bizde dün küçüklerin okuluna gittik, 23 nisan yürüyüşüne katıldık bando takımıyla, çok güzeldi :KK200: büyük kızımın okulda da etkinlikler vardı ama kimseyle saatte denk düşemeyince okula gidiyoruz kendi kendimize takılıp geliyoruz, gitmeyelim anne dedi, o da küçüklerin etkinliğe katılıp oradan arkadaşlarla buluşmaya geçtik, aşırı kalabalıktı her yer, küçükler scooter sürmek istedi,millet bahçesinde scooter/paten keyfi yaptık güyaa, hemen yoruluyo benimkiler, diğer çocuklar vızır vızır benimkiler garantici :) orada da kahve içmeye oturduk biraz keyif yaptık annemde vardı, sonrasında büyük patenle düştü :( belini ağrıttı sanırım bugün okula da gitmedi :( günü de öylece kapatmış olduk, markete falan da gittik, yürüyen kredi kartı gibiydim dün, evden çıksan bi dert çıkmasam bi dert :olamaz:
Yaaa geçmiş olsun canım benim küçükken bende çok düşerdim paten sürerken düzlerim de hala yara izleri var🤣🤣

Dışarı adım atmak para ya gerçekten 👍

Günaydınnnnn❤️❤️❤️❤️

Dün kızımın gösterisi vardı çok güzel geçti sonra eve geldik biraz dinlendik
Evi süpürdüm 👍
Çamaşır attım kurudu katladım👍

Akşamüstü çıktık awm ye gittik etkinlik vardı gezdik yemek yedik
Awm nin yanında lunapark vardı oraya gittik kızlar bayağı bir eğlendi

bizde dün küçüklerin okuluna gittik, 23 nisan yürüyüşüne katıldık bando takımıyla, çok güzeldi :KK200: büyük kızımın okulda da etkinlikler vardı ama kimseyle saatte denk düşemeyince okula gidiyoruz kendi kendimize takılıp geliyoruz, gitmeyelim anne dedi, o da küçüklerin etkinliğe katılıp oradan arkadaşlarla buluşmaya geçtik, aşırı kalabalıktı her yer, küçükler scooter sürmek istedi,millet bahçesinde scooter/paten keyfi yaptık güyaa, hemen yoruluyo benimkiler, diğer çocuklar vızır vızır benimkiler garantici :) orada da kahve içmeye oturduk biraz keyif yaptık annemde vardı, sonrasında büyük patenle düştü :( belini ağrıttı sanırım bugün okula da gitmedi :( günü de öylece kapatmış olduk, markete falan da gittik, yürüyen kredi kartı gibiydim dün, evden çıksan bi dert çıkmasam bi dert :olamaz:
Geçmiş olsun ne güzel geçmiş düşme olmasaydı😔
En ufak bir dışarı çıkmada para su gibi gidiyor çok haklısın

Geçmiş olsun canım 😔
Benim oğlum da çok yoruluyo üşengeç çok. Dün aktivite planı yapıyorum seçenek sunuyorum hiç birini seçmeme şansım var mı diyo yok dedim ben de 😂😂

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun kızlar S sarahconnor belleza belleza
Bugün nasılsınız?
Dün deprem sırasında evdeydik epey korktuk dışarı çıktık. Bir süre sonra eve girdik tekrar sallandık çıktık. Akşam yine girdik mecbur. Onun dışında yüzlerce artçı olmuş hissetmedim. Allah beterinden korusun inşallah bunla kalsın..

Robot yerleri süpürsün sleppy paspas ıle bazı yerler silindi koltuklar sandalyeler süpürüldü kedi olan evde mecburıyet banyo wc temızlendı çamaşır yıkandı asılacak kahve içiyorum kızım durmuyor bir yandan

Dün deprem sırasında evdeydik epey korktuk dışarı çıktık. Bir süre sonra eve girdik tekrar sallandık çıktık. Akşam yine girdik mecbur. Onun dışında yüzlerce artçı olmuş hissetmedim. Allah beterinden korusun inşallah bunla kalsın..
Allah bir daha yaşatmasın canım, dikkat edin kendinize

Dün ben de depremi duyunca hemen görümceme ve kuzenime yazdım. Görümcem hissetmiş dışarı çıktım dedi. Kuzenim 23 Nisan kutlaması için dışardaymış ailesi ile hissetmemiş. Akşama kadar parktayız artık dedi. O her an tekrarlayacak korkusunu çok iyi biliyorum. Hatay depreminden sonra biz de bi süre aşağıda uyumuştuk. Aylarca eşim olmadan ben uyuyamadım. İnşallah bi daha göstermesin Allah 🥺

Robot yerleri süpürsün sleppy paspas ıle bazı yerler silindi koltuklar sandalyeler süpürüldü kedi olan evde mecburıyet banyo wc temızlendı çamaşır yıkandı asılacak kahve içiyorum kızım durmuyor bir yandan
Ben de yatak odalarının olduğu katta robotu çalıştırdım onun harici hiç bişey yapmadım
Oğlumla oturduk kahve içiyoruz🙈

Dün ben de depremi duyunca hemen görümceme ve kuzenime yazdım. Görümcem hissetmiş dışarı çıktım dedi. Kuzenim 23 Nisan kutlaması için dışardaymış ailesi ile hissetmemiş. Akşama kadar parktayız artık dedi. O her an tekrarlayacak korkusunu çok iyi biliyorum. Hatay depreminden sonra biz de bi süre aşağıda uyumuştuk. Aylarca eşim olmadan ben uyuyamadım. İnşallah bi daha göstermesin Allah 🥺
O depremle kıyaslanamaz😔
O hem çok şiddetli hem çok uzun sürmüş

Bu çok kısaydı
İstanbulun hem bina problemi var hem ulaşım
Eşim 15 dakikalık yerden çok zor geldi bir saatten fazla sürdü
İnsanlar deprem sonrası yapılacaklar konusunda da çok bilinçsiz
Arabaları kenara çekip içinde oturmak çok büyük hata yollar da çok yüksek trafik oluyor
Toplanma alanları yok

O depremle kıyaslanamaz😔
O hem çok şiddetli hem çok uzun sürmüş

Bu çok kısaydı
İstanbulun hem bina problemi var hem ulaşım
Eşim 15 dakikalık yerden çok zor geldi bir saatten fazla sürdü
İnsanlar deprem sonrası yapılacaklar konusunda da çok bilinçsiz
Arabaları kenara çekip içinde oturmak çok büyük hata yollar da çok yüksek trafik oluyor
Toplanma alanları yok
Düzeltilmesi gereken çok fazla şey var.. güvenli toplanma alanları belirlemek şart ama işte çok kalabalık bir şehir olması dezavantaj. Allah bi daha yaşatmasın hiç kimseye

Back
X