- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
Çok güzel yazmışsın çok haklısın. Zamanla herşeti öğreneceğim ve dediğin gibi bende artık çözüm yolu üretmeye aramaya çalışıyorum. Ama bebeğim konusunda malesef güvenemiyorum işte. Keşke bende senin gibi rahat olsaydım ama maalesef. Belki büyüyünce biraz daha işler değişir.çoook rahat bırakıyorum oğlumu benim çocuğumsa onun da torunu kanı canı elinden geldiğince iyi bakacak çaresi yok :) anneme daha az güvenirim zaten anneme bırakınca babam bakıyor annem yiyeceğini hazırlıyor babama getir götür işi yapıyor :)
daha önce benim kv de dedikodumu yapıyordu, bize çoooook karışıyordu bir dönem boşanmanın eşiğine geldik ve herkes eteğindeki taşları döktü benim sorunum eşimle değil kv ileymiş hatasını anladı geri adım attı şu an mutlu mesut veee MESAFELİ olarak yaşıyoruz.
benim evlilikte 7. yılım ilk yıllar gerçekten zor geçiyor ama geçiyor canım sabret. senin yaşında genç idare et biraz.
benim kv dışarıdan gören böyle yaptığı işleri duyan bana ne şanslısın diyor ki buna annem kardeşimde dahildi sonra yakından tanıyıp zaman geçiren bana kolaylık diliyor. idare etmeyi , dengeyi kurmayı zamanla öğrendim. hayat kimseye kızacak, küsecek ve kin tutacak kadar uzun değil. sonuçta eşimin annesi hayatımdan çıkarma ihtimalim yok ama karalar bağlamaktansa çözüm üretiyorum. zor ve uzun bir süreçte olsa yoluna koydum şükür
Benimde sorunlarımın çoğu kv ile zatwn
Dediğin gibi kin nefret güderek kendimize zarar veriyoruz sadece. Umarım herşey daha güzel olur