Merhaba kızlar
Dün yoğundu bakalım bugün nasıl geçecek? Herkese gönlündeki gibi güzel, hayırlı bir gün geçirmesini diliyorum.

Önce aktivasyon sonra motivasyon. Öyle otururken havadan gelmiyor ki motivasyon. Sen niyetini al başla bi yerden olduğu kadar olsun mükemmel olmak zorunda değil
Sözün hoşuma gitti.
Önce aktivasyon, sonra motivasyon.
Zaten ilham perilerini beklersem çoookkk beklediğim için...
En iyisi içsel güdülenme. (Aklıma ehliyet alırken işlediğimiz motor dersi geldi. İçten yanmalı motor olacak☺)

Şevvalin orucunu bitireyim dedim. Şükür az kaldı. Dün de kendime iftar hazırlarken çat kapı arkadaş geldi. Eşi kayınvalidesini bir yere götürecekmiş. O da onlarla takılmak istemediğinden kendini bana atmış. Akşam da Türk Sanat Müziği konseri vardı. Gider miyiz dedi. Gideriz demiştim ama böyle pat diye bana geleceğini düşünmedim açıkçası. Evim çok da müsait değildi. Biraz rahatsız oldum. İnsanların ne diyeceği mevzusunu aşamıyorum. Bu konuda görüşlerinize açığım.
( Ben kimseye çat kapı yapmadığım için de tuhaf geliyor. Herkesin yoğunluğu kendine göre zaten. Mia- dünkü görevi yapamadım yoğunluktan. )

Baktım iş büyüyecek, ona da bir görev verdim. Ben diğer şeyleri hazırladım vs derken geç de olsa iftarımı açtım. Yemeğimizi yedik birlikte. Konsere gittik çocukları alıp. Tabii ki çocukları sarmadı.Açık hava olunca gezdi onlar. Üniversite yıllarına gittim geldim.☺

Bugün de kızımın sokak basketbolu turnuvası var. Kızımda insülin direnci vardı. Maşaallah barekallah sporla vücudu şekillendi ve de zayıfladı. Henüz direncini ölçtürmedim. İnşaallah şifa olmuştur.

Valla kusura bakma çarpı vermek zorundayım
Yaa sen çok şekersin.
Şimdi ben de kalkayım da mutfak savaş alanına dalayım. Dün arkadaş hadi hadi gidelim diye darlayınca kaldı elde yıkanacaklar.
Haftasonu oruca ara vereyim. Hafta içi devam edeceğim inşaallah. Kahvaltı keyfi yapalım değil mi güne enerjik başlayalım.

inciitanesi mavimli kızlar çok çok geçmiş olsun. Hiç görmemiş gibi olursunuz inşaallah.

Tablonun içine ettim sileyim dedim gitmiyor bu kara leke gibi kaldı ortada

Senin mizacın kesin demevi ya sen=ben bir elmanın yarısı biri sen biri ben

Bişey diyecek insan da çat kapı gelmez. Ama ben de çok geriliyorum maalesef cep telefonumuz var iletişim bu kadar kolayken bir mesaj çekmek çok zor olmasa gerek.

Söz erteleme ve mükemmelliyetçilik üzerine okuduğum uygulayamadığım yerlerden maşallah kızına çok iyi tebrik ederim ben de oğluma diyorum git bi karateye git, futbola git falan, yüzmeye git ama yok beyefendi oturuyor kalkmak bilmiyor yerinden

Günaydın canlar
Mia- Anka dün yogamı yaptim fakat önceki gün yapıp yatacağım dedim unutup yattım başka işler çıktı.

Sabah uyanınca aklıma geldi.
Yani bana bir eksi yazın.

Bu ara çok unutkanim.
Kansızlıktan da unutkanlık olur mu bilmiyorum.

Tablonun içine ettim sileyim dedim gitmiyor bu kara leke gibi kaldı ortada
Yemekteyiz filozofları (!) özellikle yöresel yemekleri yapamadıklarında ne diyor Anka,
"Bu benim yorumum."
E bu da senin yorumun oluversin tabloya

Olur sudem34 kansızlıkta unutkanlık. Halsizlik, yorgunluk,depresyon,canım birşey yapmak istemiyor'lar... Nereden mi biliyorum? Ferritini 2.3 e kadar düşmüş ve bir ay arayla 2 serum yiyerek anca düzelen kendimden

Benim ortancada öyle yaa Futbola yazdırdım. Gitti kaleci oldu. Kale ortasına bağdaş kurup oturdu. Antrenöre özellikle rica ettim kaleci yapmayın diye. Çok seviyor kaleci olmayı diyor.
Karateyi denedi. Sevmedim vs diyor qma benimki henüz arkadaşım gidiyor, ben de gideyim mantığında.
Basketbolda en minimal seviyede koşuyor. Lütfediyor arkadaş. Şimdi de bileği kırık diye dikkat ediyoruz, göndermiyoruz. Bakalım iyileşsin de... Havalar güzelleşirse deniz sezonunu değerlendirmeye çalışacağım inşaallah.

Senin mizacın kesin demevi ya sen=ben bir elmanın yarısı biri sen biri ben
Araştırayım demeviyi. Sen video izle diyince izlemiştim orada vardı ama hani derine inmeyince aklımda kalmamış.

Bu arada yağmur çiseledi bizim sokak basketbolu ertelendi. Kızım da onu bahane edip okul kursunu da ekmişti.
Biz plan yaparken bakalım kader planında neler göreceğiz.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Yaa sana da geçmiş olsun.

Misafir konusunda temiz den ziyade toplu ev düzenli gösteriyor.

Kv benim her daim topludur.

Dağılmasına izin vermediği için toplamaya da gerek bırakmaz.

Yaa sana da geçmiş olsun.

Misafir konusunda temiz den ziyade toplu ev düzenli gösteriyor.

Kv benim her daim topludur.

Dağılmasına izin vermediği için toplamaya da gerek bırakmaz.
Canım benim 3 çocuk var. Öyle olunca iş ×3
15 tatilde çocuklar anneme gitmişti. Ben de kendime tatil verdim, gitmedim. Evde durup keyif yaptım. O günlerde iş yükümün ne kadar fazla olduğunun farkına vardım. Şikayet için değil yazdıklarım, durum değerlendirmesi.
Sonuçta Rabbim'in emanetleri. Bana lütfetti elhamdülillah. Bunlara sahip olmak için insanlar yıllarını, maddiyatlarını veriyor. O da bir imtihan. Rabbim kolaylaştırsın herkese...

Hayat güzel yaa☺ Hergünün bir güzelliği var. Rabbim görmeyi nasip etsin.

Geçmiş olsun cnm ya gerçekten hiç güven kalmamış
Cana geleceğine mala gelsin diyelim. Bizim apartmanda 2 kişi var çocukları sürekli tek başlarına aşağında biri 3 yaşında 2si 5 yaşında küçükler yani. Ben o kadınlardan daha çok korkuyorum başlarına bir şey gelecek diye Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…