Hazneli olanlar mi . Mopum vardı ama temiz kullanımı kolay değildi bide güzel silmiyodu tozları biriktiriyodu elimle ailiyodum . Bakayım bi güzel yorumları olan moplara da bakarım.Yeni nesil moplardan alsan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazneli olanlar mi . Mopum vardı ama temiz kullanımı kolay değildi bide güzel silmiyodu tozları biriktiriyodu elimle ailiyodum . Bakayım bi güzel yorumları olan moplara da bakarım.Yeni nesil moplardan alsan![]()
En güzeli mikrofiber havlu vileda uçları.Hazneli olanlar mi . Mopum vardı ama temiz kullanımı kolay değildi bide güzel silmiyodu tozları biriktiriyodu elimle ailiyodum . Bakayım bi güzel yorumları olan moplara da bakarım.![]()
Kolay gelsin, oraya girişmeye korkuyorum benGünaydın kızlar Bugün portmantoyu düzenleyeceğim orayı uzun süredir kontrol etmiyordum neler çıkacak bakalım.![]()
Ayda 1 genel temizliğe gidiyorum müdür bey programı ona göre yapıver deBugün evdeyim hep Eylül’ün öğretmeni mi okula gitmeyecek dedim
Ne güzelmiş böyle ya evde kimse yokken dolap karıştırmak
Saat erken diye süpürge açmadım, 8 buçukta ev halkını gönderdim eleme yaptım, 6 kahve yanı bardağı varmış hiç kullanmadığım onları ayırdım okula götüreceğim bir de plastik bölmeli kapaklı kap
Etkinlikler yığılmış hazır oğlum yokken onları elden geçirdim
Vestiyeri düzenledim ufak tefek atılacak çıktı
Banyoyu tuvaleti temizledim elle yerleri sildim
2 makine çamaşır var
Hiç film izlemek falan aklıma gelmiyor ama kitap okurum öğleden sonra Müthiş psikoloji hayır deme sanatına başladım dün
Çalışan kadınlara ayda 1 gün ev işi için izin verilmeli bence ona karar verdim bugün gidince müdüre söyleyeceğim![]()
Benimde karışmış vaziyette, muhtemelen atılacak çıkmayacak ama bi kışlık kaldırıp yazlık çıkarma yapmam lazım gibi.Kolay gelsin, oraya girişmeye korkuyorum ben![]()
Bugün evdeyim hep Eylül’ün öğretmeni mi okula gitmeyecek dedim
Ne güzelmiş böyle ya evde kimse yokken dolap karıştırmak
Saat erken diye süpürge açmadım, 8 buçukta ev halkını gönderdim eleme yaptım, 6 kahve yanı bardağı varmış hiç kullanmadığım onları ayırdım okula götüreceğim bir de plastik bölmeli kapaklı kap
Etkinlikler yığılmış hazır oğlum yokken onları elden geçirdim
Vestiyeri düzenledim ufak tefek atılacak çıktı
Banyoyu tuvaleti temizledim elle yerleri sildim
2 makine çamaşır var
Hiç film izlemek falan aklıma gelmiyor ama kitap okurum öğleden sonra Müthiş psikoloji hayır deme sanatına başladım dün
Çalışan kadınlara ayda 1 gün ev işi için izin verilmeli bence ona karar verdim bugün gidince müdüre söyleyeceğim![]()
Hep mi elle siliyosun ve neden kendine bunu yapiyosun![]()
Canım kendin sorup kendin cevap vermişsin aslındaHazneli olanlar mi . Mopum vardı ama temiz kullanımı kolay değildi bide güzel silmiyodu tozları biriktiriyodu elimle ailiyodum . Bakayım bi güzel yorumları olan moplara da bakarım.![]()
Doğru aslında elle silince çok güzel ama çok zooorCanım kendin sorup kendin cevap vermişsin aslında
Ben de temiz silmediğini düşünüyorum, kullanımı da kolay değildi evet.
Elle sılmeyı bırak sleppy ıle forumda sankı bir ben siliyorum su katıp mopa sıkıyorum ama bu ara yapamıyorum hiçHep mi elle siliyosun ve neden kendine bunu yapiyosun![]()
Regl ve rüzgar benim de migrenimi tetikliyorElle sılmeyı bırak sleppy ıle forumda sankı bir ben siliyorum su katıp mopa sıkıyorum ama bu ara yapamıyorum hiç
Mıgren atağım dün öğlen basladı ve hala devam edıyor kızım tepemden gitmıyor aklımı kacırmak uzereyım özellıkle regl ıken oluyor
Sabah kahvaltı hazırladım yatak topladım hepsi bu akşama doğru yazarım tekrar
Dün bende ıkısıde olunca bırde kızım kendını yerlere attı resmen eve çıkamam ben dıye kaldık dısardaRegl ve rüzgar benim de migrenimi tetikliyor
Geçmiş olsun
Geçmiş olsunElle sılmeyı bırak sleppy ıle forumda sankı bir ben siliyorum su katıp mopa sıkıyorum ama bu ara yapamıyorum hiç
Mıgren atağım dün öğlen basladı ve hala devam edıyor kızım tepemden gitmıyor aklımı kacırmak uzereyım özellıkle regl ıken oluyor
Sabah kahvaltı hazırladım yatak topladım hepsi bu akşama doğru yazarım tekrar