Geçmiş olsun canım sana da. Yani 2 gündür çok fazla agriyo ağrı kesici içmek istemiyorum artik. Kahveyi azalttım ondanda olabilirO sırada geçiyor olması bile güzel
Bendeki hayatta geçmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım sana da. Yani 2 gündür çok fazla agriyo ağrı kesici içmek istemiyorum artik. Kahveyi azalttım ondanda olabilirO sırada geçiyor olması bile güzel
Bendeki hayatta geçmez
Vitamin eksikliği vardır diyordum aama çıkmadıBenimde halsizlik, baş ağrısı vardı vitamine başladım iyi hissediyorum
Nevresim değiştirdim
Eşimin ayakkabılarını makineye attım.
Kitapta 16. Sayfaya geldim
Markete gittim.
Biraz dizi izledim.
Birazdan yemek yapacağım
Teşekkür ederimGüle güle kullan canım![]()
Evrt kahve azlığından olabilir gerçektenGeçmiş olsun canım sana da. Yani 2 gündür çok fazla agriyo ağrı kesici içmek istemiyorum artik. Kahveyi azalttım ondanda olabilirhavadan da olabilir hepsi üst üste gelmiste olabilir
![]()
Benim de kan tahlilerim hep güzel çıkıyorVitamin eksikliği vardır diyordum aama çıkmadı
Teşekkür ederim![]()
Sıcak duş iyi gelir sonradan uyursun birsey kalmazYaa teşekkür ederim
Evet havadan galiba yağ sürmekle hata mı ettim acaba sanki daha çok ağrıdı gibi![]()
Benimde kan tahlillerim normal çıkıyor ama hissediyorum halsizlik oluyor içince daha enerjik oluyorum.Vitamin eksikliği vardır diyordum aama çıkmadı
Teşekkür ederim![]()
Evet özellikle lodos çok ağrıtıyorBenimde kan tahlillerim normal çıkıyor ama hissediyorum halsizlik oluyor içince daha enerjik oluyorum.
Rüzgarlı havada etkiliyor tabi baş ağrısı yapar.
Evet çok kötü oluyor direk kulaklarım ağrır sonra başımEvet özellikle lodos çok ağrıtıyor
Ayy ne güzel olur akşam olsun hemenSıcak duş iyi gelir sonradan uyursun birsey kalmaz![]()
Hepimize geçmiş olsun baş ağrısı bide diş ağrısı çok kötü oluyo yaEvrt kahve azlığından olabilir gerçekten
Çok geçmiş olsun hepimize![]()
Uykusuzlukta etkilerAyy ne güzel olur akşam olsun hemenAa bak aklıma geldi gece davulcuya uyandım sonra heros uyutmadi ondan agriyo olabilir
heros gündüz şeytan gece melek gibi sürekli sevgi bekliyo zorla sevdiriyo kendini
![]()
Ya bizim de şömine bacasına kuş girmiş galibaAyy ne güzel olur akşam olsun hemenAa bak aklıma geldi gece davulcuya uyandım sonra heros uyutmadi ondan agriyo olabilir
heros gündüz şeytan gece melek gibi sürekli sevgi bekliyo zorla sevdiriyo kendini
![]()
Evet son 2-3 aydır baş ağrısı reglime denk geliyor gece bile ağrı devam ediyor. Önceden hiç olmazdı ama sebep o diye düşünüyorum ben deBenim de kan tahlilerim hep güzel çıkıyor
Regl başlangıcı ve bitişi ağrıyor
Ben hormonlardan olduğunu düşünüyorum artık
Kabullendim gibi kendisini
Karanlıktan korkuyordurAyy ne güzel olur akşam olsun hemenAa bak aklıma geldi gece davulcuya uyandım sonra heros uyutmadi ondan agriyo olabilir
![]()
Yaa bizim de balkonda kumrular var yuva yapmis heros aşk yasiyo onlarla saatlerce durup izliyoYa bizim de şömine bacasına kuş girmiş galiba
Yuvada yapmış olabilir
En üstten ses geliyor
Kedim de orda başını bekliyor![]()
Karanlıktan korkuyordur![]()
Her zaman ki halim deseydinBugün boş gün ve annemin bu dönem bizde olduğu son boş gün olduğu için sabah kızımı anneme bırakıp uyudum
10 da kalktım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. Yatakları toparladım. Sonra markete gittik. İhtiyaçları aldık. Geldikten sonra lahana sardık annemle. Sonra biraz kişisel bakım temizlik yaptım bi ferahladım. Oğlum okuldan gelince bir yere mi gideceksin diye sordu
Akşama lahana sarması mercimek çorbası var.