- 20 Temmuz 2015
- 1.974
- 4.524
Vay eşinde şaşırmıştır :)
baya değişim oldu sende.
yardımcı alman çok büyük kolaylık
bende hep alma isteği var geri yerine koyuyorum.
ama 1 kazak var çok sevdim.
kapıda ödeme alabilirim.
halısız ev çocukla çok zormuş yere oturup oynayacak altına bişey seriyorum gidiyor başka yere oturuyor oraya seriyorum oyunu bozuldu diye ağlıyor :) salıya kadar sabredeceğiz artık
dün eve gidergitmez oğlumla emme seansı sonra oyun seansı yaptık. o arada eşim geldi ben duşa atladım. kayınvalide yemekleri yapmış onlarda baba oğul sofrayı kurdular. beraber yemek yedik sonra üçümüz sofrayı topladık. ben bu arada kabak tatlısı yaptım regil olacağım canım tatlı çekiyordu :) oğlumu uyuttum sonra eşimle çay tatlı keyfi yaptık. tabiki tatlı bulaşıkları da makineye yerleştirildi ve makineyi yatmadan çalıştırdım.
kayınvalide çamaşır yıkatmış onları topladım ütü de yapacaktım ama oğlum çok huysuzdu sürekli uyandı beni yanına istedi yapamadım. 1 makine daha çamaşır yıkatıp astım. ben herşeyi hafta sonuna bırakırdım sonrada dinlenmeye vaktim kalmaz isyan ederdim. çamaşır işini hafta içi halledip hafta sonu hatta cuma akşamı ütüleri bitirmeyi düşünüyorum. cumartesi fazlalıkları eleyeceğim. pazar da bana kalacak :) şimdilik planım bu şekilde