- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
sorma yaa biz 4 kızız annem bildim bileli örer durur
tabi gözleri bozulduktan sonra şimdi torunlarına sadece yelek örüyor o ayrı
ablamlar annemin kalbini kırmamak için alıyor ama ben evde giydirmek için 2 tane oldu mu yeterli benim için :)
zaten eskiden de hep havlu kenarı ördürmeye çalışırdı bana hepsi yarım yamalak kaldı sevmiyorum bende
eve sadece annemden 1 metre bile olmayan masa örtüsü 1 de 6 tane yuvarlak peçete var hatıra diye saklıyordum ama pinterestten çok güzel günlük kullanıma uygun geri dönüşüm buldum para biriktirip yaptırıp sürekli mutfak masamda kullanmayı düşünüyorum ...
ama lohusayken yaptırılan yatak örtüsü pamuk satenler vs kullansam ütü işi çıkacak kullanmasam tepkiler sert olacak bilemiyorum allahtan dolaplarım çok da gözümün önünde değiller
Offf bu kadınlar başına iş çıkarmaya çok meraklı
Halbuki yahu insansın hayata birkez gelmişsin sen niye kıvırla zıvırla etrafa gösteriş olsun diye dantelle falan uğraşıyorsunki eyy türk kadını
Biraz geniş olunsun artık ya. Dünya kocaman ya kocaman. Kocaman bi hayat var keyifler var güzel şeyler var. Gezmek tozmak var.
Ama gel gelelim bizimkiler kendilerine işkence etmek için saatlerce sadece bitane olan gözlerini bozmak için uğraşıyorlar. Sonrada onları heryere serip saatlerce ömür boyu onları temizlemekle uğraşıyolar. Sonra vay efendim işler niye bitmiyor vay efendim hiç gezemedim tozamadım gençliğimi yaşayamadım vay efendim iş güç yapa yapa yaşlandım
Birde gösteriş boyutu var tabii şey gibi
" bakııın ben saatlerimi verip gözlerimi bozup boynumu ağrıtıp sırf siz dantel yapmış deyin diye ömür boyu bunların tozuyla dağınıklığıyla uğraşmak için yaptım " der gibi
Allahım ne saçma yareppiiiim
Bende hediye gelen dantellerle kavonoz kaplamıştım süs için. Salonumda duruyorlar. Ama pişmanım keşke yapmasaydım çok gereksiz.
Sadece yemek ve sunum işi hoşuma gidiyor. Belki bigün sunum için kullanırım. Ya da atarım
Ben genelde video çekiyorum kızımın
Günlük tutmakta iyiymiş.
Dantel bende sevmem ya
anneme geri verdim çoğunu
dün annem bizdeydi diyo ki kızınada ayırırız
ayy ben kızıma çeyiz yapmıcam dedim.
25 yıl sonra çeyiz olmasın lütfen.
Ayyy aynen ya hiç öyle bi düşüncem yok.
Evleneceği zaman herşeyi istediği gibi yapar. Gerçi ben evlenmesinede karşıyım feminist yetiştircemde
Benimde yoktu çeyizim falan. Herşryi 1 yılda hallettik. Biraz fazla olmuş tabi