• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte sorun da orda.
Kendi bir şey diyemiyor.Onemli mi değil mi 🤔 her gitmemde radyolog bakacak diye ona atıyor.
Gerçekten radyolog bakmalı mi yoksa titiz mi davranıyor kestiremiyorum.
Net değil.Havada bırakması konuları beni kaygilandiriyor.

Sağol.İnsallah yoktur.

Sağol dış gebelik tedavisi oluyorum.
İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır artık canım :(

İşte sorun da orda.
Kendi bir şey diyemiyor.Onemli mi değil mi 🤔 her gitmemde radyolog bakacak diye ona atıyor.

Sağol.İnsallah yoktur.

Geçmiş olsun, inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda çözülür 🤲

Mia- Mia- ben de hergun ekstra bir bildirim daha yapmak istiyorum musaadenle, listeye eklemeye gerek yok da böyle bı kontrol mekanizması olunca daha düzenli ilerliyor insan.

Benim gebelik şekerim sınırda bu aralar çok tatlı yedim.Yiyip yiyip üzülen tayfadanim ben maalesef ,kilodan vs değil de bebiş ve benim sağlığım için tatlı yememeliyim.

Her günün sonunda buraya " bugün de tatlı yemedim diye bildirim yapmak istiyorum" yani inşallah 🤲
Son günler zaten kendimi ancak bu şekilde kontrol altına alabilirim grubun gücüne ve enerjisine inanıyorum kendime de💪💪💪

İşte sorun da orda.

Sağol.İnsallah yoktur.

radyologun bakması gayet mantıklı.değerlerin nasıl.işlemin sonlandımı.mudahale edildimi

Mia- Mia- ben de hergun ekstra bir bildirim daha yapmak istiyorum musaadenle, listeye eklemeye gerek yok da böyle bı kontrol mekanizması olunca daha düzenli ilerliyor insan.

Benim gebelik şekerim sınırda bu aralar çok tatlı yedim.Yiyip yiyip üzülen tayfadanim ben maalesef ,kilodan vs değil de bebiş ve benim sağlığım için tatlı yememeliyim.

Her günün sonunda buraya " bugün de tatlı yemedim diye bildirim yapmak istiyorum" yani inşallah 🤲
Son günler zaten kendimi ancak bu şekilde kontrol altına alabilirim grubun gücüne ve enerjisine inanıyorum kendime de💪💪💪
sana güveniyoruz.ekmeğe dikkat et.bol bol su tüket:KK200:

sana güveniyoruz.ekmeğe dikkat et.bol bol su tüket:KK200:
Ahh canım , inşallah ekmek ve suya çok dikkat ediyorum ama her akşam tatlı krizi yaşayıp yenik düşüyorm tüm gün verdiğm emek boşa gidiyor ,en zayıf noktam tatlılar .
Ona da dikkat edeceğim ,güveninizi boşa çıkarmak yok😘🥰💪💪

Ahh canım , inşallah ekmek ve suya çok dikkat ediyorum ama her akşam tatlı krizi yaşayıp yenik düşüyorm tüm gün verdiğm emek boşa gidiyor ,en zayıf noktam tatlılar .
Ona da dikkat edeceğim ,güveninizi boşa çıkarmak yok😘🥰💪💪
şerbetlimi seviyorsun

Pancar pekmezi hünnap özü hurma ceviz vb kullanabilirsin canım.
Evet herşeyi tedarik ediyorum evde bulunsun alternatif olsn diye yemekten sonra uygulamadan tatlı istiyorum hemen 😑
Dün gece sildim yemek uygulamalarıni ama olacak inşallah

Evet herşeyi tedarik ediyorum evde bulunsun alternatif olsn diye yemekten sonra uygulamadan tatlı istiyorum hemen 😑
Dün gece sildim yemek uygulamalarıni ama olacak inşallah
Yemekle beraber tarçın çayı da iyi gelir belki. 1 bardak kaynayan suya 1 çubuk tarçın atıp 3 dakika kaynat yemekle beraber iç. ceviz badem fındık vb kuru yemişlere nöbet şekeri katarak toz haline getir yemekten sonra 1-2 kaşık ye. Ya da fındık ezmesi yapabilirsin şekersiz hakiki balla.

Yemekle beraber tarçın çayı da iyi gelir belki. 1 bardak kaynayan suya 1 çubuk tarçın atıp 3 dakika kaynat yemekle beraber iç. ceviz badem fındık vb kuru yemişlere nöbet şekeri katarak toz haline getir yemekten sonra 1-2 kaşık ye. Ya da fındık ezmesi yapabilirsin şekersiz hakiki balla.
Bunların da ekran görüntüsünu alayım ,çok teşekkür ediyorum,bu kadar mesaj yazdnz artk dikkat etmesem ayıp olur dimi?🥰
Çok teşekkür ederim

Vallahi ben de öyleyim ya bir tatlı yapıp tepsiyi komple bitirme gibi bir huyum da var git gel kaşıkla 😑😅
Burda bebek görmeye gelenlere lokum bisküvi ikram edilir. Valla git gel akşama kadar bir kutu lokum bitirdiğimi bilirim:D normalde 1 tane keser yani çok yediğim bişey değil. Sık sen dişini tabi uyma bana az kalmış artık 😅

radyologun bakması gayet mantıklı.değerlerin nasıl.işlemin sonlandımı.mudahale edildimi
Suhan değerlerim düşüyor.

İlk iğne de düşme hızı yetmedi.
Tedavi olumlu cevap verdi.
Sonra ikinci iğneyi oldum.
İğneler yeterli düşüşü sağlamıştı.

Radyolog iki kez baktı.
İlkinde teşhisi koydu.

İkinci radyolog muayenesinde de büyüme durdu,tedavi cevap verdi.Uzun bir süreç zaten bu tedavi de.

Şimdi daha tedavi bitmedi.
Süreç tamamlanmadı.
Beta sıfırlanmadi hala.

Her gitme de radyolog bakması niye.
Doktor kendi ne için var yani.

Neyse ya bakalım.
Yorucu yıpratıcı süreç.

Burda bebek görmeye gelenlere lokum bisküvi ikram edilir. Valla git gel akşama kadar bir kutu lokum bitirdiğimi bilirim:KK70: normalde 1 tane keser yani çok yediğim bişey değil. Sık sen dişini tabi uyma bana az kalmış artık 😅
Az önceki tariflerle bunu da aynı kişi yazdı demekk😅😅şaka şaka ah bildiklerimizi yapabilsek keşke dimi

Geçmiş olsun, inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda çözülür 🤲
Sağol inşallah 🧿❤️

Sana da geçmiş olsun 💐
Gebelik diyeti ben de yapmıştım.
Aç aç geziyordum 🤪
Ama çok fit idim doğumdan sonra 😇

Sağol inşallah 🧿❤️

Sana da geçmiş olsun 💐
Gebelik diyeti ben de yapmıştım.
Aç aç geziyordum 🤪
Ama çok fit idim doğumdan sonra 😇
Oo fittin demek ben fit değil de biraz fil gibi diyebilirim kendime 😅😅

Teşekkür ederim,bugün itibariyle daha dikkatli olacağım ben de inşallah 💪🥰

Back