Bundan sonra oblomov a başla litfeenGünaydın
Yeni kitaba başlıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra oblomov a başla litfeenGünaydın
Yeni kitaba başlıyorum
Ohh ellerine sağlıkGünaydınnn, bu hafta sonu işe girişince biraz dolapları rahatlatarak yerleştirmek istedim, çocukların seneye küçüleceğini varsaydığım kıyafetlerini ayırdım, yerleştirdim, bi miktar yazlık çıkardım falan, cumartesi full yıkama yerleştirme ile geçti, kocaman belki 4-5 poşet kıyafet ayakkabı/kaban çıktı, bi kısmını 2. el uygulamaya yükleyeceğim, gerisi ihtiyaç sahiplerine. pazar sabah yıkananları kaldırdım, ve komple ev süpür toz al yerleştirle devam etti, baya ferahlamış hissediyorum kendimi ben ne alakaysa :) yıkanmış çamaşırım yok ortada onun mutluluğu var üzerimde :)
bu hafta düzeni devam ettirelim, cumartesi günü valiz hazırlamam lazım, çok işim var yine bu ara.
Bayramlar güzeldir kızlar ya şimdi yorgunsunuz ondan oldu bence.Dün ki mesajları görünce tekrar efkarlandim![]()
Öyle tabi kimse de yok burda oğluma söz verdik Çanakkaleye gideriz inşallah.Bayramlar güzeldir kızlar ya şimdi yorgunsunuz ondan oldu bence.
Çocuklara harçlık vereceğim büyüklere hal hatır soracağız bence çok önemli bir gelenek bayramlar
Gençlik zamanı daha güzeldi tabi![]()
bize daha erkende, sen kaldırabilirsin, ben gaza gelmeyim sonra tekrar çıkarmam gerekirh ellerine sağlık
Bende yorganları battaniyeleri yıkayıp kaldırmayı düşündüm ama erken mi bilemedim
Evet sırada o varBundan sonra oblomov a başla litfeen![]()
Beraber başlayalımAyy bu kitaptan bende var okumadım henüz başlayayım![]()
Tamam o zaman yarin yıkamaya başlıyorumbize daha erkende, sen kaldırabilirsin, ben gaza gelmeyim sonra tekrar çıkarmam gerekir![]()
Senin menüler beni benden alıyorGünaydın kızlar
Zor uyandım yaw
Oğlum babasıyla gitti daha doğrusu eşim diğer çocukları toplayıp gitti
Yollar yine kapalı
Akşam da başka bir veli getirecek galiba
Sadece fırına hindi atabildim
Yanına ne çorbası yapsam karar veremedim
Pilav ve turşu yeter gibi
süpürüp silerim yine sepet dolu yıkarım
Bugünlük böyle işler![]()
Eylül öğle yemeğini evde yiyor. Neler yapıyorsun öğle yemeğine?Selam kızlar markete gittim.
Eylülü almaya geldim.
Eve gidince çamaşırları kurutmaya atarım
Aldıklarımı yerlestiririm.
İsler bitmiyor ya.![]()
Seninkiler de çok güzel oluyorSenin menüler beni benden alıyor
Haftaya tatil olması iyi oldu.
Evet keşke öyle olsaydı. Seneye birleştiremezler ama komple ara tatili kaldırabilirler. Bu süreç de hayırlısı ile geçer inşallahSeninkiler de çok güzel oluyor
Evet yaa tesellim haftaya tatil olması
Keşke bayram biraz önde olaydı tatil daha uzun olurdu
Birleşmesi kötü oldu
Çok aç değilse meyve tabağı yapıyorumEylül öğle yemeğini evde yiyor. Neler yapıyorsun öğle yemeğine?
Ben uzun zamandır internetten kıyafet alışverişi yapmıyorum, en son 2 yıl önce almışımdır belki daha fazlaSelam kızlar
10. Gün Dolabimdan giyiniyorum
65 gününüz kaldı kızlar
190 günüm kaldı
Temizlik yaptığım için öyle pek kombin yapamadım bu hafta ama davetlere giderken hazırladım kıyafetlerimi.
Geçen pazar zorlandım ve alışveriş sitelerine almasamda arada baktığım için sildim.
Kartımı iptal ettim.
Bir boşluk hissediyorum ama o boşluk zaman tasarrufu olarak geri dönecek sanki
Bu süreç ne kadar devam eder bilmiyorum
Sizin nasıl geçti 10 gün...
Bence erken gibi yinede sen bilirsinTamam o zaman yarin yıkamaya başlıyorum![]()