Aynı şeyleri yaşamışız varya her usta gri yapmak istedi birisinde yaparken denk geldim sildirip tekrar yaptırdım bide böyle daha iyi oldu diyor 😅
Derz dediğin bütünlük sağlamak için.
Daha minik seramikler de belki uygularsin zıt renkler onuda banyoda vs.
Sorma hani dolaplarda grilik olsa, taş gri olsa yine kabul tamam ama yok yani ki görselde de gösterdik nasıl istediğimi 🤦‍♀️

Sadece akşam değil bütün gün sıcak sulu şişe koyuyorum yanlarına. Evde kombi de açık fakat oda sıcaklığı onlara yetmiyor.

Bizim okullar depremden sonra tatil edildi. Kızım çok memnun bol bol civcivleri ile vakit geçiriyor.

Benim robot süpürgem uzun zamandır bozuk. Kızımın tableti şarj tutmuyor. Fırınım da bozuldu Ramazanda. Kolyem koptu, saatimin kordonu değişecek. Her şey bekliyor. Bir şeyi tamir ettirmeye çok üşendiğimi farkettim.

Ben de semizotu salatası yapacağım
Zeytinyağlı enginar pişirdim
Yanına makarna patates falan eklerim (kızım için)
Annem kovanın içinde bakıyordu anneleri bakmak istemediği için
Gece alıyorduk içeri kovayı da sarıyorduk battaniye ile
Bir gün ben gecede acıkırsa yesinler diye su mama koymuştum
Meğer onlar uyur yemezlermiş kedi gibi düşünmüşüm🙈

Allahtan büyük oldukları için ıslanmaktan hasta olmamışlar
Annem diyor sabah bir çıkardım su içindeler🤦‍♀️
4 tanelerdi yazın büyütmüştük oğlumla🙈

Sadece akşam değil bütün gün sıcak sulu şişe koyuyorum yanlarına. Evde kombi de açık fakat oda sıcaklığı onlara yetmiyor.

Bizim okullar depremden sonra tatil edildi. Kızım çok memnun bol bol civcivleri ile vakit geçiriyor.

Benim robot süpürgem uzun zamandır bozuk. Kızımın tableti şarj tutmuyor. Fırınım da bozuldu Ramazanda. Kolyem koptu, saatimin kordonu değişecek. Her şey bekliyor. Bir şeyi tamir ettirmeye çok üşendiğimi farkettim.

Ben de semizotu salatası yapacağım
Zeytinyağlı enginar pişirdim
Yanına makarna patates falan eklerim (kızım için)
Bende normalde hep salata yapıyorum bugun degısık olsun dedım☺️

Ben el atmazsam hersey durur eşim soylemezsem bekletır bozuk seyler adına ama ben takıntı yaparım nıye bozuk beklıyor dıye

Saçımı boyadım kişisel bazı detaylar evde kendımle uğraşıyorum hep ev yemek temızlık ne oluyor bu halım ne dedım kızdım kendımı ıhmal ettıgım ıcın

Annem kovanın içinde bakıyordu anneleri bakmak istemediği için
Gece alıyorduk içeri kovayı da sarıyorduk battaniye ile
Bir gün ben gecede acıkırsa yesinler diye su mama koymuştum
Meğer onlar uyur yemezlermiş kedi gibi düşünmüşüm🙈

Allahtan büyük oldukları için ıslanmaktan hasta olmamışlar
Annem diyor sabah bir çıkardım su içindeler🤦‍♀️
4 tanelerdi yazın büyütmüştük oğlumla🙈
5 horozum vardı büyüttüm , sonra yedik 😅

Sorma hani dolaplarda grilik olsa, taş gri olsa yine kabul tamam ama yok yani ki görselde de gösterdik nasıl istediğimi 🤦‍♀️
Bu ustaların masraf derdi de ayrı sinir bozucu 😒 bizimki tavana kadar mobilya olmaz çok pahalı olur diye tutturdu zor ikna ettik, üstüne eşya yığdıracaktı bana, ev zaten küçücük depolama alanına ihtiyaç var diyorum anlatamadım sonunda ikna oldu ama bakalım nasıl bir şey yapacak 😬

Bu ustaların masraf derdi de ayrı sinir bozucu 😒 bizimki tavana kadar mobilya olmaz çok pahalı olur diye tutturdu zor ikna ettik, üstüne eşya yığdıracaktı bana, ev zaten küçücük depolama alanına ihtiyaç var diyorum anlatamadım sonunda ikna oldu ama bakalım nasıl bir şey yapacak 😬
Sanki kendileri kullanacak
Vizyonları dar oluyor o yüzden
Hiç araştırma yapmıyorlar çoğunun da işine öyle geliyor

Back
X