Pek çok istatistik söz konusu tabiNe güzel umut veriyorsun
Olur olur çok da güzel oluyorBugün ilk defa lazanya yapaceğim güzel olur inşallahkıymalı olmak zorunda mı tavukla felan yapsam olur mu acaba
Ben yiyemem bugün bakalım beğenecekler mi . Sonra tavuklu yapip bende denerim .Hiç yapmadım. Gözümde çok büyüttüm uğraşamam diye almamıştım üsengeclik seviyemOlur olur çok da güzel oluyor
Hem kıymalı hem tavuklu
Ben yapıyorum kare borcamda
Bitiyor o gün hepsi
Çok seviyor evdekiler
Biraz uğraştırıcı evet ama yapılmayacak bişey değilBen yiyemem bugün bakalım beğenecekler mi . Sonra tavuklu yapip bende denerim .Hiç yapmadım. Gözümde çok büyüttüm uğraşamam diye almamıştım üsengeclik seviyem
Ben de hiç yapmadımBen yiyemem bugün bakalım beğenecekler mi . Sonra tavuklu yapip bende denerim .Hiç yapmadım. Gözümde çok büyüttüm uğraşamam diye almamıştım üsengeclik seviyem
Seninle aynıyız.Maşallah canım
Bende yediğini kaldır kıyafetlerini topla diye zorla yaptırıyorum her gün masasıni hiç toplamaz zaten
Dün havluya elini silmiş havlu yere düşmüş yani bi kaldirip as bı zahmet
Havluyu asabilirdin dedim görmemiş ki düştüğünü hep bahanesi var masayı da dağınık olunca istediğini buluyomus
Sağol canımBiraz uğraştırıcı evet ama yapılmayacak bişey değil
Ellerine sağlık
Lazanya çok severimBugün ilk defa lazanya yapaceğim güzel olur inşallahkıymalı olmak zorunda mı tavukla felan yapsam olur mu acaba
Maşallah çocuğuma
Oraya da bakıyımEllerine sağlık
Dondurulmuş ıspanak gördüm geçen gün migrosta aklıma sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?