+1Günaydın sizin kar keyfinin ayazı bizi vurdudonuyoruuuz
Manzaralarınız harika benim yerime de bir kahve için
Evde tüm malzemeler var ben de mi başlasam ama hiç tecrübem yokEki Görüntüle 3509492
Yeni hobime de bi hayırlı olsun alırım, küçükken bizim ev ekonomisi dersimiz vardı orta okulda, neler yapmışız ya, o zaman çok sevmiştim, markette denk gelince dayanamadım aldım.
Çocuklar da çok sevdiler, büyük kızıma biraz verdim yap diye, bende onun yaşlardaydım, becerebildi az çok ama minik kızım merakla başında bekliyor çok beceremez daha o.
En azından hem keyfini çekiyorsunuz hem ceremesiniKar yağması bitince burasıda ayaz olacak
Coğrafya kaderdir
Evden çıkma işi olmasa saatlerce otursam keşke.
Tarım dersinde bizim bahçemiz vardı soğan nohut maydonoz tere ekip yıl boyu bakmıştık, iş eğitimi dersinde de çanta, ahşap kabartma, ipli farklı şeyler vs yapmıştık ne güzel günlerdi yakesinlikle katılıyorum, gerçi kızımın okulunda atölyelerde çoğunu yaptılar eksik kalmadı ama yşne de bizim o dönemde yaptıklarımız da çok öğretici ve eğleneliydi, etek bile diktim bensonrasında iş teknik dersi vardı, kitap kaplamalar, ahşap kesmeler kesinlikle benim adıma unutmadığım etkinlikler olmuştu.
ayy ayaz hiç sevmediğimmm, haklısın kesinliklee.
kazağını merakla bekliyorum
benim aldığım tam set, ipi etamini modeli vs hepsi belli, senin evde varsa bi model bulup onu yapabilirsin daha kolay, yeter ki vakit olsun.Evde tüm malzemeler var ben de mi başlasam ama hiç tecrübem yok
HaklısınızEn azından hem keyfini çekiyorsunuz hem ceremesinibiz sadece ikinci
güle güle kullan, çok güzel görünüyorKazagim geldi hızlıca çektim
Ay bi deneyim kızım izin verirse, örgü vs yapmak istiyorum. Kafam boşalsın diyebenim aldığım tam set, ipi etamini modeli vs hepsi belli, senin evde varsa bi model bulup onu yapabilirsin daha kolay, yeter ki vakit olsun.
Çok tatlış çok severim gömlek üstü kazakKazagim geldi hızlıca çektim
Teşekkür ederimgüle güle kullan, çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim çok tatlı bir model hoşuma gittiÇok tatlış çok severim gömlek üstü kazakgüzel günlerde giy
Atkı falan yapasım geliyor benimde arada.Ay bi deneyim kızım izin verirse, örgü vs yapmak istiyorum. Kafam boşalsın diye