Popüler Konu Minimal Yaşam

Vay eşinde şaşırmıştır :)
baya değişim oldu sende.
yardımcı alman çok büyük kolaylık
bende hep alma isteği var geri yerine koyuyorum.
ama 1 kazak var çok sevdim.
kapıda ödeme alabilirim.

halısız ev çocukla çok zormuş yere oturup oynayacak altına bişey seriyorum gidiyor başka yere oturuyor oraya seriyorum oyunu bozuldu diye ağlıyor :) salıya kadar sabredeceğiz artık

dün eve gidergitmez oğlumla emme seansı sonra oyun seansı yaptık. o arada eşim geldi ben duşa atladım. kayınvalide yemekleri yapmış onlarda baba oğul sofrayı kurdular. beraber yemek yedik sonra üçümüz sofrayı topladık. ben bu arada kabak tatlısı yaptım regil olacağım canım tatlı çekiyordu :) oğlumu uyuttum sonra eşimle çay tatlı keyfi yaptık. tabiki tatlı bulaşıkları da makineye yerleştirildi ve makineyi yatmadan çalıştırdım.

kayınvalide çamaşır yıkatmış onları topladım ütü de yapacaktım ama oğlum çok huysuzdu sürekli uyandı beni yanına istedi yapamadım. 1 makine daha çamaşır yıkatıp astım. ben herşeyi hafta sonuna bırakırdım sonrada dinlenmeye vaktim kalmaz isyan ederdim. çamaşır işini hafta içi halledip hafta sonu hatta cuma akşamı ütüleri bitirmeyi düşünüyorum. cumartesi fazlalıkları eleyeceğim. pazar da bana kalacak :) şimdilik planım bu şekilde

günaydın kızlar.. ben dün iş çıkışı eve gidince hemen bi perde daha attım makinaya o yıkanırken evi detaylı süpürdüm, sildim. sonra eşimle halıları serdik, ev mis gibi koktu. mobilyacıda gelemedi dün bu akşam gelir umarım. eve halı serilince gerçekten kendini gösteriyor :) wc ve banyo da bu akşam detaylı yıkayıp temizleyecem, paspasları da serim oaralara ve bitsin.. haftasonu biraz nefes almak istiyorum..

bu arada kızlar kiradayken aldığım halılar şuan kendi evime tam oldu.. mutfak, koridor, antre, ve oturma odası çok uyumlu oldu. ne fazlalık kaldı ne de rengi abes oldu.. halı masrafından kurtuldum :)

Sen yaptıkça düzenin bir sekilde oturacak.
kendinize göre yapıcak işlerinizde uygulanır bak eşinde yardım ediyor.
ben hep tekim.

Dün annemde yemek yedik
eve gelince
mutfagı yatak odasını topladım.
oturma odasını topladım.
çiçeklerimi suladım yerleştiremedim.

çok iş yapasımda yoktu.
banyo kırılacak çok iş çıkıcak bana.

kolay gelsin...
banyo bizimde sorunlu tamamını söküp yaptırmayı düşünüyoruz artık bahara yoksa çocukla kış dönemi zor olacak

Selam kızlar
dün evimde temizlik vardı.
ben mi ben planladığım hiçbirşeyi yapmadım oğlumla oyun oynadık yatana kadar...
bu akşam misafirlerim var gece ütü işlerimi hallederim artık

evi ev gibi yapan halı resmen.

ben de nihayet halı örtüsü alabildim, rengi koltuklarımla uyumlu dört köşesi lastikli
lastikli yatak çarşaflarının kalını gibi düşünün. sardı halıyı güzel oldu
en azından sık sık yıkayabilirim
bebekten sonra koltuklara örtü sermeye başlamıştım, artık halım da örtülü :)
dün yemekten sonra bulaşıkları elimde yıkadım
çünkü bulaşık makinesi de yıkanmışlarla doluydu
onları yerleştirdim
bir gün önce çamaşır yıkamıştım, onları yerleştirdim
ortalığı topladım
kızımı yıkadık, emzirdim uyuttum
kendim de duş aldım
elde yıkadığım bulaşığı da yerleştirdim böylece mutfağım toplanmış oldu
ben de çamaşır yıkama işini haftaiçi hallediyorum genelde
şimdi ütüler var yapılacak :/ ama bu akşam kv gideceğiz birşey yapamam.
bizim banyonun da musluğu kırıldı, onu yaptırıcaz inşallah yarın.

canım benim de aklımda halı örtüsü var, mümkünse halı örtünün bi fotosunu ekleyebilir misin??

kilo alma sebebiyle dar gelen kıyafetlerim var
birkaç senedir zayıflarım umuduyla bekletiyordum
ama zayıfladığım yok, daha üstüne alıyorum :/
bu sene hepsini göndericem evden

kilo alma sebebiyle dar gelen kıyafetlerim var
birkaç senedir zayıflarım umuduyla bekletiyordum
ama zayıfladığım yok, daha üstüne alıyorum :/
bu sene hepsini göndericem evden
Ooo yeni kararlar alinmis
Ferahlarsin umarim
Kiyamadiklarini kutuya koy
6 ay icinde kullanmazsan yolla
Ben oyle yapiyorum

Hali ortusu bazen bende dusunuyorum
Ama exra is cikartirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…