• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın.
ilk firemi verdim.dün egzersiz yalan oldu.mutfağa girdim çıkamıyorum:KK53:

Son düzenleme:
Teşekkürler ☺️

Teşekkür ederim Suhan. Neden böyle bir karar aldım? Çünkü evde kalıyor düzeliyor okula 1 gün gitse başa sarıyoruz. Şimdi antibiyotik( ki 1 hafta oldu 1 şişe bitireli) ve buhar tedavisine başlayacağız. Okula gönderip tekrar hasta etmek istemiyorum artık. Çok seviyor okulu ama gerçekten başta hiç okul kreş deneyimi olmadan ve pandemiden çıkıp tam gün yazdırmam büyük hataydı. Çok pişman oldum. Çocuğum sosyal anlamda çok çabuk uyum sağladı ama fizyolojik açıdan sağlayamadı. Kısır döngüden çok sıkıldım artık 😢
benim büyük oğlum ilk gittiğinde böyleydi.yarım gün gönderiyordum.bronşiti vardı.sürekli terliyordu vs.vs. ikinci yarı tam zamanlıya geçtiki pandemi başlayınca kapandı.sıkıntı ya.

benim büyük oğlum ilk gittiğinde böyleydi.yarım gün gönderiyordum.bronşiti vardı.sürekli terliyordu vs.vs. ikinci yarı tam zamanlıya geçtiki pandemi başlayınca kapandı.sıkıntı ya.
Kum havuzuna falan çıkmaya başladılar o da etkiledi sanırım 😢 size de geçmiş olsun

sağol canım.şimdi 1. sınıfta yine tüm gün .ara ara yine rahatsızlandı ama geçen yıllara göre daha iyi.bizimkini ateş mahvediyor
Her yıl biraz daha azalır dimi 😢

Ateş ve ishal çocukları mahvediyor gerçekten

Bizim çoğunlukla burun tıkanıklığı ve öksürük şeklinde seyretti bu sene. Alerjik kökenli olduğunu düşünüyorum

Her yıl biraz daha azalır dimi 😢

Ateş ve ishal çocukları mahvediyor gerçekten

Bizim çoğunlukla burun tıkanıklığı ve öksürük şeklinde seyretti bu sene. Alerjik kökenli olduğunu düşünüyorum
evet büyüdükçe biraz toparlanıyorlar.

Doktor ne diyor ki canım:KK43:
İşte sorun da orda.
Kendi bir şey diyemiyor.Onemli mi değil mi 🤔 her gitmemde radyolog bakacak diye ona atıyor.
Gerçekten radyolog bakmalı mi yoksa titiz mi davranıyor kestiremiyorum.
Net değil.Havada bırakması konuları beni kaygilandiriyor.
Geçmiş olsun
Umarım ciddi bir durum yoktur 😔
Sağol.İnsallah yoktur.
geçmiş olsun sıkıntı nedir.
Sağol dış gebelik tedavisi oluyorum.

Back
X