Maşallah yaaa . Peki sen mi söylüyorsun o mu yapiyo
Ben milyon kez söylüyorum milyonuncu da yapiyo

Ya ne güzel düzene oturur zamanla
Fitness baya yağ yakiyo . Pilateste ben ilk başta hiç bı hareketi yapamıyodum zamanla güçlendikçe daha motive oluyo insan. Bende hocayla hiç calismadim biliyorum gidecek olsam sürekli olmadık işler çıkar

ay ben hiç idare edmiyorum, beğendiğim bir şey olunca alıyorum hemen. neden birikim yapamadığım ortada dimi "ama sonra almak için çıkıyosun ve hiç bir şey bulamıyorsun, o da kötü oluyo." (bahanem)
Yok ya o bahane değil gerçek bence almaya çıktığın zaman hiç bişey bulunmuyo komple dolap değişimi için dedim yoksa çok hoşumuza giden parçalar olursa alalım tabi ki neden eksik kalalım

Maşallah yaaa . Peki sen mi söylüyorsun o mu yapiyo
Ben milyon kez söylüyorum milyonuncu da yapiyo
2 yaşında başladım için normal geliyor galiba
Zaten okuldan gelince kızım dağıtıyor oturma odasını birkaç eşyasını getiriyor eşyalarını topla ödeve basla hadi diyorum akşam için sozlesiyoruz film yada oyun oynuyoruz
Ödevin de bir kısmını yapıyor boyama falan yapıyor yemek saati geliyor
kalan ödevi babasıyla yapıyor bilmediği yerleri sonra masasını topluyor
Bende o sırada bulaşıkları bitiriyorum çayımı koyuyorum dinleniyorum.
Sonra film açıyoruz mısır yaparım bazen
Saat 10 da uyuyor 2 Saat de eşimle sohbet ediyoruz sonra bakım yapmaya gidiyorum.

Bence her çocuğa sorumluluk verilmeli yoksa arkamı toplayan var zaten diyip umursamiyorlar
Onların enerjileri bizden daha fazla bırakın yapsınlar. Hem öğrensinler hemde düzenli olmayı bilsinler.

Maşallah canım
Bende yediğini kaldır kıyafetlerini topla diye zorla yaptırıyorum her gün masasıni hiç toplamaz zaten
Dün havluya elini silmiş havlu yere düşmüş yani bi kaldirip as bı zahmet
Havluyu asabilirdin dedim görmemiş ki düştüğünü hep bahanesi var masayı da dağınık olunca istediğini buluyomus

Bende bazen uyarıyorum montunu asmaya yeni alisti

Aynen öyle, ya bi yere gidecek oluyoruz , ya hasta oluyo biri ya da ben, bi kere hepsine gitmişliğim yoktur
Yok ya o bahane değil gerçek bence almaya çıktığın zaman hiç bişey bulunmuyo komple dolap değişimi için dedim yoksa çok hoşumuza giden parçalar olursa alalım tabi ki neden eksik kalalım
Dimi dimi
Ahahaha bu o kadar tanıdık ki

Mikan nerdesin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…