- 23 Ekim 2018
- 15.748
- 36.140
- 598
Ekim doğumlu benimkiAnladım canım ne yapmışlar nasıl geçmiş geldi mi eve aynı yaştalar benim oğlumda 8 buçuk yaşında8 buçuk bitmiş 8. 75 oldum diyo
temmuz doğumlu

Çok eğlenmiş, hayatımın en güzel günüydü diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekim doğumlu benimkiAnladım canım ne yapmışlar nasıl geçmiş geldi mi eve aynı yaştalar benim oğlumda 8 buçuk yaşında8 buçuk bitmiş 8. 75 oldum diyo
temmuz doğumlu
Bayramdan sonra kan vericem. B12 düşüklüğü mü var nedir? Belki oruçtandır diyorum ama, ya da yaşlanıyorum. Her şeyi unutuyorum bu ara. Bunu unuttuğum gibiGüle güle kullan
16. Gün elendin malesef![]()
Bayramda hiçbir akrabama gitmem annemlerde karşılaşırsak öyle bayramlasiriz
Arayıp sormuyorsun lafına gıcık oluyorum mesela diyorum sizde aramiyorsunuz
Yılda bir görüyorsun zaten hal hatır sor geç neye laf sokuyorsun
Aynı şekilde eşimde gitmez ailelere gideriz birde çok sevdiğimiz bir aile dostumuz var ona gideriz o kadar.
Bilinçli olarak almadığın için devam et istersen sen bilirsinBayramdan sonra kan vericem. B12 düşüklüğü mü var nedir? Belki oruçtandır diyorum ama, ya da yaşlanıyorum. Her şeyi unutuyorum bu ara. Bunu unuttuğum gibi
Bir de bu büyükler bir kere aramaz ama hiç aramıyorsun der. Sürekli küçükler arayacak diye bir kaide mi var?
Vardın mı ne güzelMemleketten selamlarHerkese iyi bayramlar
![]()
İyi bayramlar canımSelam kızlar
Herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim.