Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun.Günaydın canlar hayırlı cumalarburaya da yazayım diyete başladım ben
![]()
OlsunBen dün akşam yemeğim yok diye ekmek hamuru aldım fırından. hamur kızarttım.
ama bana dokundu onun karbonhidratı.
yemekten sonra bir uyumuşum gece 11-12 olmuş.
ama uyumak normal uyumak değil. Sarhoş sızması gibi. yemiycem bir daha akşam hamur, şeker vb.
sonra Gittim yattım yerime.
alışkanlık kaldı yani![]()
Merhaba. Dün sayfada bildirimde bulunamadım. Dün diş ipi ve gargara yapamadım. Yeni diş ipi alana kadar elimdekini kullanmaktan vazgeçtim. Ciddi anlamda dişlerimi zorladığını farkettim. Diş fırçalama ve gargara ile devam edeceğimMia- bir süre. Bugün görev tamam.
Kızım ilk defa akranı sayılabilecek bir bebekle tanıştı bugün. İlk başta çok yabancıladı, ağladı ama sonra birbirlerine dokunmaya, oyuncaklarla oynamaya başladılar. Çok hoşuma gitti, çok duygulandım bir yandan da çocuk anne babadan başka kimseyi görmüyor hiç diye de üzüldüm. Kızımın ilk arkadaşı oldu.![]()
Ne güzel planlar bunlarHava güzel. Yürümeye devam ediyoruz arkadaşla. Bu arada da ufak tefek çarşı işlerini hallediyoruz. Bol konuşmalı, paylaşmalı geçiyor şükür.
Normalde evden çıkmaya üşenen ben, eve girmek istemez oldum. Haliyle ev işleri aksadı. Yine beni yoran mükemmelliyetçilik damarım kabardığı için, hiç birşey yapamaz oldum. Acilen bu moddan çıkmam lazım.
Çocuklarımla kendi yaşadığım yeri tanımak, havasını solumak, iki mahalle ötedeki ara sokakta ne var, öğrenmek adına gezi planları dönüyor kafamda.
1) Meteorolojiye götürmek
2) Bir havaalanına götürmek
3) Camileri ziyaret etmek
4) Mahalle gezileri
5) Mağara, müze, ören yerleri, piknik gezileri
6) Deniz olmazsa olmazımız
Bugün meteorolojide çalışan beyle tanıştım. Sıcak kanlı bir insan. Çocukları getirmek istediğimi söyledim. Kek benden, çay ondan.![]()
Gerçekten mi ayy çok sevindimSelamlar
Bugün sebze alışveriş günüm
Oncesinde mutfağı elden geçirmek istiyorum
Tabi önce kahvaltı ve dizi izleme yapılsın
Mikan workins mom yeni bölümleri çıkmış
Afiyet olsun ,rahatlamak önemliSucuk ekmeğimi yedim rahatladım![]()
TeşekkürlerAfiyet olsun ,rahatlamak önemli![]()
Çok iyi pisirmissndr ya bişey olmaz inşallahTeşekkürlerkendim pişirdim inşallah bi sıkıntı olmaz
![]()
evet dış gebelik zorlu bir süreç maalesef .geçmiş gitmiş olsun.Saat 23 ve ikinci uykubana geceler sana uykular
14 gün geçti Suhan.
Bugün araştırma hastanesine gittim iyi dedi.
Kime inanacagim bende kestiremedim.
Eski doktorum diye güvendim ama gebelik ile dış gebelik çok ayrı süreçler.
Hayırdır cnm?dün görevi yapamadım maalesef.kafam biraz dalgın.odaklanamadım.bugün işede odaklanamadım.bir konuda sanırım büyük konuştum.bakalım hayırlısı geçsin gitsin şu bikaç gün.tek dileğim şuan için bu..çarşamba gece makineye attıklarımı unutmuşum.yatarken fark ettim.
İnşallah.evet dış gebelik zorlu bir süreç maalesef .geçmiş gitmiş olsun.
Rabbim rahata çıkarsın kalbine inşirah ferahlığı versindün görevi yapamadım maalesef.kafam biraz dalgın.odaklanamadım.bugün işede odaklanamadım.bir konuda sanırım büyük konuştum.bakalım hayırlısı geçsin gitsin şu bikaç gün.tek dileğim şuan için bu..çarşamba gece makineye attıklarımı unutmuşum.yatarken fark ettim.
Hayırlısı olsun Suhandün görevi yapamadım maalesef.kafam biraz dalgın.odaklanamadım.bugün işede odaklanamadım.bir konuda sanırım büyük konuştum.bakalım hayırlısı geçsin gitsin şu bikaç gün.tek dileğim şuan için bu..çarşamba gece makineye attıklarımı unutmuşum.yatarken fark ettim.