- 23 Eylül 2013
- 24.810
- 51.102
- 798
Güle güle kullanBim’e flormar ruj gelmiş. Sabah arkadaş alıyordu ben de aldım 2 tane. Çok lazım mıydı bilmiyorum. Süreriz ramazandan sonra dedik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanBim’e flormar ruj gelmiş. Sabah arkadaş alıyordu ben de aldım 2 tane. Çok lazım mıydı bilmiyorum. Süreriz ramazandan sonra dedik![]()
Kirmizi ruj bayılırım.Benim de note marka bir rujum var kapağı fılan dağıldı
Çok zor çıkıyor kırmızı tonlarında
Kıpkırmızı sürüyorum akşama doğru o kadar güzel renk alıyor ki
Deneye deneye bulunuyor
Kalemi seviyorsan ondan devam et tabi
Nasıl mutluysan öyle olmalı![]()
Hem nemlendiriyor iyi oluyorBen ruju seviyorum
Bir de dudaklarımı çok koparıyorum. Sürünce kapanıyor, o kadar kötü görünmüyor.
Çok teşekkür ederim canımGünaydınlar, bende alırım bişiler diyip alamadım, almıcam diyim bak neler çıkar karşıma![]()
Scss94 bayıldım sandaletine.
Teşekkür ederimGüle güle kullan![]()
AynenHem nemlendiriyor iyi oluyor![]()
Maalesef yoktuGüle güle kullan canım
Pişmaniye ??
Güle güle kullanRujumu aldım![]()
Duygudan duyguya geçtimBugün fırını detaylı temizledim. Ortalığı toparladım süpürdüm çamaşırlar yıkanıyo yine hava kapalı yağmurda yok
İki gündür başım çok ağrıyo
Şimdi dolma içini yapmaya başladım bitince hemen sporumu yaparım saçıma yağ yapmam gerekiyo bide![]()
Teşekkür ederimGüle güle kullan![]()
Enerjine hayranımBugün fırını detaylı temizledim. Ortalığı toparladım süpürdüm çamaşırlar yıkanıyo yine hava kapalı yağmurda yok
İki gündür başım çok ağrıyo
Şimdi dolma içini yapmaya başladım bitince hemen sporumu yaparım saçıma yağ yapmam gerekiyo bide![]()
Güle güle kullan canımRujumu aldım![]()
Valla yaparken çok iyi geliyo enerjim yerine geliyo başımın ağrısı da geçiyo sonra tekrar başlıyorDuygudan duyguya geçtim
Başın ağrırken spor nasıl yapıyorsun
Benim de ağrıyor
Dün akşam uyumadan ilaç içtim
Güzel uyumuşun
Şimdi yine garip hissediyorum
O sırada geçiyor olması bile güzelValla yaparken çok iyi geliyo enerjim yerine geliyo başımın ağrısı da geçiyo sonra tekrar başlıyor![]()
Yaa teşekkür ederimEnerjine hayranım
Hava değişikliği baş ağrısı yapıyor.