Ben evde olduğum halde yetişmiyorGünaydın
Evi darmadağın bırakıp çıktık üzgünüm
Akşam olsa da çamaşır atıp ev toplasak
Ne kadar yapsak da asla yetişmiyor ya, çamaşır sepeti hemen doluyor, çocuklu ev dağılıyor
O kadar da eşya eledik aslında ne zaman gelecek minimalizm rahatlığı
valla öyle ya, yine de şu an kaygısız oturuyor olabilirdim, neyse modum iyi olursa 2 saate yaparım ben hepsini, yine dağılacak, yine kirlenecek ben bu cendereden sıkıldım sanırım.Amaaaan en güzelini yapmışsınız işleri yapıyoruz da başımız göğe mi eriyor yap yap yine aynı, fırsatları değerlendirmek lazım
inşallah canım, zaten cuma karne alacaklar, artık evde zapt etmekte zor.Verilecek en doğru kararı vermişsin. Ne güzel olmuş çocuklara da sana da iyi gelmiştir. Ben de bu hafta sonu biseyler yapmak istedim ama yapamadık haftaya artık nasip olursa
Evet. Evde durunca ben oyun arkadaşı olmaktan sıkılıyorum çok en iyisi çıkıp gezeriz bol bolvalla öyle ya, yine de şu an kaygısız oturuyor olabilirdim, neyse modum iyi olursa 2 saate yaparım ben hepsini, yine dağılacak, yine kirlenecek ben bu cendereden sıkıldım sanırım.
inşallah canım, zaten cuma karne alacaklar, artık evde zapt etmekte zor.
Ben yeni uyandım
GünaydınBen yeni uyandım
Günaydın
Geçen hafta baya evle ilgili isler yaptım ev temiz 2 gün dinlendim bol bol evdeydik.
Eylülün öğretmeni olmadığı için de geç uyandık
Alıştık ya 3 gün tatil 4 gün okulGünaydınEylül'ün öğretmeni şaşırtmadı
Ohh ellerine sağlık
Bende bugün yapabilirsem iyi olacak hasta olacak gibiyim boğazım ağrıyo
Oluyo öyle bende çok yaptımBen bugün çok erken uyanıp evi topladım, bulaşık mak boşalttım. Sonra hazırlanıp kızımı okula bıraktım. Kızım şemsiye istemişti ayrılırken onu verdim ve çıktım okuldan. Bir de baktım çantası benim omzumda kalmışTam bir Leyla gibi geri dönüp sınıfa çıktım çanta vermeye
Eve dönünce de ev toplu, hava yağmurlu olunca biraz uyudum. Şimdi kahvaltı yapacağım.
Bizim hep böyle gider galibaSağol canım
Evet ya öyle oldu sizin bu dönem ikinci dönemde böyle olmaz inşallah
Bilmiyorum ki nasıl oluyor.Kotası felan yok mu
Bilmiyorum ki nasıl oluyor.
İyi yönleri de var öğretmenin tuhaf yönleri de var.
1. Sınıfta biraz problem yaşadık şimdi daha iyiyiz.
Ayy evet bir sürü öğretmen bir sürü ders.Orta okul daha zor olacak bı sürü öğretmenleri olacak. Neyse şimdiden düşünmek istemiyorum
Orta okulda arkadaşım olacak sınıf öğretmeni.Orta okul daha zor olacak bı sürü öğretmenleri olacak. Neyse şimdiden düşünmek istemiyorum
Sistem de değişiyormuş. Nasıl olacak bilemedim liselere giriş sınavı olmayacakmış öğretmen biraz bahsetti. İyi mi olacak kötü mü olacak. Yani uygulanabilir olsa çok güzel aslında ama ...Ayy evet bir sürü öğretmen bir sürü ders.
Yaa sistem de değişiyormuş. Mesleki orta okullar felan açılacakmış. Nasıl olacak bilmiyorum. Haklarında hayırlısı olsun inşallahOrta okulda arkadaşım olacak sınıf öğretmeni.
Buradaki arkadaşlarının çoğu da ayni okula gelecek birde eve yakın umarım daha iyi olur herşey
Teknik olarak hersey güzel de bakalım uygulama nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?