Keşke ben de öyle olsamBilmem kirmaktan çok korkuyorum hiç üzülmesin istiyorum
Kız ben seni de çok beğeniyorum öyle demeMaşallah yaa
Gerçekten nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun
Ben de öyle olsam keşke
Beni anlatsa oğlum herhalde sinirli gergin biri olarak anlatır
Sakin olmaya çalışıyorum ama bazen aniden parlıyorum
Küçükken ne kadar kirildiysam artıkKeşke ben de öyle olsamşöyle ki ben çocuk moduma dönüp çocukken yapamadığım kardeş kavgalarımı ediyorum
Hakkımı yemeyelim ama tek çocuğum olduğu 2 buçuk yıllık kısa sürede ben de çok sakin bir anneydim
Ben de seni beğeniyorum sen kendine haksızlık ediyorsunKız ben seni de çok beğeniyorum öyle deme
Aa öyle deme yaa ani patlamalar bende de oluyo gecen haftalarda kavga etmiştik ya hatta anlatmıştımMaşallah yaa
Gerçekten nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun
Ben de öyle olsam keşke
Beni anlatsa oğlum herhalde sinirli gergin biri olarak anlatır
Sakin olmaya çalışıyorum ama bazen aniden parlıyorum
Ben seni çözdüm senin uykunu alman lazımBen de seni beğeniyorum sen kendine haksızlık ediyorsun
Şöyle ki en basiti sabah gidiyoruz bir ses geliyor oğlum hareket ettikçe
O ne dedim cebimde su şişesi var dedi
Niye cebinde o çantada koymak çok mu zor çıkar onu koy çabuk diye yükseldim
Niye sinirlendin ki şimdi diyor
Gerçekten niye sinirleniyorum ki
Ben de ben de mizacım gereği çocuklardan bağımsız bazı konularda çok yersiz yüksek tepkiler veriyorum. Niye kızıyorsun şimdi diyorlar mesela kızmıyorum ya benim doğam bu diyorum hararet yapıyorum bazenBen de seni beğeniyorum sen kendine haksızlık ediyorsun
Şöyle ki en basiti sabah gidiyoruz bir ses geliyor oğlum hareket ettikçe
O ne dedim cebimde su şişesi var dedi
Niye cebinde o çantada koymak çok mu zor çıkar onu koy çabuk diye yükseldim
Niye sinirlendin ki şimdi diyor
Gerçekten niye sinirleniyorum ki
Annelik hep yetersiz hissetmek benceArada kalmak çok zor çok baskı hissediyorum çok yetersiz hissediyorum
İkizler burcundan herhalde mikancımBen de ben de mizacım gereği çocuklardan bağımsız bazı konularda çok yersiz yüksek tepkiler veriyorum. Niye kızıyorsun şimdi diyorlar mesela kızmıyorum ya benim doğam bu diyorum hararet yapıyorum bazen
Yaa üzüldüm bak şimdi böyle hissettirmek için yazmamıştım valla keşke demeseydimArada kalmak çok zor çok baskı hissediyorum çok yetersiz hissediyorum
Uyku dimi uyusam dünya çok güzel bir yer olacakBen seni çözdüm senin uykunu alman lazım
Kız saçmalama çok sevindim senin adına, oğlumun öğretmeni çok güzel yetiştirmişsiniz diyor mesela ya diyorum arka planda kedi köpek gibi olduğumuzu bilseYaa üzüldüm bak şimdi böyle hissettirmek için yazmamıştım valla keşke demeseydim
Senin böyle hissetmen bile ne kadar iyi bi anne olduğunun göstergesiKız saçmalama çok sevindim senin adına, oğlumun öğretmeni çok güzel yetiştirmişsiniz diyor mesela ya diyorum arka planda kedi köpek gibi olduğumuzu bilse
Kimsenin bir şey demesine gerek yok ben düzenli aralıklarla kendimi yetersiz hissediyorum zaten
Kesinlikle aynı fikirdeyimSenin böyle hissetmen bile ne kadar iyi bi anne olduğunun göstergesi
Aynen öyleKesinlikle aynı fikirdeyim
Hep kendinin en iyi versiyonu olmaya çalışıyor
Bu bile çok iyi anne olduğunu anlatıyor
Yaaa şımarırım ama
Az önce yaşadığımız kaostan ve bağrış çağrışlardan hiç bahsetmiyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?