- 19 Şubat 2021
- 5.011
- 12.234
- 198
- 38
Nasıl olacakmışSistem de değişiyormuş. Nasıl olacak bilemedim liselere giriş sınavı olmayacakmış öğretmen biraz bahsetti. İyi mi olacak kötü mü olacak. Yani uygulanabilir olsa çok güzel aslında ama ...
...Nasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor
Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık
Şimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkınNasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor
Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık
Hep beraber göreceğiz deseneŞimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkınOrtak sınavlar olacakmış galiba 5. Sınıfta başlayacakmış. Tabi yine değişmezse sistem. Karnede not olmayacakmış. Gelişim raporu benzeri bişey olacakmış şimdi birinci sınıflardan başlayacakmış uygulama
Amin canım inşallahHep beraber göreceğiz desene
Haklarında hayırlısı olsun inşallah
Çevreme soruyorum eşya ayırdım kime verebilirim diyeMerhaba
Minimal yazısını görünce bi bakayım dedimkullanilmayan eşyaları nereye veriyorsunuz kızlar
Evde iş paylaşımı olunca hemen bitiyor işlerGünaydın kızlar, dün akşam yemek işi eşimdeydi, köfte falan yaptı sağolsun ama pişerken sıçrayanlar falan derken mahvoldu her yer, zaten hafta sonundan ev dağınıktı, eşime hiç bir şey demedim artık, her şeyi olduğu gibi bırakıp spora gittimspordan gelince çocukları çağırdım hadi evi toplayalım diye, zaten bi enerji gelmişti, çocuklarım resmen mutfağı topladılar, nolur ben yapayım anne diyerek sonrasında alt kattan başlayıp çatı katına kadar evi yerleştirdik, 2 makine çamaşır yıkadım, ve işlem tamam kaygılandığıma değmeyecek bir şey aslında, sanırım enerjim düşünce gözümde büyüyor işler. neyse bu konuyu da böyle kapattık, darısı haftaya
gerçekten öyle, çocuklar da çok mutlu oldular iş yaptırdım onlara diye :) annemin meşhur sözü; yaptığın bana öğrendiğin sana, kesinlikle öğrensin kuzucuklarım.Evde iş paylaşımı olunca hemen bitiyor işler
Günaydın kızlar, dün akşam yemek işi eşimdeydi, köfte falan yaptı sağolsun ama pişerken sıçrayanlar falan derken mahvoldu her yer, zaten hafta sonundan ev dağınıktı, eşime hiç bir şey demedim artık, her şeyi olduğu gibi bırakıp spora gittimspordan gelince çocukları çağırdım hadi evi toplayalım diye, zaten bi enerji gelmişti, çocuklarım resmen mutfağı topladılar, nolur ben yapayım anne diyerek sonrasında alt kattan başlayıp çatı katına kadar evi yerleştirdik, 2 makine çamaşır yıkadım, ve işlem tamam kaygılandığıma değmeyecek bir şey aslında, sanırım enerjim düşünce gözümde büyüyor işler. neyse bu konuyu da böyle kapattık, darısı haftaya
Eminim çok yakışır her renkDün kendime eldiven aldım 50 tl ye
Günlük kullanmak için aldım.
Şapka kaldı geriye onu güzel birşey alacağım
Bu yıl atkı şapka sevmeye başladım renk renk alasım geliyor
Aynen katılıyorum her yemek öncesi oturma odasını topluyor kızım kirlentleri düzeltiyor ödevden sonra masasını topluyor bende yemek yapıyorum, bulaşıkları topluyorum sonra çayımızı rahat rahat iciyoruz.gerçekten öyle, çocuklar da çok mutlu oldular iş yaptırdım onlara diye :) annemin meşhur sözü; yaptığın bana öğrendiğin sana, kesinlikle öğrensin kuzucuklarım.
Keşke ihtiyaç duymasamEminim çok yakışır her renk
Bende çok severim şapka atkı ama burda pek ihtiyaç olmuyo
pzt çarş cuma hocayla beraber fitness (step, zumba, aerobik falan)Harikasınız
Spor nasıl gidiyo ne yapiyosun spor
Güle güle kullanDün kendime eldiven aldım 50 tl ye
Günlük kullanmak için aldım.
Şapka kaldı geriye onu güzel birşey alacağım
Bu yıl atkı şapka sevmeye başladım renk renk alasım geliyor
Eline sağlık Eylül’ün, bizimkilere de deneyeyim bakalım, bu ara tek dileğim büyük kızımın odasını toplu bırakması. Yatağını toplasa yeter.Aynen katılıyorum her yemek öncesi oturma odasını topluyor kızım kirlentleri düzeltiyor ödevden sonra masasını topluyor bende yemek yapıyorum, bulaşıkları topluyorum sonra çayımızı rahat rahat iciyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?