Ayy o oluyo ya, arada bi güncelleme geliyor insanaBu yıl dolabımda olmayan şeyleri sevmeye başladımtarzım değişiyor galiba
Maşallah yaaa . Peki sen mi söylüyorsun o mu yapiyoAynen katılıyorum her yemek öncesi oturma odasını topluyor kızım kirlentleri düzeltiyor ödevden sonra masasını topluyor bende yemek yapıyorum, bulaşıkları topluyorum sonra çayımızı rahat rahat iciyoruz.
ay ben hiç idare edmiyorum, beğendiğim bir şey olunca alıyorum hemen. neden birikim yapamadığım ortada dimiŞimdilik idare et sonra ki sezon değişsin tarzın
Ya ne güzel düzene oturur zamanlapzt çarş cuma hocayla beraber fitness (step, zumba, aerobik falan)
Salı cuma da aletli pilates.
Cumaları çakışıyor, pilatesi tercih ediyorum onda 2 fitness 2 pilates oluyo işte. Keşke hepsine düzenli gidebilsem, illa bir şeyler çıkıyor.
Güle güle kullan
Eline sağlık Eylül’ün, bizimkilere de deneyeyim bakalım, bu ara tek dileğim büyük kızımın odasını toplu bırakması. Yatağını toplasa yeter.
ay ben hiç idare edmiyorum, beğendiğim bir şey olunca alıyorum hemen. neden birikim yapamadığım ortada dimi"ama sonra almak için çıkıyosun ve hiç bir şey bulamıyorsun, o da kötü oluyo." (bahanem)
2 yaşında başladım için normal geliyor galibaMaşallah yaaa . Peki sen mi söylüyorsun o mu yapiyo
Ben milyon kez söylüyorum milyonuncu da yapiyo
Komple değişim olmaz galiba dolabimi da seviyorumŞimdilik idare et sonra ki sezon değişsin tarzın
Bir değişikliğe gideceğim galiba yavaş yavaşAyy o oluyo ya, arada bi güncelleme geliyor insana
Maşallah canım2 yaşında başladım için normal geliyor galiba
Zaten okuldan gelince kızım dağıtıyor oturma odasını birkaç eşyasını getiriyor eşyalarını topla ödeve basla hadi diyorum akşam için sozlesiyoruz film yada oyun oynuyoruz
Ödevin de bir kısmını yapıyor boyama falan yapıyor yemek saati geliyor
kalan ödevi babasıyla yapıyor bilmediği yerleri sonra masasını topluyor
Bende o sırada bulaşıkları bitiriyorum çayımı koyuyorum dinleniyorum.
Sonra film açıyoruz mısır yaparım bazen
Saat 10 da uyuyor 2 Saat de eşimle sohbet ediyoruz sonra bakım yapmaya gidiyorum.
Bence her çocuğa sorumluluk verilmeli yoksa arkamı toplayan var zaten diyip umursamiyorlar
Onların enerjileri bizden daha fazla bırakın yapsınlar. Hem öğrensinler hemde düzenli olmayı bilsinler.
Komple değişim olmaz galiba dolabimi da seviyorum
Eşim kalpten gider tövbe estağfurullah
Sabah çorabı delinmiş sen at ben atamam diyor
Bende bazen uyarıyorum montunu asmaya yeni alistiMaşallah canım
Bende yediğini kaldır kıyafetlerini topla diye zorla yaptırıyorum her gün masasıni hiç toplamaz zaten
Dün havluya elini silmiş havlu yere düşmüş yani bi kaldirip as bı zahmet
Havluyu asabilirdin dedim görmemiş ki düştüğünü hep bahanesi var masayı da dağınık olunca istediğini buluyomus
Kızlar daha uyumlu oluyor küçükkenOuy yerim onu ben
Bizde az önce girdik eve mont odanın ortasına atıldı
Aynen öyle, ya bi yere gidecek oluyoruz , ya hasta oluyo biri ya da ben, bi kere hepsine gitmişliğim yokturYa ne güzel düzene oturur zamanla
Fitness baya yağ yakiyo . Pilateste ben ilk başta hiç bı hareketi yapamıyodum zamanla güçlendikçe daha motive oluyo insan. Bende hocayla hiç calismadim biliyorum gidecek olsam sürekli olmadık işler çıkar
Dimi dimiYok ya o bahane değil gerçek bence almaya çıktığın zaman hiç bişey bulunmuyo komple dolap değişimi için dedim yoksa çok hoşumuza giden parçalar olursa alalım tabi ki neden eksik kalalım
Ahahaha bu o kadar tanıdık kiMaşallah canım
Bende yediğini kaldır kıyafetlerini topla diye zorla yaptırıyorum her gün masasıni hiç toplamaz zaten
Dün havluya elini silmiş havlu yere düşmüş yani bi kaldirip as bı zahmet
Havluyu asabilirdin dedim görmemiş ki düştüğünü hep bahanesi var masayı da dağınık olunca istediğini buluyomus
Ne güzel umut veriyorsunKızlar daha uyumlu oluyor küçükken
Büyüdükçe tam tersi oluyor erkekler daha sakin oluyor.
Okuldan yeni geldim toplantı vardıAynen öyle, ya bi yere gidecek oluyoruz , ya hasta oluyo biri ya da ben, bi kere hepsine gitmişliğim yoktur
Dimi dimi
Ahahaha bu o kadar tanıdık ki
Mikan nerdesin kuzum?
Öyle ama benim kardeşim aşırı yaramazdi şuan çok sakinNe güzel umut veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?