Popüler Konu Minimal Yaşam

Offf bu kadınlar başına iş çıkarmaya çok meraklı
Halbuki yahu insansın hayata birkez gelmişsin sen niye kıvırla zıvırla etrafa gösteriş olsun diye dantelle falan uğraşıyorsunki eyy türk kadını
Biraz geniş olunsun artık ya. Dünya kocaman ya kocaman. Kocaman bi hayat var keyifler var güzel şeyler var. Gezmek tozmak var.
Ama gel gelelim bizimkiler kendilerine işkence etmek için saatlerce sadece bitane olan gözlerini bozmak için uğraşıyorlar. Sonrada onları heryere serip saatlerce ömür boyu onları temizlemekle uğraşıyolar. Sonra vay efendim işler niye bitmiyor vay efendim hiç gezemedim tozamadım gençliğimi yaşayamadım vay efendim iş güç yapa yapa yaşlandım
Birde gösteriş boyutu var tabii şey gibi
" bakııın ben saatlerimi verip gözlerimi bozup boynumu ağrıtıp sırf siz dantel yapmış deyin diye ömür boyu bunların tozuyla dağınıklığıyla uğraşmak için yaptım " der gibi

Allahım ne saçma yareppiiiim

Bende hediye gelen dantellerle kavonoz kaplamıştım süs için. Salonumda duruyorlar. Ama pişmanım keşke yapmasaydım çok gereksiz.
Sadece yemek ve sunum işi hoşuma gidiyor. Belki bigün sunum için kullanırım. Ya da atarım

Ayyy aynen ya hiç öyle bi düşüncem yok.
Evleneceği zaman herşeyi istediği gibi yapar. Gerçi ben evlenmesinede karşıyım feminist yetiştircemde
Benimde yoktu çeyizim falan. Herşryi 1 yılda hallettik. Biraz fazla olmuş tabi

kesinlikle her cümlene katılıyorum :) annemin gözleri haricinde boynunda 2 belinde de 3 tane nur topu gibi fıtıkları gençken gezip tozmadığı gibi şimdide ameliyattan kaçma uğruna o fizik tedavi senin bu hastane benim ordan oraya sırtında çanta dolaşıp duruyor

sonra bize gereksiz bir vicdan oluyor

bende asla ama asla yapmam diye düşünüyorum ileride gelinim isterse çarşıdan alırız bu işten geçimini sağlayan insanlara da destek olmuş oluruz...

Geçmiş olsun canım bundan sonra kendine dikkat etsin. Hayat çok kısa ya ve her an kıymetli.
20den sonradı çabuk geçer diyolardı. Ne ara 20 oldum ne ara 23 oldum anlamış değilim

Hayatımda güzel şeyler olmalı artık.
Çabuk çabuk güzel bişeylet yaşamam gerek

Çok mantıklı canım

50 gün sonra 28 olucam
yaşlanıyorum...

50 gün sonra 28 olucam
yaşlanıyorum...
Yok ya ne yaşlılığı 40 a kadar yolu var
Ama heralde bende 30 a yaklaşırken strese girerin

Şuanda 23 yaşımdayken minimalizmi keşfetmiş olduğuma çok mutlu oldum ama. Yani mesela senin yaşına geldiğimde çoktaaan bu konuda ilerlemiş halletmiş olurum

Bu arada bu minimallik bende önceden de vardı. Mesela anneme derdimki ben hiç bi zaman işle güçle uğraşan bi kadın olmucam vaktim onlarla geçmeyecek derdim.
Her zaman sade giyinir sade severdim hala öyleyim. Kalabalıktan hoşlanmam.
Etrafımda genelde sadedir. Yanide insanlar açısından.
Evlenirken eşyalarımıda sade seçmeye çalıştım hatta tv ünitesini hiç istememiştim eşim istediği için aldık. O zamandan işi gücü sadeliği hesaplıyordum aslında
Tabii çok doğru davranmamışım.
Şimdi burayı keşfetmek çok iyi oldu bana konuyu bulduğum gün çok mutlu olmuştum

Bu ara moda olmuş ama minimalizm

Çok şükür güzel bişey moda oldu ya

50 gün sonra 28 olucam
yaşlanıyorum...

ben 30 için gün sayıyorum şuanda :))
kendimi de 30 yaş bir kadının en güzel çağı çünkü daha kararlı diye avutuyorum :)
ama en sevdiğim yaşım 28 di :) 29 u sevemedim alışamadım ne bileyim :)
tam orta gençlik yaşımın başlarında minimalizimle tanıştım geç kaldığıma pişman oldum
olsun zararın neresinden dönersek kardır

Doğru söylüyosun 30 o kadar kötü gelmiyo ve güzeldir bencede her yaşın güzelliği ayrı. Tabi geçen yılların hakkını verdiysek. Ben mesela 18 imi yaşayamadığım için içim içimi yiyor. Bundan sonraki yaşlarımın kıymetini bilcem. O zaman 30 a geldiğimde kötü hissetmem belki :)

Aynen canım hem kararlı olursak 1 yılda bile bu işi gayet güzel ilerletebilirz

ayperest pakizee
Daha 2. çocuk olsamı diye düşünürken 30 da çok eğlenceli olucağımızı düşünmüyorum
hadi ayperest daha genç

ben 30 da tekrar bebek düşünemiyorum.

30 yaş deyince aklıma gelen
yılda 2-3 yer gezen
farklı eğlenceler deneyen.
sinema olsun kurslar olsun takip eden
biri geliyor aklıma

çoook rahat bırakıyorum oğlumu benim çocuğumsa onun da torunu kanı canı elinden geldiğince iyi bakacak çaresi yok :) anneme daha az güvenirim zaten anneme bırakınca babam bakıyor annem yiyeceğini hazırlıyor babama getir götür işi yapıyor :)

daha önce benim kv de dedikodumu yapıyordu, bize çoooook karışıyordu bir dönem boşanmanın eşiğine geldik ve herkes eteğindeki taşları döktü benim sorunum eşimle değil kv ileymiş hatasını anladı geri adım attı şu an mutlu mesut veee MESAFELİ olarak yaşıyoruz.

benim evlilikte 7. yılım ilk yıllar gerçekten zor geçiyor ama geçiyor canım sabret. senin yaşında genç idare et biraz.

benim kv dışarıdan gören böyle yaptığı işleri duyan bana ne şanslısın diyor ki buna annem kardeşimde dahildi sonra yakından tanıyıp zaman geçiren bana kolaylık diliyor. idare etmeyi , dengeyi kurmayı zamanla öğrendim. hayat kimseye kızacak, küsecek ve kin tutacak kadar uzun değil. sonuçta eşimin annesi hayatımdan çıkarma ihtimalim yok ama karalar bağlamaktansa çözüm üretiyorum. zor ve uzun bir süreçte olsa yoluna koydum şükür

ben 30 da anne oldum 2. yi de istiyorum nasip ne zamansa. 5 ocakta 32 olacağım :) ben 30ları çoook sevenlerdenim. keşke hep bu yaşlarda olsaydım.

ben 30 da evlendim. 32 de anne oldum. şimdi 33 yaşındayım noolmuş :))
ayperest senin yaşındayken gezip tozmakla meşguldüm çok erken evlenmişsin bence. 23 yaşında evlenmeyi hiç düşünmüyordum.

Bana da 2. Çocuk diye sorduklarında geliyor bir gülme
Şaka bir yana allah kimseye aratmasın acılarını göstermesin ama şuan hiç cesaretim yok nedense ...
Çok şükür eşim gezmeyi ve gezdirmeyi seviyor ama ben kültür turlarını pek sevmiyorum tatil anlayışım deniz kum güneş den ibaret
Hayatım boyunca hiç uçağa binmedim yıl bitmeden planlarımız arasında trabzona gitmek var

Kayınvalide konusunda bende mesafeliyim öyle herşeyime karıştırmam
2 yıl oğluma annemle dönüşümlü kendi evlerinde baktılar sabah bırakıp akşam aldım hayatımdaki en yorucu dönemdi
3 yaşına girer girmez yazdırdım kreşe fiyatı da bana uygun geldi konuşup derdini de anlatabiliyordu
Kayınvalidem açık açık bakmak istemediğini hayatını engellediğini söylediği zaman içten içe çok kızmıştım ama en azından dürüst davranıyor
Şimdi herkes mutlu

günaydın kızlar.. bende 30 undayım:) ve yeni yeni bebiş düşünüyoruz..2 yıllık evliyim isteyerek bekledik hemen çocuk olsun istemedik, ama artık zamanı ve gözümüz aramaya başladı.. Allah hayırlısını nasip etsin..

İns canim :)

Allah aratmasın hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Ütülerim bitti nihayet kurutmadakileri de kaldırdım mı tamamdır şimdi eve dip köşe bucak girişme vakti geldi
Bulaşık makinasını boşaltıcam ardından süpürge vileda ve toz alma işlerimleri kalıyor
Hava çok güzel oğlumla parka gitmeyi planlıyorum

Bende bugün temizlik yapıcam
önce süpürge yaparım çamaşır mak çalışır.
sonra vileda mutfak wc.

pazar günü yatak odasıyla ugrasabilirim.
nevresim değiştiririm.

pazar misafirim gelebilir.
gelmezsede evde kızımla vakit geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…