• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar
Biz cts dışarıdaydık. Pazarı evde geçirdim. Kızımla dolabını boşaltıp temizledik. Kıyafetlerini eledik. Kutulu oyunları eledik. 1 çift ayakkabı eledik. Çok iyi oldu. 1 gün de oyuncaklar üzerinde yapacağız bu elemeyi.

Günaydın ☀️
Evi darmadağın bırakıp çıktık üzgünüm 😣
Akşam olsa da çamaşır atıp ev toplasak 🙈
Ne kadar yapsak da asla yetişmiyor ya, çamaşır sepeti hemen doluyor, çocuklu ev dağılıyor
O kadar da eşya eledik aslında ne zaman gelecek minimalizm rahatlığı 😅
Ben evde olduğum halde yetişmiyor 😢

Amaaaan en güzelini yapmışsınız işleri yapıyoruz da başımız göğe mi eriyor yap yap yine aynı, fırsatları değerlendirmek lazım ☺️
valla öyle ya, yine de şu an kaygısız oturuyor olabilirdim, neyse modum iyi olursa 2 saate yaparım ben hepsini, yine dağılacak, yine kirlenecek ben bu cendereden sıkıldım sanırım.
Verilecek en doğru kararı vermişsin. Ne güzel olmuş çocuklara da sana da iyi gelmiştir. Ben de bu hafta sonu biseyler yapmak istedim ama yapamadık haftaya artık nasip olursa
inşallah canım, zaten cuma karne alacaklar, artık evde zapt etmekte zor.

valla öyle ya, yine de şu an kaygısız oturuyor olabilirdim, neyse modum iyi olursa 2 saate yaparım ben hepsini, yine dağılacak, yine kirlenecek ben bu cendereden sıkıldım sanırım.

inşallah canım, zaten cuma karne alacaklar, artık evde zapt etmekte zor.
Evet. Evde durunca ben oyun arkadaşı olmaktan sıkılıyorum çok en iyisi çıkıp gezeriz bol bol

Ben yeni uyandım 😅
Günaydın 😊

Geçen hafta baya evle ilgili isler yaptım ev temiz 2 gün dinlendim bol bol evdeydik.
Eylülün öğretmeni olmadığı için de geç uyandık
Günaydın 🥰 Eylül'ün öğretmeni şaşırtmadı 😁
Ohh ellerine sağlık 🤩
Bende bugün yapabilirsem iyi olacak hasta olacak gibiyim boğazım ağrıyo 😢

Ben bugün çok erken uyanıp evi topladım, bulaşık mak boşalttım. Sonra hazırlanıp kızımı okula bıraktım. Kızım şemsiye istemişti ayrılırken onu verdim ve çıktım okuldan. Bir de baktım çantası benim omzumda kalmış🫣 Tam bir Leyla gibi geri dönüp sınıfa çıktım çanta vermeye🤣
Eve dönünce de ev toplu, hava yağmurlu olunca biraz uyudum. Şimdi kahvaltı yapacağım.

Ben bugün çok erken uyanıp evi topladım, bulaşık mak boşalttım. Sonra hazırlanıp kızımı okula bıraktım. Kızım şemsiye istemişti ayrılırken onu verdim ve çıktım okuldan. Bir de baktım çantası benim omzumda kalmış🫣 Tam bir Leyla gibi geri dönüp sınıfa çıktım çanta vermeye🤣
Eve dönünce de ev toplu, hava yağmurlu olunca biraz uyudum. Şimdi kahvaltı yapacağım.
Oluyo öyle bende çok yaptım 😂
Afiyet olsun 🥰

Gezmek daha güzel kızlar ev işi her zaman yapılır 🙂
Bence pazar günleri ev işi yapmak çok daha sıkıcı oluyor. Yıllardır pazar günlerini ya gezmeye yada dinlenmek için planlarım. Hafta içi zaten yorucu geçiyor.

😅 Orta okul daha zor olacak bı sürü öğretmenleri olacak. Neyse şimdiden düşünmek istemiyorum 😁
Orta okulda arkadaşım olacak sınıf öğretmeni.
Buradaki arkadaşlarının çoğu da ayni okula gelecek birde eve yakın umarım daha iyi olur herşey
Teknik olarak hersey güzel de bakalım uygulama nasıl olacak 😅

Orta okulda arkadaşım olacak sınıf öğretmeni.
Buradaki arkadaşlarının çoğu da ayni okula gelecek birde eve yakın umarım daha iyi olur herşey
Teknik olarak hersey güzel de bakalım uygulama nasıl olacak 😅
Yaa sistem de değişiyormuş. Mesleki orta okullar felan açılacakmış. Nasıl olacak bilmiyorum. Haklarında hayırlısı olsun inşallah 🥰 sağlıklı mutlu olsunlar da gerisi hallolur

Back