• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın 🌞

Eklentiler

• IMG_9998.jpeg
    IMG_9998.jpeg
    238,6 KB · Görüntüleme: 11
Hakkımı yemeyelim ama tek çocuğum olduğu 2 buçuk yıllık kısa sürede ben de çok sakin bir anneydim 🤭😂
bu ben :KK70: gerçi en zoru büyük kızımdı ama şimdi oğluma geldi sıra, sabah 3 kıyafet deneyip hiç birini beğenmedi, arkasından da büyük aldığım kulaklığı beğenmeyince bende ipler koptu valla sabah sabah cinnet geçiriyodum.

Öyle öyle kesinlikle üst üste yazınca öyle belirtmek istedim ama 🙈 senin oğluş nasıl oldu bugün daha iyidir umarım 🙏
daha iyi, inatlaşmalar başladı bile, iyi olduğunu oradan anlıyoruz :)
Geçmiş olsun😔

Ellerine sağlık o yorgunlukla yine bir dünya iş yapmışsın☺️
saol canım, tek eline sağlık diyen sensin :KK70:kimse demiyo ya, bebelere bile bilenesim geliyo arada, sonra diyorum wendy dur bi, bebe onlar, eşine bilen :KK70:
n de seni beğeniyorum sen kendine haksızlık ediyorsun

Şöyle ki en basiti sabah gidiyoruz bir ses geliyor oğlum hareket ettikçe
O ne dedim cebimde su şişesi var dedi😬

Niye cebinde o çantada koymak çok mu zor çıkar onu koy çabuk diye yükseldim
Niye sinirlendin ki şimdi diyor
Gerçekten niye sinirleniyorum ki
:KK70::KK70: ya çok tatlısınız
Annelik hep yetersiz hissetmek bence

Ne yaparsan yap istediğin gibi olmuyor
kesinlikle
Kız saçmalama çok sevindim senin adına, oğlumun öğretmeni çok güzel yetiştirmişsiniz diyor mesela ya diyorum arka planda kedi köpek gibi olduğumuzu bilse 😂

Kimsenin bir şey demesine gerek yok ben düzenli aralıklarla kendimi yetersiz hissediyorum zaten 🤣🤣🤣
bu yine ben :KK70:
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Hep kendinin en iyi versiyonu olmaya çalışıyor
Bu bile çok iyi anne olduğunu anlatıyor
bende öyleyim dimi, beni de övün :KK70::KK70:

saol canım, tek eline sağlık diyen sensin :KK70:kimse demiyo ya, bebelere bile bilenesim geliyo arada, sonra diyorum wendy dur bi, bebe onlar, eşine bilen :KK70:

kesinlikle

3.ye hamile kalınca önümdeki en güzel destekleyici örnek sendin, tabi ki sen harika bir annesin❤️🤩

kesinlikle

Kesinlikle çok iyi anne olduğuna eminim
Zaten birden fazla çocuk sahibi olup hem çalışan hem onları çok iyi şekilde yetiştiren kadınlara hayranım

Nerde pırıl pırıl bir genç göreyim başarılı mutlu doğaya hayvana saygılı diyorum ki bu çocuk muhteşem bir anneyle büyümüş🥰
Bu topikte de harika çocuklar yetişiyor güzel anneler sayesinde☺️☺️

wendy wendy canım çok teşekkür ederim :KK200:

kızımın ayağı kırıldı, 3 hafta o ve ben eve kapandık, zorlandık biraz,
telefona ya da sosyal medya falan hak getire :)

çok şükür şimdi iyiyim, sizleri takip etmek hala çok iyi geliyor bana, yazamasam da okuyorum hep :KK200:

coffecim selam, epeydir görmemiştim seni, iyisindir umarım :KK200:

Back