Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alışveriş yapasım var.uçuş uçuş yazlıklar sağdan soldan göz kırpıyorBende araba bakmadım ama araba çıkıyor
Araba konusu geçtiği için![]()
hadi geçmiş olsunAhh hem de nasıl, bitene kadar inanılmaz stresliydim.
Hazırlık yapmıştım. Bir program dahilinde ilerledim.
Her şey çok güzel ilerledi.Bitti çok şükür.
Ama bittikten sonra belim inanılmaz ağrıdı, çok sıkmışım kendimi.![]()
Ben bulamadım tshirt falanalışveriş yapasım var.uçuş uçuş yazlıklar sağdan soldan göz kırpıyor
benim büyük oğlum ilk gittiğinde böyleydi.yarım gün gönderiyordum.bronşiti vardı.sürekli terliyordu vs.vs. ikinci yarı tam zamanlıya geçtiki pandemi başlayınca kapandı.sıkıntı ya.Teşekkürler
Teşekkür ederim Suhan. Neden böyle bir karar aldım? Çünkü evde kalıyor düzeliyor okula 1 gün gitse başa sarıyoruz. Şimdi antibiyotik( ki 1 hafta oldu 1 şişe bitireli) ve buhar tedavisine başlayacağız. Okula gönderip tekrar hasta etmek istemiyorum artık. Çok seviyor okulu ama gerçekten başta hiç okul kreş deneyimi olmadan ve pandemiden çıkıp tam gün yazdırmam büyük hataydı. Çok pişman oldum. Çocuğum sosyal anlamda çok çabuk uyum sağladı ama fizyolojik açıdan sağlayamadı. Kısır döngüden çok sıkıldım artık![]()
Kum havuzuna falan çıkmaya başladılar o da etkiledi sanırımbenim büyük oğlum ilk gittiğinde böyleydi.yarım gün gönderiyordum.bronşiti vardı.sürekli terliyordu vs.vs. ikinci yarı tam zamanlıya geçtiki pandemi başlayınca kapandı.sıkıntı ya.
geçmiş olsun sıkıntı nedir.Karışık canım.
Yumurtalıkta kanama alanı var 5 mm çapında.
Normal mi değil mi ona emin olmadım.
benimde bakmam lazım.evlik bikaç parça ,bikaç parçada dıaşrılık,dolgu topuk sandalet birde şık bir terlik istiyorumBen bulamadım tshirt falan
Şimdilik 2 tane alsam yeterdi
Şöyle bir yere gitmelik birsey ama klasik olmayacak birsey
Ben bakıyorum arabaBende araba bakmadım ama araba çıkıyor
Araba konusu geçtiği için![]()
peugeot çok yakar bide parçası çok pahalı oluyorBen bakıyorum arabasıfır toyota chr ile başladım 150 bin kilometrede Peugeot 208 e kadar düştüm şahinle bitireceğim böyle giderse
![]()
Şu an en ucuz onlar var benden yaşlı zatenpeugeot çok yakar bide parçası çok pahalı oluyor
sağol canım.şimdi 1. sınıfta yine tüm gün .ara ara yine rahatsızlandı ama geçen yıllara göre daha iyi.bizimkini ateş mahvediyorKum havuzuna falan çıkmaya başladılar o da etkiledi sanırımsize de geçmiş olsun
206 dır belkide çok hatırlayamadım şu an.Şu an en ucuz onlar var benden yaşlı zaten![]()
Her yıl biraz daha azalır dimisağol canım.şimdi 1. sınıfta yine tüm gün .ara ara yine rahatsızlandı ama geçen yıllara göre daha iyi.bizimkini ateş mahvediyor
Teşekkürler
Hadi gözünaydın hayırlısıyla atlatmışsınAhh hem de nasıl, bitene kadar inanılmaz stresliydim.
Hazırlık yapmıştım. Bir program dahilinde ilerledim.
Her şey çok güzel ilerledi.Bitti çok şükür.
Ama bittikten sonra belim inanılmaz ağrıdı, çok sıkmışım kendimi.![]()
Teşekkürler
evet büyüdükçe biraz toparlanıyorlar.Her yıl biraz daha azalır dimi
Ateş ve ishal çocukları mahvediyor gerçekten
Bizim çoğunlukla burun tıkanıklığı ve öksürük şeklinde seyretti bu sene. Alerjik kökenli olduğunu düşünüyorum
İşte sorun da orda.Doktor ne diyor ki canım![]()
Sağol.İnsallah yoktur.Geçmiş olsun
Umarım ciddi bir durum yoktur![]()
Sağol dış gebelik tedavisi oluyorum.geçmiş olsun sıkıntı nedir.