Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok anlamlıGünaydın kızlar
Bugün çok güzel bir söze rastladım.
“İnsanlar herkesle pasta yer, sana gelir şeker hastası olduğunu anlatır.”
Bazı şeyleri ne kadar güzel özetlemiş.
SüperSelam kızlar
15. Gün dolabimdan giyiniyorum 2 haftayı geride bıraktık.
60 gün kaldı.
EvetBugün yine pek işim yok
Kızım pide istiyor içini hazırlayıp fırına göndermemiz gerekiyor ama zor iş orada beklemek gerekiyor.
Sadece ramazan ayında yaptıkları için kararsız kaldım.
Okul tatili 9 gün mü ?
Ara tatil de zaten bayram da birleştiBugün yine pek işim yok
Kızım pide istiyor içini hazırlayıp fırına göndermemiz gerekiyor ama zor iş orada beklemek gerekiyor.
Sadece ramazan ayında yaptıkları için kararsız kaldım.
Okul tatili 9 gün mü ?
Ama hamuru çok güzel oluyorEvet
Tepki kebabı yap lavaşa sararsan pideye benzer![]()
Benzemez de idare eder mi bilmem ben yarın tepsi kebabı yapayımAma hamuru çok güzel oluyor![]()
himmAra tatil de zaten bayram da birleşti
Ben yarın fırına gideyim daha kolay geldi şuanBenzemez de idare eder mi bilmem ben yarın tepsi kebabı yapayım![]()
En iyisiBen yarın fırına gideyim daha kolay geldi şuan
Hem buzluğa atarım kalanları.
Eline sağlık.Okuldan gelince çamaşır işlerimi hallettim sonra da uyudum biraz, gece kızım uyutmadı sıcaktan mı bilmiyorum 50 kere aramıza geldi. Akşama fırında börek ve patates yapacağım. Dünden lahana sarma var. Salata da yapacağım. İftardan sonra annemi tatlı yemeye götüreceğim inşallah.
Yaparlar belki sorsaydın bende yarın sorup yapacağım. Burası da tam tersi sadece bu ay yapıyor. Keşke diğer zamanlarda yapsalar.En iyisi
Ben de yaptıracaktım geçen eşim iftara yakın yapmazlar ramazanda dedi ben de götürmedim.
Sıcak baya montsuz gezebiliyoruz artık. Hafif serinliyor gece ama kızım sürekli üstünü açmaya başladıEline sağlık.
Uyku düzeni bozulmamistir inşallah bu gece uyur.
Sizin orada hava sıcak mı burada hep kapalı hava gece soğuk oluyor
Sonra yaptıranı gördüm yapıyorlarmış da kaldı artık, afiyet olsun sizeYaparlar belki sorsaydın bende yarın sorup yapacağım. Burası da tam tersi sadece bu ay yapıyor. Keşke diğer zamanlarda yapsalar.
Yaa neden öyle acaba burda her zaman yaptiriliyo pide gibi ama lahmacun diyolarYaparlar belki sorsaydın bende yarın sorup yapacağım. Burası da tam tersi sadece bu ay yapıyor. Keşke diğer zamanlarda yapsalar.