Benimde halsizlik, baş ağrısı vardı vitamine başladım iyi hissediyorum
Nevresim değiştirdim
Eşimin ayakkabılarını makineye attım.
Kitapta 16. Sayfaya geldim
Markete gittim.
Biraz dizi izledim.
Birazdan yemek yapacağım
Vitamin eksikliği vardır diyordum aama çıkmadı
Güle güle kullan canım 😊
Teşekkür ederim ☺️

Ayy ne güzel olur akşam olsun hemen 🥰Aa bak aklıma geldi gece davulcuya uyandım sonra heros uyutmadi ondan agriyo olabilir 😅😅 heros gündüz şeytan gece melek gibi sürekli sevgi bekliyo zorla sevdiriyo kendini 😅😅
Ya bizim de şömine bacasına kuş girmiş galiba
Yuvada yapmış olabilir
En üstten ses geliyor
Kedim de orda başını bekliyor 🤦‍♀️

Bugün boş gün ve annemin bu dönem bizde olduğu son boş gün olduğu için sabah kızımı anneme bırakıp uyudum 😂😂😂

10 da kalktım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. Yatakları toparladım. Sonra markete gittik. İhtiyaçları aldık. Geldikten sonra lahana sardık annemle. Sonra biraz kişisel bakım temizlik yaptım bi ferahladım. Oğlum okuldan gelince bir yere mi gideceksin diye sordu 😂

Akşama lahana sarması mercimek çorbası var.

Benim de kan tahlilerim hep güzel çıkıyor

Regl başlangıcı ve bitişi ağrıyor
Ben hormonlardan olduğunu düşünüyorum artık
Kabullendim gibi kendisini
Evet son 2-3 aydır baş ağrısı reglime denk geliyor gece bile ağrı devam ediyor. Önceden hiç olmazdı ama sebep o diye düşünüyorum ben de

Bugün boş gün ve annemin bu dönem bizde olduğu son boş gün olduğu için sabah kızımı anneme bırakıp uyudum 😂😂😂

10 da kalktım. 1 makine çamaşır yıkandı serdim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. Yatakları toparladım. Sonra markete gittik. İhtiyaçları aldık. Geldikten sonra lahana sardık annemle. Sonra biraz kişisel bakım temizlik yaptım bi ferahladım. Oğlum okuldan gelince bir yere mi gideceksin diye sordu 😂

Akşama lahana sarması mercimek çorbası var.
Her zaman ki halim deseydin 😂😂

Back
X