Yazın sımsıcak hissettirdi sen de seviliyorsun

Bende burayı senin yazilarini okumayı çok seviyorum

Günaydınlar
Kızımı okula bıraktım. Azıcık yolu uzatıp eve geldim. Sabah serinliği ve sakinliği çok güzel. Burda da hava kapalı ama yağmur yağmadı.
Evi topladım. Şimdi kendime çay demleyip, tost yapıp kahvaltı yapacağım.
Sakin bir gün olsun istiyorum..

Bende sakin bir gün istiyodum ama veli toplantısı var bugün gece uyuyamadim sabah 7 de kaldirildim zorla işleri yaptım şimdi kahvaltımızi hazırlıyorum sonra oyun oynarız oğlumla kedi sonunda yoruldu oyundan enerjisi bitmiyo saat 9 ama benim pilim bitti şimdiden

Bugün yeni bir resime başladım.
Salondaki masayı havalar soguyana kadar çalışma masam olarak kullanacağım.
Cumartesi gunleride kızımla çalışma yaparız.
Şimdi kahve ve dizi izleyeyim

Öğlen markete gideceğim
Akşam da patates köfte yapacağım.

Bu aşamaya gelmen ne kadar süre aldı ya gerçekten ben de bu aşamaya gelmek istiyorum ama arada yorulup pes ediyorum, sonra tekrar kalkıyorum filan Bir ara günlük haftalık rutinine yazmak istersen ben de okumayı çok isterim. Mesela şu yazdıklarından satır arası çok şey çıkarttım kendime.

Selam kızlar kızı okula bırakıp geldim iş yapmicam valla bugün dün iyi yoruldum

Bikaç bölüm kulüp izleyeyimmm

2-3 yıl kadar çabaladım sonra ilerlemeye başladım
3 yıldır da aynı devam ediyorum hayatıma
İsterseniz anlatırım tabi

Ama başlangıçta hicbirsey yolunda gitmiyordu
Dolabımı açardım giyecek birsey bulamazdım
Buzdolabini açardım ne yemek yapsam diye düşünürdüm.
Şuan aklınızda takılan sorular neler onu keşfedin
Sonra çözüm arayın
Öncelikle araştırma yapın bol bol referans alacağınız kitaplar deneyim yaşamış kişilerin video veya yazılarını okuyun izleyin.
Ve birden kendinize yüklenmeyin

2-3 yıl mı? Baya uzun bir yol, ben sadece hemen olsun istiyorum artık hayatımda belirli bir düzen ama tabi bazı şeyler zaman alır. Aynen şu dediğiniz gibiyim dolabı aç kapat modunda Araştırma konusunda da kendine iyi gelecek, yaşam tarzıma uygun şeyleri bulmaya çalışıyorum. Daha yolun başındayım yani Sadeleşme konusunda geçen seneden beri çaba sarf ediyorum ama ✌

Hemen olsa aynı şekilde etkisi de hemen biterdi.
Sadelik adımları atılmış geriye sürdürebilirlik kalmış
Keyfini çıkart o günlerde güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…