Başla kıızbende hemen başlamak istemiyorum, siz söyledikçe heyecanlandım.
Eline sağlıkOğlumun odasının camını sildim perdesini yıkadım . Kitaplik geldi onu kurarız bugün
Mutfağı da sildim perdesi yıkandı. Süpürge yaptım Bugünlük yapmam artık başka bişey yoruldumbulaşık makinesi boşaltıp kek yaparım birazdan
Yarın da kalan camları silerim perdeleri yıkarım.
Ellerine sağlıkOğlumun odasının camını sildim perdesini yıkadım . Kitaplik geldi onu kurarız bugün
Mutfağı da sildim perdesi yıkandı. Süpürge yaptım Bugünlük yapmam artık başka bişey yoruldumbulaşık makinesi boşaltıp kek yaparım birazdan
Yarın da kalan camları silerim perdeleri yıkarım.
Evet canım onun odası için aldık yaa ben hayatta bekleyemem biliyomusun zorla kurdururumEllerine sağlık
Oğlunun odasına mı aldınız kitaplığı
Bizimki de kurulacak hala bekliyor
Kolay gelsin canım akşama eşim görevli iftarda yok bende buzluktan biseyler yaparım pratik olur. Bime pişmaniye almaya gittim bulamadımEylülü aldım da dünden beri ben okuldayken kargo geliyor iade almaya dedim gec de olsa uğra giderken bir tanesini teslim ettim sabah.
Kalanlarida teslim etsem aklımda sürekli.
Birazdan başlıyorum banyoyu temizleyeyim.
Akşama tavuk makarna salata yapacağım
Yaa bende kaç kere söyledim ama o kadar iş var ki adam yetişemiyorEvet canım onun odası için aldık yaa ben hayatta bekleyemem biliyomusun zorla kurdururum
Bağırıp çağırsaydın o pişmaniye buraya gelecek diyeKolay gelsin canım akşama eşim görevli iftarda yok bende buzluktan biseyler yaparım pratik olur. Bime pişmaniye almaya gittim bulamadımMikan
Ben tek başıma kuruyorum lego gibi geliyorEvet canım onun odası için aldık yaa ben hayatta bekleyemem biliyomusun zorla kurdururum
Sadece pismaniye değil Mikan da yokBağırıp çağırsaydın o pişmaniye buraya gelecek diye
Ya ben hiç sevmiyorum kurmayı hiç denemedim deBen tek başıma kuruyorum lego gibi geliyor
Esime göre zaman kaybıbüyük parçaysa tutmaya çağırıyorum sadece.
Hayır mübarek gün diye seslenmedimBağırıp çağırsaydın o pişmaniye buraya gelecek diye
Aa doğru canım işleri varsa sen yapmayı denesen belki ben denesem bende yapabilirim Mia deyince bi gaza geldim şimdi kurasim geldiYaa bende kaç kere söyledim ama o kadar iş var ki adam yetişemiyor
Lego gibi gerçekten yapılabilirAa doğru canım işleri varsa sen yapmayı denesen belki ben denesem bende yapabilirim Mia deyince bi gaza geldim şimdi kurasim geldi
Boşverin dişil enerjinizi kullanınAa doğru canım işleri varsa sen yapmayı denesen belki ben denesem bende yapabilirim Mia deyince bi gaza geldim şimdi kurasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?