Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlana hergün et köfte pişireyim bugün de yemeyeyim demezOlabilir![]()
Bende gördüm gelirken baktım elim gitti geldi almadımBim’e flormar ruj gelmiş. Sabah arkadaş alıyordu ben de aldım 2 tane. Çok lazım mıydı bilmiyorum. Süreriz ramazandan sonra dedik![]()
Benim oğlumda öyleBenim oğlana hergün et köfte pişireyim bugün de yemeyeyim demez![]()
Ben de ruj ve göz kalemiNeyse ben ruj kullanmiyorum zaten kalem kullanıyorum sadece![]()
Diğer malzemeleri kullanıyorum da ruju kendime yakıştırmiyorum . Rimel kapatıcı CC krem göz kalemi dudak kalemi her gün kullanıyorum allikta kullaniyorumBen de ruj ve göz kalemi
Çoğu malzemelerim kuruyup atılıyor![]()
Evet maşallahDiğer malzemeleri kullanıyorum da ruju kendime yakıştırmiyorum . Rimel kapatıcı CC krem göz kalemi dudak kalemi her gün kullanıyorum allikta kullaniyorumbaya makyaj yapiyomusum ya ben
![]()
Belki de ruj tercihlerim yanlıştır bilemedim dudak kalemi seviyorum ama çok doğal duruyoEvet maşallah
Ruj da yakışıyordur yaa sana öyle geliyordur
Benim de note marka bir rujum var kapağı fılan dağıldıBelki de ruj tercihlerim yanlıştır bilemedim dudak kalemi seviyorum ama çok doğal duruyo![]()
Ben yarın gidicem ama en son uğradığımda burda da yoktuPişmaniye yine yoktu![]()
Kıbrıs tatlısına bayılırımKıbrıs tatlısı yaptım
Menüyü değiştirdim fırında tavuk yapıyorum pilav var dünden yanına çorba yaparım dolma yapmaya üşendim
Yarın yaparım dolmayi![]()
Teşekkür ederim size de afiyet olsuunKıbrıs tatlısına bayılırımAfiyet olsun
Biz de karışık kızartma tavuk çorbası salata var
Dün kek yapmıştım, eşim de lokma tatlısı almış, bugünlük yeter sanırım![]()