Tam gidiyodum geri döndüm odadan aşağı da Mia çok eğlenceli yazmış kafam çok karışık şuanBoşverin dişil enerjinizi kullanın
Dün su söyledim, kapıya bıraktı adam damacanayı. Normalde içeri alırım, bu kez almadım. Eşim işten gelirken suyu da almış giriyor. Dedim dişil enerjimi kullanıyorum, bu tarz işleri sana bırakıyorum
Bende hep ondan yoksa ne olacaktıBoşverin dişil enerjinizi kullanın
Dün su söyledim, kapıya bıraktı adam damacanayı. Normalde içeri alırım, bu kez almadım. Eşim işten gelirken suyu da almış giriyor. Dedim dişil enerjimi kullanıyorum, bu tarz işleri sana bırakıyorum
Kutudan çıkarıp biraz bakayımLego gibi gerçekten yapılabilir
Ben de hiç uğraşmadım uğraşsam yapabilirim herhalde
Hafta sonu deneyeyim
Yarı yap yarı bırakTam gidiyodum geri döndüm odadan aşağı da Mia çok eğlenceli yazmış kafam çok karışık şuan
Valla baya yaptım çok kolaymış rafları kaldı sadeceYarı yap yarı bırak
Sorarsa dişil enerjim tükenmesin diye böyle
Slm canım, gelemedim bi türlü çünküüü okuldan gelip kızımla bi uyumuşum ki yeni uyandım sayılırMikan neredesin? geldin mi bugün?
Ben geçenki konuşmamızdan sonra çekme helva aldımKolay gelsin canım akşama eşim görevli iftarda yok bende buzluktan biseyler yaparım pratik olur. Bime pişmaniye almaya gittim bulamadımMikan
Oohh günaydın ne güzel olmuşSlm canım, gelemedim bi türlü çünküüü okuldan gelip kızımla bi uyumuşum ki yeni uyandım sayılırBahar yorgunluğu mudur nedir hep uykum var
Ben geçenki konuşmamızdan sonra çekme helva aldımgelir haftaya falan yine
Ayy yok yok almıyımOohh günaydın ne güzel olmuş
Bebek yok dimiayy çekme helva da çok severim
Uykunun bebekle ilgilisi olsaydı ben sürekli hamile olurdum herhaldeAyy yok yok almıyımbaharda oluyor öyle tatlı bir hava var tatlı bir uyku hali oluyor
Ooo eline sağlıkValla baya yaptım çok kolaymış rafları kaldı sadece
Sirkeli suyla yikanirim bişey olmaz
Benim dişil enerjim çok yüksek kolay kolay bişi olmaz
Kış geldi buraya tekrarAyy yok yok almıyımbaharda oluyor öyle tatlı bir hava var tatlı bir uyku hali oluyor
Oğluma fare seysini anlatırken bunları da anlatsan çocuk kurulmuş saat gibi maşallahUykunun bebekle ilgilisi olsaydı ben sürekli hamile olurdum herhalde
Sürekli uyuyasım var
Baharla da ilgisi yok bence
Ben her mevsim uyuyorum
Uyumak güzel
Çok kolaymış canım vidalı sopalar vardı onlar birbirine gecirmeliymişOoo eline sağlıkHızlısın
Ben de uyumayı çok seviyorum en sevdiğim aktivitelerdenUykunun bebekle ilgilisi olsaydı ben sürekli hamile olurdum herhalde
Sürekli uyuyasım var
Baharla da ilgisi yok bence
Ben her mevsim uyuyorum
Uyumak güzel
Çok sıcaktı bugün de burasıKış geldi buraya tekrar
Yaa yarın 10 derece daha düşüyomuş burdaÇok sıcaktı bugün de burası
Burda da perşembe günü düşüyor sonra yine yükselişe geçiyor sıcaklıkYaa yarın 10 derece daha düşüyomuş burda
Artık çok uzun süre soğuk olmaz ağaçlar çiçek açtıBurda da perşembe günü düşüyor sonra yine yükselişe geçiyor sıcaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?