• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlar
Bugün sadece yatakları topladım.
Mutfağı topladım.
Salonu robota süpürttüm.
Çocuklarla markete gittik geldik.
Kısır yaptım 🙈
Çocuklarla kitap okuyup etkinlik yaptık.
15 dk sporumu yaptım.

Bulaşık mak. boşaltılacak.
Çamaşır toplanıp katlanacak.
Belki 1 mak çamaşır yıkarım.
Oğlumla ilgilendim daha çok bir tik alacak kadar oldu mu bilmem 😅

Bugün 15 dakika(dan baya fazla sürse de)da
Yatak odası ,çocuk odası ve oturma odasıni topladım
Mutfağı topladm
Bütün evi robot süpürgeye süpürttüm
Bütün evi sildim mopla
Toz aldm
Yemek yaptm
WC +banyoyu eşim yıkayacak inşallah söz verdi bakalım ve yemek bulaşıkları olacak onları da iletleyen saatlerde hallederim
Mutfaktaki bezleri havluları örtüleri vs yıkayıp astm bir de

Selam kızlar eve yeni geldim
İlk eylülü dişçiye götürdük
Sonra güneş gözlüğü siparişi verdik Eylül için
Sonra eşim dermatoloji bölümüne gitti
Dönüşte de banka ve tarihi yere uğradık
Şimdi çay demliyorum

Mia- Mia- ben de hergun ekstra bir bildirim daha yapmak istiyorum musaadenle, listeye eklemeye gerek yok da böyle bı kontrol mekanizması olunca daha düzenli ilerliyor insan.

Benim gebelik şekerim sınırda bu aralar çok tatlı yedim.Yiyip yiyip üzülen tayfadanim ben maalesef ,kilodan vs değil de bebiş ve benim sağlığım için tatlı yememeliyim.

Her günün sonunda buraya " bugün de tatlı yemedim diye bildirim yapmak istiyorum" yani inşallah 🤲
Son günler zaten kendimi ancak bu şekilde kontrol altına alabilirim grubun gücüne ve enerjisine inanıyorum kendime de💪💪💪
Ne güzel olur istediğin gibi yazabilirsin 😊

Motivasyon olur hemde yaparsın 💪

İyi akşamlar kızlar 👋
Bugün de kitap okumamı tamamladım 🎉
Pek fırsat olmuyor yazmaya koştur koştur geçiyor zaman, iki yaş olayları ve okul olunca 🙈 hepinizi öpüyorum 😘

Ben de hergun bı kaçamak yapıyorm arada ödül olarak yediysen sorun değil bence bir kaç kez olur benim gibi alışkanlik haline getirme aman😑🤪
Son bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım ama bugün pastayı çekersek iyiydim. Yarın daha iyi olur inşallah😅

Ben de hergun bı kaçamak yapıyorm arada ödül olarak yediysen sorun değil bence bir kaç kez olur benim gibi alışkanlik haline getirme aman😑🤪
Son bir kaç gündür ipin ucunu kaçırmıştım ama bugün pastayı çekersek iyiydim. Yarın daha iyi olur inşallah😅

Ben de yılın son günü planlarımı yazayım. Kendimde eksik gördüğüm konuları yazdım tek tek. En önemli 3 tanesini seçtim aralarından.
Sağlıklı beslenme
Duygularımı kontrol edememe
Zaman yönetimi/erteleme.

Bu 3 ü devamlı başımı belaya sokan konular. Sağlıklı beslenmeye başladığım zaman ilk günler çok halsiz kaldığım için pazartesi başladım ki yeni yıla kadar alışayım.

Duygu yönetimiyle ilgili eğitim almaya karar verdim.

Zaman yönetimi için ajandamı kullanmaya başladım.

Onun dışında gün içerisinde spor, namaz, kitap okuma gibi hedefler koydum.

Eylülden beri islami konularda eksik gördüğüm yerlerden derslere katıldım. Dersleri canlı dinledim ama not alma kısmını erteleyip duruyorum. Ocak sonunda kayıtlar silineceği için her gün 1 ders notu almam lazım.

Ayrıca almak istediğim dersleri de sıraya koydum. Çok pahalı oldukları için sadece 3 ders alabileceğim. Diğerleri nasipse 2023 e artık.

Ocak ayı en büyük hedefim de bulaşık. 😂 Bulaşık olmadığı zaman dünyayı değiştirecekmişim gibi kendime güven geliyor 😂

Uyguladıkça yeni fikirler şekillenir inşallah.
Şöyle bi değerlendirme yapayım dedim kendime. 3 eksik gördüğüm konu belirlemişim fakat bunlar için hiç bir ilerlemem yok maalesef. :KK43: Ayrıca dersler silindiği için not alamadım ve tekrar kayıt oldum. Bu sefer notlarımı yetiştirdim. Hacamat, zihin yönetimi, uygur tıbbı, mizaç ve nefes terapisi üzerine eğitimler aldım. Bu ay ücretli uygulamaya geçecektim ama yolunda gitmeyen olaylar ve sağlık durumum sebebiyle maalesef ertelemek zorunda kaldım :KK43:

Bulaşık ahh bu bulaşık başımın belası yine dağ gibi bekliyor mutfakta. :işsiz:

Bu ay hayatımızda büyük değişiklikler olacak ilerde yazarım belki. O yüzden bu ayı sadece sağlığımı toparlamak üzerine geçirmeye niyetlendim. Haziranda oğlum LGS ye girecek. Sonrası baya rahatlarız inşallah. Kadim şifa ve sembol dili eğitimleri var aklımda. İnşallah onları da alabilirsem alternatif tıp alanındaki bu yılki hedeflerimi tamamlamış olacağım. Diğerleri 2023 e inşallah. Tabi kendim de uygulamam lazım kendime hayrım yok henüz 😅😅

Şöyle bi değerlendirme yapayım dedim kendime. 3 eksik gördüğüm konu belirlemişim fakat bunlar için hiç bir ilerlemem yok maalesef. :KK43: Ayrıca dersler silindiği için not alamadım ve tekrar kayıt oldum. Bu sefer notlarımı yetiştirdim. Hacamat, zihin yönetimi, uygur tıbbı, mizaç ve nefes terapisi üzerine eğitimler aldım. Bu ay ücretli uygulamaya geçecektim ama yolunda gitmeyen olaylar ve sağlık durumum sebebiyle maalesef ertelemek zorunda kaldım :KK43:

Bulaşık ahh bu bulaşık başımın belası yine dağ gibi bekliyor mutfakta. :işsiz:

Bu ay hayatımızda büyük değişiklikler olacak ilerde yazarım belki. O yüzden bu ayı sadece sağlığımı toparlamak üzerine geçirmeye niyetlendim. Haziranda oğlum LGS ye girecek. Sonrası baya rahatlarız inşallah. Kadim şifa ve sembol dili eğitimleri var aklımda. İnşallah onları da alabilirsem alternatif tıp alanındaki bu yılki hedeflerimi tamamlamış olacağım. Diğerleri 2023 e inşallah. Tabi kendim de uygulamam lazım kendime hayrım yok henüz 😅😅
Büyük değişiklikleri merak ettim 😃

Back
X