Kolay gelsin yarına ne yemek yapacaksınNapıyosunuz kızlar
Yine çok yorucu geçen bir günün sonunda beni mutfağa fırlatacak bir babayiğit arıyorumyarının yemeğini de yaparsam yarına çok rahat olacak ama yatak da çok rahat
Barbunya koydum şimdi. Yarın da mercimek çorbası bulgur pilavı yaparım fizikten gelince. İki tencerem kaldı. Biraz dinlenip yıkayayım artık. Yoruldum.Kolay gelsin yarına ne yemek yapacaksın
Bende sıkıntı yok şu anda.Kadınlar kulübü uygulaması hata veriyor sizin de öyle oluyor mu?
bilgisayardan girdim şimdi klavye ile yazmayalı uzun zaman olmuş hehe
emoji de koyamıyorum :)
21/6 kitap okuma az okudum ama olsun...
Eline sağlıkBarbunya koydum şimdi. Yarın da mercimek çorbası bulgur pilavı yaparım fizikten gelince. İki tencerem kaldı. Biraz dinlenip yıkayayım artık. Yoruldum.
Fiziğe gittiğimiz günler sadece yemek bulaşıkla geçirmeye karar verdim. Yoksa çok yoruluyorum gece çok ağrım oluyorEline sağlık
Bugün kolay olur işleri azaltmissindir
Fiziğe gittiğimiz günler sadece yemek bulaşıkla geçirmeye karar verdim. Yoksa çok yoruluyorum gece çok ağrım oluyor
Mutfak pek toplu olmuyor herkesin geliş gidiş saati farklı olunca devamlı bi şeyler hazırlıyorumMutfak toplu olunca iyi oluyor, geri kalan yerler sonra yapılsa da olur
Doğum günün kutlu olsunMutfak pek toplu olmuyor herkesin geliş gidiş saati farklı olunca devamlı bi şeyler hazırlıyorum
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun
Annesi ve bir tane akrabası gelecekti o yüzden giremiyordur :)Mia mikan iyi mi?
Selam söyleyip onu merak ettiğimi söyler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?