Popüler Konu Minimal Yaşam

kızlaaar ben geçmişimi affettim.
geçmiş bitmiş değiştirme şansım yok.
ama o günleri düşünerek bugünümü neden zehir edeyim kendime.
benim için bugün bar hatta AN var gerisi hikaye.
bazen düşünüp kendimi dibe çektiğim oluyor hemen silkelenip geçmiş GEÇTİ GEÇTİ diyorum.
bu durum bana iyi geldi.
özgürleştim.
hafifledim.En Büyük TÜRKİYE

günaydın
dün oğlumu anneme bıraktık kayınvalide kadınların yapmayacağı özel dolap içlerini temizlemiş (aslında ben yapmıştım 2 hafta önce olsun kirlenmiştir dedi :) ) akşam yemeği annemde yedik oğlumu alıp eve geldik. oğlum yorulmuş hemen uyudu biz eşimle çay ve telefon keyfi yaptık. sonra koltukların kılıflarını taktık. eve son rötuşları yaptık. bugün temizlik var:temizlik: halılar da gelir inşallah sorun çıkmadan.

bugün ev ve ben olarak bir milat başlatıyorum orası benim evim evime küsmek iş yapmamak YOK.:KK31: mis gibi yemeklerin yapılıp dostlarla yendiği, kavgasız gürültüsüz, bol kahkahalı ve sağlık günlerimizi geçirdiğimiz bizim limanımız olacak. ev beni kullanmayacak bundan sonra ben onu kullanacağım. otel muamelesi yapmayacağım orası benim yuvam olacak :KK68:

bu konuda kararlıyım haydiiii bana kolay gelsin:KK71:
yürüüüü beeee kim tutar :) sana güveniyorum çok güzel kararlar almışsın..

Oğlum dün okulda ateşlenmiş öğretmeni aradı ateş düşürücü veriyorum diye yoldaydım o anda aldım oğlumu eve geçtik
Keyfi yerinde ama ateşi bir çıkıp bir iniyor okula göndermedim bugün bende gitmedim evdeyiz
Gece hiç uyuyamayınca sabah saaat 11 de kalktık kahvaltı vs
Şimdi evi toparlama zamanı
Bugünkü planım
Banyo temizlenecek
Bulaşık makinası boşaltılacak
Balkon yıkanacak
1 posta yıkanıp ütülenecek
Hadi bakalım hepimize kokay gelsin

bazen düşünüp kendimi dibe çektiğim oluyor hemen silkelenip geçmiş GEÇTİ GEÇTİ diyorum.
bu durum bana iyi geldi.
özgürleştim.
Ben affedemiyorum affetmekte istemiyorum.
Özellikle esimin ailesini.
Adımda attılar yani suan sanki bana onları yapan yaşatan onlar değilmiş gibi yanaşmaya çalışıyorlar ama benim icom almiyor.
Yapmaciklikda asla yapamam.
Ben görmek istemiyorum hic birini gorusmuyorumda ama mecburi durumlar olabiliyor esimi kıramıyorum.
Ama sanki nefes alamıyorum o anlarda okadar basıyorlar beni

Yarın saçımı kesdirebilirim.
kendim koyu kahveye boyarım.
en azından biçimsiz kalmaz saçım.
yüz temizleme jeli alıcam.
hergün cc krem rimel kullanıcam ve parfüm.

çay içmeyi azaltıcam dişlerim için.
alternatif ne içebilirim sıcak.
araştırayım.

ev düzeni de
rutin işlere devam diğer işler zaman kaldıkça yapılacak.

şimdilik planım böyle
bakalım ne kadar uyabileceğim.

Oğlum dün okulda ateşlenmiş öğretmeni aradı ateş düşürücü veriyorum diye yoldaydım o anda aldım oğlumu eve geçtik
Keyfi yerinde ama ateşi bir çıkıp bir iniyor okula göndermedim bugün bende gitmedim evdeyiz
Gece hiç uyuyamayınca sabah saaat 11 de kalktık kahvaltı vs
Şimdi evi toparlama zamanı
Bugünkü planım
Banyo temizlenecek
Bulaşık makinası boşaltılacak
Balkon yıkanacak
1 posta yıkanıp ütülenecek
Hadi bakalım hepimize kokay gelsin

Geçmiş olsun
kızımda huysuzdu dün gece diş çıkartıyor yada hasta oldu bilemiyorum.

günaydın
dün oğlumu anneme bıraktık kayınvalide kadınların yapmayacağı özel dolap içlerini temizlemiş (aslında ben yapmıştım 2 hafta önce olsun kirlenmiştir dedi :) ) akşam yemeği annemde yedik oğlumu alıp eve geldik. oğlum yorulmuş hemen uyudu biz eşimle çay ve telefon keyfi yaptık. sonra koltukların kılıflarını taktık. eve son rötuşları yaptık. bugün temizlik var:temizlik: halılar da gelir inşallah sorun çıkmadan.

bugün ev ve ben olarak bir milat başlatıyorum orası benim evim evime küsmek iş yapmamak YOK.:KK31: mis gibi yemeklerin yapılıp dostlarla yendiği, kavgasız gürültüsüz, bol kahkahalı ve sağlık günlerimizi geçirdiğimiz bizim limanımız olacak. ev beni kullanmayacak bundan sonra ben onu kullanacağım. otel muamelesi yapmayacağım orası benim yuvam olacak :KK68:

bu konuda kararlıyım haydiiii bana kolay gelsin:KK71:

Beni geçtin ya :)
maşallah
kv helal olsun :)

Adımda attılar yani suan sanki bana onları yapan yaşatan onlar değilmiş gibi yanaşmaya çalışıyorlar ama benim icom almiyor.
Ben görmek istemiyorum hic birini gorusmuyorumda ama mecburi durumlar olabiliyor esimi kıramıyorum.

ben sinirimi bozmalarına izin vermiyorum. sınırlı çerçevede görüşüyorum. eskiden olduğu gibi söylediklerini kafama takmıyorum, cevap vermiyorum, onlara bana ulaşacak fırsat vermiyorum. ben çözümü böyle buldum mutluyum.

Beni geçtin ya :)
maşallah
kv helal olsun :)

kv evde ama ben hiç görmüyorum. sabah evden çok erken çıkıyorum akşam ben gelmeden o gitmiş oluyor. haftada 1 gün eşim oğlumu kv götürüyor büyük babanne görsün diye o akşam yemeği de kv de yiyoruz sadece o süreçte görüşüyorum. onda da yemek çay o kadar. hafta sonum bana kalıyor :) eskiden her hafta sonu görüşüyorduk şimdi oğlumdan bıkıyor istesekte görüşmüyor bizimle :KK48:

ben depresyondaydım sanırım çıkıyorum :rapci: hayatımı düzene koymaya çabalıyorum bu kadar kötü günler yeter hayat çok kısa

kv evde ama ben hiç görmüyorum. sabah evden çok erken çıkıyorum akşam ben gelmeden o gitmiş oluyor. haftada 1 gün eşim oğlumu kv götürüyor büyük babanne görsün diye o akşam yemeği de kv de yiyoruz sadece o süreçte görüşüyorum. onda da yemek çay o kadar. hafta sonum bana kalıyor :) eskiden her hafta sonu görüşüyorduk şimdi oğlumdan bıkıyor istesekte görüşmüyor bizimle :KK48:

ben depresyondaydım sanırım çıkıyorum :rapci: hayatımı düzene koymaya çabalıyorum bu kadar kötü günler yeter hayat çok kısa

Aynen bende planımı yaptım
herşey daha güzel olucak.

Yarın saçımı kesdirebilirim.
kendim koyu kahveye boyarım.
en azından biçimsiz kalmaz saçım.
yüz temizleme jeli alıcam.
hergün cc krem rimel kullanıcam ve parfüm.

çay içmeyi azaltıcam dişlerim için.
alternatif ne içebilirim sıcak.
araştırayım.

ev düzeni de
rutin işlere devam diğer işler zaman kaldıkça yapılacak.

şimdilik planım böyle
bakalım ne kadar uyabileceğim.
Sen gecen kestirmedimiydin saçını kanka.

ben sinirimi bozmalarına izin vermiyorum. sınırlı çerçevede görüşüyorum. eskiden olduğu gibi söylediklerini kafama takmıyorum, cevap vermiyorum, onlara bana ulaşacak fırsat vermiyorum. ben çözümü böyle buldum mutluyum.
şuan isteselerde bozamazlar sinirimi.
Zaten gorusmuyorum.
Ama esimin ablasının abisinin çocuğu evleniyor esim onunla olmamı istiyor.
Orda mecbur görüyorum
Konuşmak durumunda kaliyorsun.
Hele böyle cok samimiymisiz gibi sarılmaları falan ayy nasıl basitler.

Bir arada olmaya ortam hazırlamaya çalışmalar falan.

Ben bana yaşatilanları unutmuyorum onlarda unutmasınlar istiyorum.

bu durum bana iyi geldi.
özgürleştim.

Ben unutamıyorum hatya bu ara iyice delirdim bu konuda :KK43: nefret beni bitiriyo :KK43:

Hadi geçmişi affettim diyelim bugün yapılanlar nolacak ??
Sürekli devam ediyo. Devam ettikçe geçmiş aklıma geliyo sinirleniyorum :KK43: beni mahvediyor biliyorum ama durum bu :KK43:

Bende nefes alamıyorum onların yanında :KK43:
Her hafta 2 gün boyunca full onlarlayım kaç yıldır :KK43: midem bulanıyo içim almıyo herşey sahte hepsi pislik :KK43:
Napcam nasıl kurtulcam. Bende affetmek istemiyorum affedilcek gibi değil.

şuan isteselerde bozamazlar sinirimi.
Zaten gorusmuyorum.
Ama esimin ablasının abisinin çocuğu evleniyor esim onunla olmamı istiyor.
Orda mecbur görüyorum
Konuşmak durumunda kaliyorsun.
Hele böyle cok samimiymisiz gibi sarılmaları falan ayy nasıl basitler.

Bir arada olmaya ortam hazırlamaya çalışmalar falan.

Ben bana yaşatilanları unutmuyorum onlarda unutmasınlar istiyorum.

Bende bana ne yaşattılarsa tüm tepkimi olduğu gibi yüzlerine kusmak artık maske takmamak istiyorum artık nefretimi kusmak istiyorum ve ne yaşattılarsa aynılarını yaşadıklarını görmek istiyorum!!!

Bu arada neler yaşadın çok merak ettim

Ben unutamıyorum hatya bu ara iyice delirdim bu konuda :KK43: nefret beni bitiriyo :KK43:

Hadi geçmişi affettim diyelim bugün yapılanlar nolacak ??
Sürekli devam ediyo. Devam ettikçe geçmiş aklıma geliyo sinirleniyorum :KK43: beni mahvediyor biliyorum ama durum bu :KK43:

Bende nefes alamıyorum onların yanında :KK43:
Her hafta 2 gün boyunca full onlarlayım kaç yıldır :KK43: midem bulanıyo içim almıyo herşey sahte hepsi pislik :KK43:
Napcam nasıl kurtulcam. Bende affetmek istemiyorum affedilcek gibi değil.

Bende bana ne yaşattılarsa tüm tepkimi olduğu gibi yüzlerine kusmak artık maske takmamak istiyorum artık nefretimi kusmak istiyorum ve ne yaşattılarsa aynılarını yaşadıklarını görmek istiyorum!!!

Bu arada neler yaşadın çok merak ettim
Yazarım özelden konusuruz

Günaydın kızlar
Gene bişeyler attım
Takı kutuları, iç çamaşırı, mutfaktan ambalaj kutu paket çer çöp...
Buzdolabını epey sadeleştirdim.
Gereksiz alışveriş yapmıyorum halen.
Verimli Rutin topiğinden çok şey öğreniyorum elecda elecda ya bayıldım.
Sosyal medya temizliği yaptım.
Telefonumu sadeleştirdim.

Şimdi aklımda yedi yıl önce sözümde giydiğim tafta kıyafetten kurtulmak var, birine versem giymez sanmıyorum, tafta balık elbise, modası geçti galiba
Atmaya kıyamıyorum napsam bilmiyorum bazanın altında duruyo

X