Hakkımı yemeyelim ama tek çocuğum olduğu 2 buçuk yıllık kısa sürede ben de çok sakin bir anneydim
bu ben gerçi en zoru büyük kızımdı ama şimdi oğluma geldi sıra, sabah 3 kıyafet deneyip hiç birini beğenmedi, arkasından da büyük aldığım kulaklığı beğenmeyince bende ipler koptu valla sabah sabah cinnet geçiriyodum.

Öyle öyle kesinlikle üst üste yazınca öyle belirtmek istedim ama senin oğluş nasıl oldu bugün daha iyidir umarım
daha iyi, inatlaşmalar başladı bile, iyi olduğunu oradan anlıyoruz :)
Geçmiş olsun

Ellerine sağlık o yorgunlukla yine bir dünya iş yapmışsın
saol canım, tek eline sağlık diyen sensin kimse demiyo ya, bebelere bile bilenesim geliyo arada, sonra diyorum wendy dur bi, bebe onlar, eşine bilen
ya çok tatlısınız
Annelik hep yetersiz hissetmek bence

Ne yaparsan yap istediğin gibi olmuyor
kesinlikle
bu yine ben
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Hep kendinin en iyi versiyonu olmaya çalışıyor
Bu bile çok iyi anne olduğunu anlatıyor
bende öyleyim dimi, beni de övün

3.ye hamile kalınca önümdeki en güzel destekleyici örnek sendin, tabi ki sen harika bir annesin

Kesinlikle çok iyi anne olduğuna eminim
Zaten birden fazla çocuk sahibi olup hem çalışan hem onları çok iyi şekilde yetiştiren kadınlara hayranım

Nerde pırıl pırıl bir genç göreyim başarılı mutlu doğaya hayvana saygılı diyorum ki bu çocuk muhteşem bir anneyle büyümüş
Bu topikte de harika çocuklar yetişiyor güzel anneler sayesinde

wendy canım çok teşekkür ederim

kızımın ayağı kırıldı, 3 hafta o ve ben eve kapandık, zorlandık biraz,
telefona ya da sosyal medya falan hak getire :)

çok şükür şimdi iyiyim, sizleri takip etmek hala çok iyi geliyor bana, yazamasam da okuyorum hep

coffecim selam, epeydir görmemiştim seni, iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…