Elektrikli nasilmis kızEmsan Hamur yoğurma makinası ve philips elektrikli düdüklü tencere![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrikli nasilmis kızEmsan Hamur yoğurma makinası ve philips elektrikli düdüklü tencere![]()
Sanada yollarım normal spor ayakkabı işte ama çoğu kiyafetime tam uyum sağlayacak birseyBanaaa![]()
Teşekkür ederim canım buElektrikli nasilmis kızgüle güle kullan canım
Büyük kızımda istiyor spor ayakkabı haftaya alacaz bakalımSanada yollarım normal spor ayakkabı işte ama çoğu kiyafetime tam uyum sağlayacak birsey![]()
BoşverinAma bu ay çok battım![]()
Güzel günlerde kullanınBende ayakkabıyı başka sitede gördüm aldım bugün gelecek![]()
Güle güle kullan canımTeşekkür ederim canım bu
TeşekkürlerGüzel günlerde kullanın![]()
Yok daha gitmiyor okulun kursları henüz açılmadı .Mia Eylül kursa devam ediyo mu . Herkes çocukları kurslara bi yerlere götürüyomus kendimi kötü hissettim dünfutbola gidiyo işte müzik kursu felan istiyo ama inanılmaz fiyatlar istiyorlar bütçemize uygun değil hiç . Belediyenin kurslarına gitmistik pek içime sinmedi orası da bilemedim
![]()
Belediyenin yüzme kursu bi harikaydı adam suyun içine girmeden yüzme öğretmeye çalışmıştı![]()
Teşekkür ederim canım evet ondanBoşverin
Kendınıze hediye gibi düşünün
Philips all in one cooker mı aldığınız
Kullanınca yorumları bekliyorum
Ben de istiyorum ondan
Güzel günlerde kullanın
Sağol kuzumGüle güle kullan canım![]()
tükenmiş. ya da tükenmek üzere.Selamlar
Nasilsiniz
Hayırdır, iş yoğunluğu mutükenmiş. ya da tükenmek üzere.
Bizim oğlanı karateye yazdırmıştık ondan sıkıldı hava soğukken futbola gittiğinde hasta oluyo hep kışın ona da gidemez karateye tekrar gider belkiMia- hayırlı olsun
Kmsl Hnd güle güle kullan, küçük ev aletlerini çok yer kapladıkları için sevmiyorum ben ya
Scss94 benim oğlanlar geçen yıldan beri resim kursuna gidiyor ama ben resim yeteneklerinde bir ilerleme göremedim
hatta bugün büyüğün öğretmeni boyamayı özensiz yapmış diye mesaj attı eeee ne anladık bu işten
küçük oğlanı jimnastiğe yazdırmayı planlıyoruz bi ara
Bol bol kes yapıştır yaptır, ipe boncuk dizdir,Bizim oğlanı karateye yazdırmıştık ondan sıkıldı hava soğukken futbola gittiğinde hasta oluyo hep kışın ona da gidemez karateye tekrar gider belkispor yapsın biraz göbek yaptı
bide dün öğretmen kalemi tutarken çok yoruluyo dedi bende her akşam ödev yapmamak için ağladığını söyledim bugün oyun hamuru bisiler alıyım kasları nasıl gelişir ki başka
![]()
Boyama en sevmediğiBol bol kes yapıştır yaptır, ipe boncuk dizdir,
Bak diz boz oyuncağı var hem zihinsel hem kasları geliştirir boyama seviyorsa iyi olur