saçıma bakım yağı sürdüm
Eylüle aldığımız kıyafetleri denedi 1 tanesi değişim olacak. Pazar günü mağazaya gideriz.
1 tane siyah üst vardı evde denedik küçük geldi.
Gösteri için almam gerekli.
Pantolonu terziye gidecek.

Sanki böyle iş yaptıkça yerine daha fazla iş çıkıyor gibi 😅

Bir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Hoppa

Evimin son güncel hali
Bende bir türlü bitmeyen evime inşallah bayram sonrası tasinacam ve bütün gereksiz fazla eşyalarımı bırakıp öyle tasinacam

Back
X