selam kızlar hayırlı cumalar :)
anı biriktirmek derken fotoğraf albümü gibi mi ??
ben teldeki fotoğrafların hepsini yedekleme yapıyorum internet üzerinde hem kalıcı olmuş oluyor hemde yer kaplamıyor :)
ama oğlum adına günlük tutuyorum o da önemli bir olay olduysa onun hissettiklerini ve yaşadığım mutluluğu ...
bazen başımdan bir olay geçiyor beni üzen ona nasihat olarak ileride yol göstermesi adına birşeyler karalıyorum..
sonuçta hayat yolculuğumuzda ne kadar yanında olacağım Rabbim bilir en azından ona mektup gibi yazı bırakmak hoşuma gidiyor...
arada bende açıp okuyorum o anı yaşıyorum benim anı biriktirmem böyle devam ediyor... farklı fikri olan varsa dinlemeye hazırım :)
gelelim dünkü yaptıklarıma..
Dün yemek hazırlama gibi bir derdim yoktu bir önceki günden kalanları mikrodalgada ısıtıp yedik hepbirlikte ...
Sonra ablamlar geldi kırk uçurmaya onlara çay kahve ikramında bulundum sağolsun ablam gelirken kek poğaça getirdi başka da hazırlığım olmadı...
çok durmadılar gittiler arkasından da eşim halısaha maçı için evden çıktı.
oğlumla okuldaki öğrendiklerini pekiştirsin diye oyun oynadık yarım saat kadar .
oğlumu yatırdıktan sonra hemen mutfağa geçip tezgahtakileri makinaya attım mutfağı ve salonu üstten süpürdüm.
oğlumun odasındaki oyuncaklarını topladım.
banyoyu dezenfekte edip banyodaki tezgahı cam beziyle üstten geçtim.
makinaya koyu renklileri attım eşim gelince onun renkli halısaha kıyafetlerini de atıp makinanın saatini kurdum sabaht bitti ardından kurutmaya attım ..
bence yinede bayağı bir iş yapmışım aslında planım ütü yapmaktı ama yine zor geldi
bugün kendime söz akşam tüm ütülerimi bitirip yarın sil süpür toz al mevzusuna dalacağım :)
o zaman bu ay için hemen kendime bir plan kurayım bende
kasım ayında nişan da giymek için elbise beğendim onu alacağım başka da bir alışverişim olmayacak..
haftada iki gün saç ve cilt bakımını alışkanlık haline getireceğim..
oğlumla hergün en az yarım saat oyun saati yapacağım bunu da alışkanlık haline getireceğim..
kitap okumuyorum ne zamandır en azından bu ay derle topla rahatla kitabını okuyacağım bu kesin..
evden en az 5 eşya yollacağım
oğlumun oyuncaklarını ayıracağım
birde eşimden ve kendimden de gizli en az 50 tl ayıracağım :)